reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Cześć dziewczyny! Witam się o 5 rano..wieczór zasypiam padnięta a całą noc nie mogę spać, ciagle się budzę aż w końcu wstaje o 4:30-5:00 [emoji20][emoji20]

@MartaSx ja tez pamietam Twoje wizyty i prywatnie i na NFZ dlatego tez tak postanowiłam zrobić na poczatku[emoji23]

@paola425 jeśli uda mi się dziś zrobić betę i faktycznie wynik będzie wskazywał na ciąże to zadzwonię i będę chciała umówić się na przyszły tydzień do lekarzy [emoji6]

Zrobiłam test ale miałam tylko o czułości 25.. wystraszyłam się bo na początku nic nie było na nim widać.. ale jest, bladziutka kreska ale jest, uffff

Miłego dnia dziewczyny [emoji8]

Cześć dziewczyny [emoji6]

@Olineekg mam tak samo, najpierw nie mogłam zasnąć, a później się budziłam ciągle. Chyba już trenuję nieprzespane nocki [emoji23]
Trzymam kciuki za Twoją dzisiejszą betę! [emoji110]

Ja dziś powtórzyłam test i w końcu mam wyraźną kreskę, z którą nie trzeba walczyć by uchwycić ją telefonem [emoji16] [emoji7]

Miłego dnia [emoji4]
IMG_20190812_052028.jpeg

@Olineekg mam tak samo, najpierw nie mogłam zasnąć, a później się budziłam ciągle. Chyba już trenuję nieprzespane nocki [emoji23]

Ja dziś powtórzyłam test i w końcu mam wyraźną kreskę, z którą nie trzeba walczyć by uchwycić ją telefonem [emoji16] [emoji7]

Miłego dnia [emoji4]Zobacz załącznik 1009094

No piękna ta Twoja kreseczka! [emoji7] ja to w ogole się nie mogę na nie napatrzeć, ciagle chodzę i zerkam na te moje testy haha :)

Dzięki za kciuki[emoji8]

No piękna ta Twoja kreseczka! [emoji7] ja to w ogole się nie mogę na nie napatrzeć, ciagle chodzę i zerkam na te moje testy haha :)

Dzięki za kciuki[emoji8]
Do mnie nadal nie dociera [emoji16] to jest jak sen! I niech ten sen trwa wiecznie, bo nigdy nie byłam taka szczęśliwa jak teraz [emoji3590]

Do mnie nadal nie dociera [emoji16] to jest jak sen! I niech ten sen trwa wiecznie, bo nigdy nie byłam taka szczęśliwa jak teraz [emoji3590]

Do mnie tak samo! Mysle, ze jak już wszystkim powiemy i w pracy i rodzinie to może jakoś tak bardziej będę tego świadoma. Kiedy zamierzasz powiedzieć w ogole?
Siedzę w poczekalni i jest 10 osób.. mam nadzieje, że zdarze :)

Do mnie tak samo! Mysle, ze jak już wszystkim powiemy i w pracy i rodzinie to może jakoś tak bardziej będę tego świadoma. Kiedy zamierzasz powiedzieć w ogole?
Siedzę w poczekalni i jest 10 osób.. mam nadzieje, że zdarze :)
Mojej mamie chyba w piątek jak do niej pojadę, mam wolne to zrobię jej niespodziankę [emoji16] a reszcie najbliższej rodziny to pod koniec tego pierwszego trymestru, boję się wcześniej mówić, bo jakby miało pójść coś nie tak to nie chcę potem tłumaczyć [emoji849] a pozostałym to jeszcze później jak brzuszek za duzy nie będzie i da się go zamaskowac [emoji6]

Ostatnia edycja:
reklama

Miłego dnia [emoji4]Zobacz załącznik 1009094
Więcej tu takich pięknych testów [emoji3059][emoji3059][emoji3059]

Do góry