reklama
Ja idę prywatnie [emoji6] na nfz to bym się nawet nie umiała odnaleźć, plus to, że nie znam żadnego gina na nfz. A do tej babki co ide w piątek za tydzień chodziłam wcześniej i było ok, poza tym ma bardzo dobre opinie w kwestii prowadzenia ciąży [emoji4]Ja się w ogole zastanawiam gdzie iść do lekarza.. zawsze chodziłam na NFZ do faceta ale mam mieszane uczucia co do niego, trochę olewający i niezbyt miły. Jutro zapisze się chyba do niego i prywatnie do lekarki do której chodziła moja kolezanka. Później sobie zadecyduje gdzie lepiej, mam nadzieje, ze wybór będzie prosty [emoji23]
Na kiedy planujesz się zapisać?
Tak myślałam znajoma poronila [emoji17][emoji17]
Przykro mi[emoji17]
Przykro mi [emoji3525]
Tak myślałam znajoma poronila [emoji17][emoji17]
Ja teraz też chodzę prywatnie. Ale pamiętacie jak chodziłam do dwóch [emoji23] i na NFZ i prywatnie. Ostatecznie wybrałam tego prywatnie. Mam jednak większe zaufanie do niego. Prowadzil moja pierwsza ciąże. Choć tego na NFZ też znalazłam dobrego.Ja idę prywatnie [emoji6] na nfz to bym się nawet nie umiała odnaleźć, plus to, że nie znam żadnego gina na nfz. A do tej babki co ide w piątek za tydzień chodziłam wcześniej i było ok, poza tym ma bardzo dobre opinie w kwestii prowadzenia ciąży [emoji4]
Na kiedy planujesz się zapisać?
Lilka2304
Fanka BB :)
Mi też co smieznnissze dziewczyny wgl niee znam nawet jej nie widziałam a tyle chciałam jej pomodz mimo że. Jakk widziałam ten skrzep wiedziałam co się świeci
Przykro mi [emoji3525]
Tak, Twoje wizyty u dwóch były hitem [emoji16]Ja teraz też chodzę prywatnie. Ale pamiętacie jak chodziłam do dwóch [emoji23] i na NFZ i prywatnie. Ostatecznie wybrałam tego prywatnie. Mam jednak większe zaufanie do niego. Prowadzil moja pierwsza ciąże. Choć tego na NFZ też znalazłam dobrego.
Chociaż mam znajomą, która całą ciążę ciągnęła u dwóch lekarzy, jednego miała w tej prywatnej opiece z pracy, a drugiego prywatnie dodatkowo [emoji16]
L
Lad
Gość
Ooo ja z Malborka.Ja Gdańsk [emoji4]
reklama
To prawda [emoji23] ale z drugiej strony 13 lat już pracuje i odprowadzaja mi z wypłaty nie małe składki. To chociaż badania miałam za darmo u tego z NFZ.Tak, Twoje wizyty u dwóch były hitem [emoji16]
Chociaż mam znajomą, która całą ciążę ciągnęła u dwóch lekarzy, jednego miała w tej prywatnej opiece z pracy, a drugiego prywatnie dodatkowo [emoji16]
Podziel się: