reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Gratulacje! [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji173]

Kurde A ja nie mam testu żeby zrobić:p chociaż od wczoraj brzuch boli jak na @ I trochę opadłam z optymizmu..
Póki nie ma @ nie trać nadziei [emoji6] ja w czwartek miałam doła, że nic z tego, a w piątek pozytyw [emoji4]

reklama
wow wow wow gratulacje Kochana!!!

A ja dziewczyny wg kalendarzykow owu powinnam miec piatek- sobota, a dzis mam sluzu sporo i czuje brzuch i zaczynaja piersi pobolewac. Juz sama nie wiem. Meza wczoraj niezbalamucilam, bo po dlugiej podrozy wypil piwko i padl. Moze dzis, ale jak wam pisalam zmuszac nie bede :-)

Dzięki dziewczyny! [emoji8] nie wiem co myśleć, jakoś to do mnie nie dociera, chyba sporo czasu minie zanim się z tym oswoje, poza tym dziwne uczucie.. z jednej strony ogromne szczęście a z drugiej tak naprawdę niczego jeszcze nie mogę być pewna, poza tym że bolą mnie piersi okropnie to tylko świadomość mówi mi JESTEŚ W CIĄŻY! Coś chyba dobry czas jest akurat, @fiddlee teraz jeszcze tylko kolej na Ciebie! [emoji7]

Dzięki dziewczyny! [emoji8] nie wiem co myśleć, jakoś to do mnie nie dociera, chyba sporo czasu minie zanim się z tym oswoje, poza tym dziwne uczucie.. z jednej strony ogromne szczęście a z drugiej tak naprawdę niczego jeszcze nie mogę być pewna, poza tym że bolą mnie piersi okropnie to tylko świadomość mówi mi JESTEŚ W CIĄŻY! Coś chyba dobry czas jest akurat, @fiddlee teraz jeszcze tylko kolej na Ciebie! [emoji7]
Będzie dobrze mnie cycki tak bolały że przy zdejmowanie stanika prawie ryczalam. I tak było przez cały pierwszy trymestr.

reklama
Do góry