reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

On to dostał dzień po fakcie, bo w piątek jak zobaczyłam wynik to zapomniałam o całym świecie i o tym w jaki sposób zaplanowałam sobie przekazać mu tą nowinę [emoji16] dałam mu to w sobotę, bardzo mu się spodobał pomysł, mówił, że torba czaderska, ale tego pierwszego wow już nie było [emoji6]No bo mi poza tym, że nie mam okresu, testy pozytywne i od rana miałam gule w gardle to nic nie jest, może dlatego jeszcze nie dociera, że to się dzieje [emoji16] no i czasami podbrzusze kłuje przez moment. Tak do końca to uwierzę pewnie dopiero na usg.
Bety nie planuję robić, nie chce się stresować, chyba, że lekarz zaleci inaczej.
Wizytę mam 23.08 [emoji6]

Rozumiem, ja tez w sumie poza bólem pleców i piersi to zero objawów [emoji39] do terminu @ jeszcze dwa dni.. ja wole wiedzieć i chce zrobić betę [emoji4]

reklama
Gule w gardle miałam cały pierwszy trymestr. Taka kluche oj strasznie mnie to denerwowalo i zapchany nos mam do dziś [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
O nieee, nie strasz [emoji16] chociaż dopóki nie będzie codziennych spotkań z toaletą nie będzie źle [emoji16]
Rozumiem, ja tez w sumie poza bólem pleców i piersi to zero objawów [emoji39] do terminu @ jeszcze dwa dni.. ja wole wiedzieć i chce zrobić betę [emoji4]
Ja właśnie zaliczyłam pierwszą drzemkę [emoji23] trzymam kciuki za jutrzejszą betę [emoji110][emoji4]

O nieee, nie strasz [emoji16] chociaż dopóki nie będzie codziennych spotkań z toaletą nie będzie źle [emoji16]Ja właśnie zaliczyłam pierwszą drzemkę [emoji23] trzymam kciuki za jutrzejszą betę [emoji110][emoji4]
Ale to nie jest powiedziane że będziesz rzygać. Ja w pierwszej ciąży z synem żadnych objawów nie miałam nic a nic kompletnie. A ta druga ciąża to jakaś porażka. Ale też pewnie dlatego że starsza jestem. Wtedy miałam 26 lat a teraz 33 może dlatego tak źle znoszę.

Wydziergalam przed chwilą dla Amelci
IMG_20190811_165624.jpeg

reklama
Do góry