reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Jeszcze trochę i każda z was będzie mieć [emoji7]
Ja to u siebie wątpię co raz bardziej.. wczoraj bylam taka pelna efektu wow.. dzisiaj entuzjazm ze mnie uszedl.. poprostu czekam na @.. jeszcze kilka dni zostalo.. to juz zaraz.. powinno szybko zleciec.. teraz 2 dni wolne od pracy wiec rzuce sie w wir prac domowych.. a przez weekend powinien czas przeleciec w pracy..

A teraz dziewczyny pochwalcie się i podpowiedzcie jaka pralkę kupić . Pisałam ze siadła i okazuje się ze nie do naprawy . Oglądałam dzisiaj samsungi eco buble te które można dokładać pranie , macie jakieś sugestie ?
Ja od lat mam zawsze beko, zepsuła mi się mac temu i teraz mam też beko tylko już 7 kg wsadu ( miałam wcześniej 5kg bo bo tamtą kupowałam kiedy wynajmowali śmy mieszkanie i Mieliśmy wtedy malutką łazienkę).
Co do Eco Bubble słyszałam dużo dobrych opinii z tym że ponoć trzeba sprawdzić jaką się ma wodę bo jak jest za twarda to to ponoć nie funkcjonuje tak jak powinno.

Jeszcze trochę i każda z was będzie mieć [emoji7]
Oby bo już się doczekać nie mogę.

Za tydzień za testuję żeby upewnić się że nie jestem w ciąży i jak dalej nie dostanę okresu to umówię się na wizytę u ginekologa jak minie 5 tygodni. I postaram się jakoś to wszystko napędzić.

wasze dwie kreseczki, fasolki i sukcesy dają mi pozytywną moc [emoji3]

A teraz dziewczyny pochwalcie się i podpowiedzcie jaka pralkę kupić . Pisałam ze siadła i okazuje się ze nie do naprawy . Oglądałam dzisiaj samsungi eco buble te które można dokładać pranie , macie jakieś sugestie ?

Ja polecam rozejrzeć się za pralko-suszarką. Od 2014 roku wyobrażam sobie życia bez suszarki[emoji846]

reklama
Do góry