reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Jeszcze trochę i każda z was będzie mieć [emoji7]
Ja to u siebie wątpię co raz bardziej.. wczoraj bylam taka pelna efektu wow.. dzisiaj entuzjazm ze mnie uszedl.. poprostu czekam na @.. jeszcze kilka dni zostalo.. to juz zaraz.. powinno szybko zleciec.. teraz 2 dni wolne od pracy wiec rzuce sie w wir prac domowych.. a przez weekend powinien czas przeleciec w pracy..

A teraz dziewczyny pochwalcie się i podpowiedzcie jaka pralkę kupić . Pisałam ze siadła i okazuje się ze nie do naprawy . Oglądałam dzisiaj samsungi eco buble te które można dokładać pranie , macie jakieś sugestie ?
Ja od lat mam zawsze beko, zepsuła mi się mac temu i teraz mam też beko tylko już 7 kg wsadu ( miałam wcześniej 5kg bo bo tamtą kupowałam kiedy wynajmowali śmy mieszkanie i Mieliśmy wtedy malutką łazienkę).
Co do Eco Bubble słyszałam dużo dobrych opinii z tym że ponoć trzeba sprawdzić jaką się ma wodę bo jak jest za twarda to to ponoć nie funkcjonuje tak jak powinno.

Jeszcze trochę i każda z was będzie mieć [emoji7]
Oby bo już się doczekać nie mogę.

Za tydzień za testuję żeby upewnić się że nie jestem w ciąży i jak dalej nie dostanę okresu to umówię się na wizytę u ginekologa jak minie 5 tygodni. I postaram się jakoś to wszystko napędzić.

wasze dwie kreseczki, fasolki i sukcesy dają mi pozytywną moc [emoji3]

A teraz dziewczyny pochwalcie się i podpowiedzcie jaka pralkę kupić . Pisałam ze siadła i okazuje się ze nie do naprawy . Oglądałam dzisiaj samsungi eco buble te które można dokładać pranie , macie jakieś sugestie ?

Ja polecam rozejrzeć się za pralko-suszarką. Od 2014 roku wyobrażam sobie życia bez suszarki[emoji846]

reklama
Do góry