A bylas na dobrej drodze zeby zrobic z tego nawyk.. szkoda
Na powrót do dobrych nawyków nigdy nie jest za późno w przyszłym tygodniu znów planuję zacząć co 2-3 dni odwiedzać siłownię
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A bylas na dobrej drodze zeby zrobic z tego nawyk.. szkoda
Niesamowita metamorfoza!!! Mega wow! [emoji6]Zdjecie z lewej strony sierpien 2017, zdjecie z prawej strony chyba lipiec 2018.. teraz jest mnie jeszcze troszke mniej jak bede w dobrym nastroju to jutro sobie zrobie zdjecie i pokaze Zobacz załącznik 975575
Marta, wiedziałam, że będzie dobrze! Gratulacje! [emoji3590]O to fasolkaZobacz załącznik 975601
Już po wszytko ok
Serduszko bije i termin na 10 stycznia
Ja to pyra z krwi i kosci.. ale kocham jezdzic wiec ktora mnie zaprosi moze sie spodziewac ze szybko zawitam na herbatce [emoji23][emoji16][emoji16]
Ja mam iPhone i powiadomienia mi nie przychodzą
Czyli to pewnie kwestia systemu operacyjnego[emoji17]
Cudownie to słyszeć [emoji16]O to fasolkaZobacz załącznik 975601