reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Dziewczyny pokażę Wam jaki miałam plan co do męża żeby go poinformować [emoji16] oczywiście się nie udało, bo jak już zobaczyłam kreskę to zapomniałam o tym [emoji23] nadrobiłam dzisiaj, mąż pojechal po pieczywo, a prezent czeka [emoji3059] torbę kupiłam u mamy ginekolog jak tylko zaczęliśmy się starać. Zobacz załącznik 1008433

Super :D tata z pewnością udźwignie[emoji846]

reklama
Dziewczyny pokażę Wam jaki miałam plan co do męża żeby go poinformować [emoji16] oczywiście się nie udało, bo jak już zobaczyłam kreskę to zapomniałam o tym [emoji23] nadrobiłam dzisiaj, mąż pojechal po pieczywo, a prezent czeka [emoji3059] torbę kupiłam u mamy ginekolog jak tylko zaczęliśmy się starać. Zobacz załącznik 1008433
Aleee! Gdzie to można kupić?

Aleee! Gdzie to można kupić?
U mamy ginekolog [emoji6]
Segregator też już mam, kupiłam razem z torbą i czekał na wyciągnięcie z szafy [emoji16]
IMG_20190810_091435.jpeg

Sposób na przesyłki z Ali jest taki, żeby kupować coś co dwa, trzy dni i jak już miną te 3-4 tygodnie, to wtedy zaczną paczki przychodzić codziennie, max co kilka dni i człowiek czuje się spełniony [emoji14] ja tak pół lipca zamawiałam i wszystko już przyszło i teraz dramat, bo już nie ma na co czekać[emoji23]
Hahaha, o tym nie pomyślałam [emoji23][emoji23][emoji23] nie podsuwaj mi takich pomysłów, bo wpadnę w zakupoholizm i mnie stary z domu wygoni [emoji23][emoji23][emoji23]

Sposób na przesyłki z Ali jest taki, żeby kupować coś co dwa, trzy dni i jak już miną te 3-4 tygodnie, to wtedy zaczną paczki przychodzić codziennie, max co kilka dni i człowiek czuje się spełniony [emoji14] ja tak pół lipca zamawiałam i wszystko już przyszło i teraz dramat, bo już nie ma na co czekać[emoji23]
Hahaha, o tym nie pomyślałam [emoji23][emoji23][emoji23] nie podsuwaj mi takich pomysłów, bo wpadnę w zakupoholizm i mnie stary z domu wygoni [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja tak robiłam kiedyś, tylko potem ciężko było się połapać co jeszcze ma przyjść, bo po miesiacu to już nie pamiętałam [emoji16] nie pilnowałam terminów i potem trochę kasy przepadło jak coś nie przyszło, a na spór było za późno [emoji16]

Cudne! Fajne są takie niespodzianki ale chyba też nie wytrzymałabym nie pokazac pozytywnego testu odrazu [emoji3]

Ale czad [emoji7]

Paola ale super torba[emoji16][emoji106]

Rose dziękuję właśnie mam taką nadzieję że dziś testeł owu będzie pikny i że wieczorne przytulasy dzisiaj się złapią na owu. Choć przyznam że wczoraj poszłam spać smutna bo mnie wieczorem zaczęła się jakby macica napinac i tak się wystraszylam że @ mnie zaleje a to dop 11 dc był ale na szczęście to "stawianie się" macicy przeszło a @ nie ma [emoji16]

Toscie mnie zaskoczyly z tymi aukcja i ukrytymi to ja nawet nie wiedziałam że można takie kombinacje alpejskie [emoji23]

reklama
Do góry