reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

A o wtedy jak napiszą to pismo można zrezygnować? Bo mi mówili że to cło to nawet parę stów
Na fotum Ali piszą że wtedy piszą pismo np w aukcjach ukrytych. Bo nie można sprzedawać podrob. A ja kupiłam buty NB za 100zl. Na aukcji kupujesz kabel a przychodzą buty. Jeśli zatrzymaja to na forum ludzie piszą pisma że miałby kabel i oni tego nie chca i nie płacą. Takich zwykłych przesyłek rączej nie sprawdzają.

reklama
Dzień dobry w sobotę! Ludzie jaki mam rozstroj żołądka od pół godziny! Bulgota jak cholera [emoji23]
Dzisiaj odstawiamy młodą do rodziców, wytrzymała tydzień, jak na pierwszy raz suuuper! Za to ja wyrąbana strasznie [emoji16] będę dogorywać przyszły tydzień [emoji23]
O to super. Mój Oliwier pojechał do siostry mojej i kuzynek i po 2 dniach po niego jechaliśmy. No ale ja i siostra mamy takie dzieci ze bez rodziców ani rusz. A przyjdzie czas na niego.

Cześć dziewczyny, ja dziś dzień od łyżki sody zaczynam, bo zgaga mi żyć nie daje. Jakie to jest upierdliwe, tym bardziej, że przed ciążą ani razu w życiu tego cholerstwa nie miałam.

Na zewnątrz chłodno dzisiaj. I bardzo dobrze, bo muszę się wykulać z domu i jechać na miasto, przynajmniej sapać aż tak nie będę [emoji23][emoji23][emoji23]

Co do Ali, to kilka rzeczy w życiu zamówiłam, ale nie jestem fanką, bo nie lubię tak długo czekać na przesyłkę. Irytuje mnie strasznie ten przedłużający się czas odbioru, chociaż wiem, że dziecięce rzeczy dziewczyny bardzo chwalą.

Ja to na Ali lecę z wszystkim:D głównie aukcje ukryte buty, bokserki dla m z CK i takie tam. Aktualnie czekam na 2 stroje kąpielowe:D tylko jakoś nie mogę się do kosmetyków przekonać choć wiem że 3/4 Rossmanna jest z podobnych miejsc

Ja to na Ali lecę z wszystkim:D głównie aukcje ukryte buty, bokserki dla m z CK i takie tam. Aktualnie czekam na 2 stroje kąpielowe:D tylko jakoś nie mogę się do kosmetyków przekonać choć wiem że 3/4 Rossmanna jest z podobnych miejsc
Do Rossmanna teraz wlatuje na stałę marka Revolution Pro, mają wspaniałą kolorówkę w naprawdę rozsądnych cenach. Ja jestem na maxa zakochana w tych kosmetykach, są mega trwałe, wielki wybór kolorystyczny i rodzajowy [emoji4]

Cześć dziewczyny, ja dziś dzień od łyżki sody zaczynam, bo zgaga mi żyć nie daje. Jakie to jest upierdliwe, tym bardziej, że przed ciążą ani razu w życiu tego cholerstwa nie miałam.

Na zewnątrz chłodno dzisiaj. I bardzo dobrze, bo muszę się wykulać z domu i jechać na miasto, przynajmniej sapać aż tak nie będę [emoji23][emoji23][emoji23]

Co do Ali, to kilka rzeczy w życiu zamówiłam, ale nie jestem fanką, bo nie lubię tak długo czekać na przesyłkę. Irytuje mnie strasznie ten przedłużający się czas odbioru, chociaż wiem, że dziecięce rzeczy dziewczyny bardzo chwalą.

Sposób na przesyłki z Ali jest taki, żeby kupować coś co dwa, trzy dni i jak już miną te 3-4 tygodnie, to wtedy zaczną paczki przychodzić codziennie, max co kilka dni i człowiek czuje się spełniony :p ja tak pół lipca zamawiałam i wszystko już przyszło i teraz dramat, bo już nie ma na co czekać[emoji23]

Dziewczyny pokażę Wam jaki miałam plan co do męża żeby go poinformować [emoji16] oczywiście się nie udało, bo jak już zobaczyłam kreskę to zapomniałam o tym [emoji23] nadrobiłam dzisiaj, mąż pojechal po pieczywo, a prezent czeka [emoji3059] torbę kupiłam u mamy ginekolog jak tylko zaczęliśmy się starać.
IMG_20190810_085221.jpeg

reklama
a u mnie dziewczyny w tym cyklu chyba nici. Moj mial jakoes rewolucje zoladkowe i rozne inne przypadlosci i tak naprawde przytulalismy sie we wtorek rano i w srode nad rane czyt. 1 w nocy hehe. Owu miedzy czwartkiem a dzis. Dzis wracamy do domu to moze wieczorkiem sie uda. Ogolnie moj jest taki, nie jak niektorzy faceci, ze jak by mogl to codziennie. On musi miec ochote, nie musze go zmuszac, ale tez nie jest to tak czesto jak bym chciala :-(
Ale wiem ze jest zmeczony i ma stresy w robocie, wiec wybaczam.

Paola ogromne gratuuuuuuuuulacje Kochana mega sie ciesze!!!

Do góry