reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Ja mam już pełno rzeczy, każda moja wizyta w dziale dziecięcym kończyła się zdobyczą, kupowalam z nadzieją, że się przyda, no i chyba w końcu się przyda [emoji3059]

Ogólnie tak sobie myślę, że 2 tygodnie temu dwa dni przed owulacją gdy siedzieliśmy na ogrodzie spadły 3 gwiazdy. Życzenie każda się domyśla jakie pomyślałam [emoji16] nie miałam pojęcia, że tak szybko się spełni [emoji16]

A wczoraj zaprawiłam ogórki, mąż się ze mnie śmieje, że jeszcze tylko bitą śmietanę mi kupi i jestem gotowa na zachcianki [emoji23]

Ufffff, dobrze wiedzieć, że nie jestem sama haha [emoji6]
Ewidentnie Twoje życzenie się spełniło!!! [emoji7]

reklama
Ekstra [emoji7]No ja nie mam jeszcze nic. W sensie mam wózek 3w1 i łóżeczko. Nic więcej. Trochę się boję jeszcze kupowac. Choć to już 18+3 tc

Ale znalazłam piękna pościel no Boska chyba zamówię :

To chyba jest inaczej jak jeszcze nie jest się w ciąży a jak już się jest..ja gdybym była to pewnie też na początku nie kupiłabym nic bo w sumie nigdy nic nie wiadomo i lepiej nie zapeszać.. ale ty już tyle czasu i nie skusiło Cię jeszcze nic, szok [emoji3] pościel piękna! Bardzo mi się podoba, wnioskuje, że dziewczynka będzie?

Ekstra [emoji7]No ja nie mam jeszcze nic. W sensie mam wózek 3w1 i łóżeczko. Nic więcej. Trochę się boję jeszcze kupowac. Choć to już 18+3 tc

Ale znalazłam piękna pościel no Boska chyba zamówię :

Mam tą pościel od tego sprzedawcy, ale inne wzory i jest super [emoji6] ogólnie bardzo dużo od tego swiat___dziecka zamawiałam i jestem bardzo zadowolona [emoji846]

Mam tą pościel od tego sprzedawcy, ale inne wzory i jest super [emoji6] ogólnie bardzo dużo od tego swiat___dziecka zamawiałam i jestem bardzo zadowolona [emoji846]
Dziewczyny ale bym chciała też robić już takie zakupy.... Zazdroszczę Wam. Ale tak pozytywnie. Wy pewnie kiedyś też tak marzylyscie.... Eh może i mi się uda w końcu .... Kiedyś musi przecież. :(

Dziewczyny ale bym chciała też robić już takie zakupy.... Zazdroszczę Wam. Ale tak pozytywnie. Wy pewnie kiedyś też tak marzylyscie.... Eh może i mi się uda w końcu .... Kiedyś musi przecież. :(
Niedługo też będziesz robić zobaczysz.
Oo to dobrze że piszesz bo mam jeść że jedna wybrana u nich szara w białe gwiazdki i wypełnienie też. Będę zamawiać może w listopadzie.
To chyba jest inaczej jak jeszcze nie jest się w ciąży a jak już się jest..ja gdybym była to pewnie też na początku nie kupiłabym nic bo w sumie nigdy nic nie wiadomo i lepiej nie zapeszać.. ale ty już tyle czasu i nie skusiło Cię jeszcze nic, szok [emoji3] pościel piękna! Bardzo mi się podoba, wnioskuje, że dziewczynka będzie?
Narazie kupilismy wózek i łóżeczko [emoji23]. Niby to już 2 trymestr niedługo polowkowe a jednak strach jest. Pierwsza ciąża przebiegła idealnie bez problemów ta teraz póki co też. Ale jednak strach mam.
Tak dziewczynka Amelia

Ostatnia edycja:
Ja wreszcie po pracy w domu.

Olineek A weź nic nie mów Ja jak na razie nawet cyklu nie mogę se uregulować a już przeglądam wszystko wszystko oceniam już mam kilka wybranych opcji Powinni mi po blokować wszystkie dzieciowe strony hi hi [emoji23][emoji23]

Mayerd ja właśnie planuję jutro z mężem i synkiem jechać do restauracji naszej ulubionej Gdzie są też zwierzątka takie żywe oczywiście do karmienia [emoji23][emoji23] i zamierzamy się zrelaksować o na wieczór postanowiliśmy zrobić ze chłodne drineczki też muszę wszystko odreagować Tym bardziej że od kwietnia mija czas i mija a ja nawet nie mogę przywrócić se prawidłowego cyklu i to wszystko mnie zaczyna przerasta.

Ten test obóz robiłam jednak dzisiaj po przyjściu do domu w pracy i wyszedł tak jak na zdjęciu powiedzcie proszę żeby to wszystko idzie w dobrą stronę bo jutro wreszcie mamy razem wolne i zamierzamy się trochę poprzytulać. Dodam że Martwi mnie tylko to że dzisiaj o połowę dnia boli mnie jeden jajnik wyraźnie trawy i nie wiem czy mam się martwić czy nie trochę się boję że torbiel [emoji3064]
IMG_20190809_221448.jpeg

Ja wreszcie po pracy w domu.

Olineek A weź nic nie mów Ja jak na razie nawet cyklu nie mogę se uregulować a już przeglądam wszystko wszystko oceniam już mam kilka wybranych opcji Powinni mi po blokować wszystkie dzieciowe strony hi hi [emoji23][emoji23]

Mayerd ja właśnie planuję jutro z mężem i synkiem jechać do restauracji naszej ulubionej Gdzie są też zwierzątka takie żywe oczywiście do karmienia [emoji23][emoji23] i zamierzamy się zrelaksować o na wieczór postanowiliśmy zrobić ze chłodne drineczki też muszę wszystko odreagować Tym bardziej że od kwietnia mija czas i mija a ja nawet nie mogę przywrócić se prawidłowego cyklu i to wszystko mnie zaczyna przerasta.

Ten test obóz robiłam jednak dzisiaj po przyjściu do domu w pracy i wyszedł tak jak na zdjęciu powiedzcie proszę żeby to wszystko idzie w dobrą stronę bo jutro wreszcie mamy razem wolne i zamierzamy się trochę poprzytulać. Dodam że Martwi mnie tylko to że dzisiaj o połowę dnia boli mnie jeden jajnik wyraźnie trawy i nie wiem czy mam się martwić czy nie trochę się boję że torbiel [emoji3064]Zobacz załącznik 1008384
Ja to. Od Aliexpers jestem uzależniona [emoji7][emoji7][emoji7] kocham kolczyki, bransoletki i zegarki z Ali.
Fajna taka restauracja szkoda że w Poznaniu takiej nie ma. Mój m właśnie pije drinka oj też bym sobie wypila he he trochę minie zanim wypije [emoji23]
Ten ostatni to z dzisiaj test?
Ta kreska według mnie jest ciut bledsza owu może być jutro. Tak mi się wydaje

Ja to. Od Aliexpers jestem uzależniona [emoji7][emoji7][emoji7] kocham kolczyki, bransoletki i zegarki z Ali.
Fajna taka restauracja szkoda że w Poznaniu takiej nie ma. Mój m właśnie pije drinka oj też bym sobie wypila he he trochę minie zanim wypije [emoji23]
Ten ostatni to z dzisiaj test?
Ta kreska według mnie jest ciut bledsza owu może być jutro. Tak mi się wydaje
No my jedziemy do wawrowa pod Gorzów wlkp. Karczma pod losiem po kuchennych rewolucjach. Od lat tam jeździmy.
Tak 1 z wczoraj, 2 z dziś.
Mnie właśnie straszą że tam ponoć mogą jakieś cło na aliexpress nałożyć i się płaci drożej i się lekam a pełno tam super rzeczy dla dzieci [emoji16]

No my jedziemy do wawrowa pod Gorzów wlkp. Karczma pod losiem po kuchennych rewolucjach. Od lat tam jeździmy.
Tak 1 z wczoraj, 2 z dziś.
Mnie właśnie straszą że tam ponoć mogą jakieś cło na aliexpress nałożyć i się płaci drożej i się lekam a pełno tam super rzeczy dla dzieci [emoji16]
Cło to przy tych drogich rzeczach. Ja zamawiam do 50zl i nigdy nie placialam.
I to też nie zawsze m zamawiał buty za 100zl i też nie płacił. Oni sprawdzają co któraś paczkę i jak zatrzymaja to piszą pismo. Ale mi się to nigdy nie zdarzyło.

reklama
Mogę wstawiać zdj tylko kozze być troszeczkę nie na miejscu mojego znajemego parę dni temu dowiedziała się że jest w. Ciąży tak wynika z testu i 2 tyg spóźnienie okresu dziś weszła do domu i po nodze splynela krew a z niej wyszło coś takiego przspprazzmaa za zdj a pytanie czy jest sznaasa że nadal jest w tej ciąży czy to juz przesadzone że. Poronila. Zobacz załącznik 1008344
Niech jedzie na ip, zrobią jej usg i będą wiedzieć czy jest pecherzyk czy nie.

Do góry