reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Słuchajcie muszę Wam to powiedzieć bo padlam. Muszę upiec sernik na jutro na imprezę i mówię do męża idź myj ten samochód a ja umyje korytarz potem upiekę ciasto. Nie nie.... Piecz sobie ja umyje te schody. ... Dlaczego? Bo będziesz mi kazała pomagać przy cieście [emoji1] .... A ja przy serniku zawsze potrzebuje by mi ubił pianę w międzyczasie .... No i się wymigał hehe

U mnie pewnie byłoby na odwrót, mąż chciałby upiec sernik, a mnie zagoniłby do mycia samochodu[emoji85] ale ja całkiem lubię myć samochód, nienawidzę go odkurzać.

I dzięki za przypomnienie, mąż przyjeżdża, trzeba auto zaprowadzić dziś na myjnię :p

reklama
U mnie pewnie byłoby na odwrót, mąż chciałby upiec sernik, a mnie zagoniłby do mycia samochodu[emoji85] ale ja całkiem lubię myć samochód, nienawidzę go odkurzać.

I dzięki za przypomnienie, mąż przyjeżdża, trzeba auto zaprowadzić dziś na myjnię :p
Hehe prosze :D mój mąż uwielbia gotować ale do pieczenia ni cholery. Ale za to ja nie muszę sprzątać auta on ma fioła na punkcie samochodu a ja nie bardzo. :D

Ja tam lubię nasz wątek. Czasmi coś pisze na styczniowe mamy 2020 ale nie odnajdymuje się tam za bardzo.

Mój m też ma celibat [emoji23] bo jakoś w ciąży nie Kubie się przytulać. Boli mnie tam wszystko
Ja też lubię ten wątek i mimo tego, że jestem już też w kwietniowych to Was nie opuszczę, nie ma szans [emoji16]
Czyli coś tam na dole się dzieje! Leć do lekarza i może tak jak dziewczyny mówią nie wszystko stracone [emoji6] trzymam kciuki żeby to nie było nic groźnego [emoji110]
@paola425 a Ty powtarzasz jeszcze test czy lecisz do gina?
Testy pewnie będę powtarzać, mam taki zapas, że szkoda żeby się zmarnował [emoji16] Wizytę u gina mam za 2 tygodnie, to będzie niby 6+2 wg om, ale owu była później, więc pewnie kilka dni młodsza będzie [emoji6]
Hehe prosze :D mój mąż uwielbia gotować ale do pieczenia ni cholery. Ale za to ja nie muszę sprzątać auta on ma fioła na punkcie samochodu a ja nie bardzo. :D
Mój mąż jest taki, że chętnie sprząta w domu. Mamy z resztaa swój podział, bo całej chaty sama bym nie ogarnęła [emoji16] ostatnio się cieszył, że kupił myjkę do okien i mówił, że on będzie myć, więc dobry materiał mi się trafił hihi [emoji16] ja jestem natomiast z tych co wolą czyścić auto i kości trawę niż gotować [emoji23]

Ja też lubię ten wątek i mimo tego, że jestem już też w kwietniowych to Was nie opuszczę, nie ma szans [emoji16]
Czyli coś tam na dole się dzieje! Leć do lekarza i może tak jak dziewczyny mówią nie wszystko stracone [emoji6] trzymam kciuki żeby to nie było nic groźnego [emoji110]
Testy pewnie będę powtarzać, mam taki zapas, że szkoda żeby się zmarnował [emoji16] Wizytę u gina mam za 2 tygodnie, to będzie niby 6+2 wg om, ale owu była później, więc pewnie kilka dni młodsza będzie [emoji6]
Mój mąż jest taki, że chętnie sprząta w domu. Mamy z resztaa swój podział, bo całej chaty sama bym nie ogarnęła [emoji16] ostatnio się cieszył, że kupił myjkę do okien i mówił, że on będzie myć, więc dobry materiał mi się trafił hihi [emoji16] ja jestem natomiast z tych co wolą czyścić auto i kości trawę niż gotować [emoji23]
A ja mam obojętny stosunek do gotowania więc mąż u mnie w domu gotuje a ja sprzątam :) choć w sprzątaniu to on jest od mycia podłóg i okien :D a ja piorę odkurzam myje układam itp :D mama moja jak słyszy że mąż znowu gotuje to mówi że mnie kiedyś wyrzuci z domu że to ja mu nie gotuje. A on lubi po prostu :D choć moje dania bardzo mu smakuja

Hej witam dziewczyny i nowe i te obecne i nieobecne i wszystkie ....
Cały dzień w pracy zapierdziel na szczęście już weekend jadę sobie spokojnie pociągiem do domu.
Jutro mam w planie cały dzień przy garach mam do zrobienia sos pomidorowy na zimę do słoików bo mam tyle pomidorów na działce że nie wiem co z nimi zrobić a do tego mężowi zachciało się sałatki z kapusty do słoików też na zimę matko cały dzień w garach.

Ale za to jutro wieczorem mąż mnie zabiera na urodzinowy obiad

No a ja dalej czekam na @ według planu powinna być jutro lub niedzielę i kolejne przygotowania do iui nr.2 mam nadzieję że się nie przeciągnie i wszystko pójdzie planowo
Męża dziś pogonilam do mojego lekarza żeby receptę odebrał bo nie miałam jak się wyrwać.

Matko ale naskrobalam tego dzisiaj.
Buziaki dla wszystkich

Cały dzień w pracy zapierdziel na szczęście już weekend jadę sobie spokojnie pociągiem do domu.
Jutro mam w planie cały dzień przy garach mam do zrobienia sos pomidorowy na zimę do słoików bo mam tyle pomidorów na działce że nie wiem co z nimi zrobić a do tego mężowi zachciało się sałatki z kapusty do słoików też na zimę matko cały dzień w garach.

No a ja dalej czekam na @ według planu powinna być jutro lub niedzielę i kolejne przygotowania do iui nr.2 mam nadzieję że się nie przeciągnie i wszystko pójdzie planowo
Męża dziś pogonilam do mojego lekarza żeby receptę odebrał bo nie miałam jak się wyrwać.

Buziaki dla wszystkich
No to już składam życzonka. Wszystkiego najlepszego. Szykuje się romantyczny wieczór we dwoje [emoji7]

reklama

Buziaki dla wszystkich
Wszystkiego najlepszego. Dużo zdrówka i radości. I spełnienia marzenia. TEGO NAJWIEKSZEGO MARZENIA. Wszystkie Ci życzymy tego samego :)

Do góry