reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

A ja mam obojętny stosunek do gotowania więc mąż u mnie w domu gotuje a ja sprzątam :) choć w sprzątaniu to on jest od mycia podłóg i okien :D a ja piorę odkurzam myje układam itp :D mama moja jak słyszy że mąż znowu gotuje to mówi że mnie kiedyś wyrzuci z domu że to ja mu nie gotuje. A on lubi po prostu :D choć moje dania bardzo mu smakuja
No w zasadzie u nas mniej więcej tak samo, mąż podłogi, ja kuchnia i łazienka. Chociaż prysznic coraz częściej mu wciskam, bo nie lubię czyścić [emoji16] do gotowania mój też by chętnie się dorwał, ale kuchnia to moje królestwo [emoji3059]
Urodziny były w poniedziałek :)
A my poszlaejemy na weekend :)
A że beta wyszła 0.10 to nie będę sobie niczego żałować odreaguje wszystko ojonoj
Pewnie! Odpocznij, odreaguj, nie żałuj sobie i z pozytywnym nastawieniem wkrocz w nowy cykl! [emoji8]

reklama
Dziewczyny patrzcie co właśnie kupiłam.. nie mogłam się oprzeć, to jest takie słodkie [emoji7] powiedzcie proszę, że nie tylko ja tak mam, że kupuje coś nie będąc jeszcze w ciąży? [emoji23]
IMG_0738.JPG

Dziewczyny patrzcie co właśnie kupiłam.. nie mogłam się oprzeć, to jest takie słodkie [emoji7] powiedzcie proszę, że nie tylko ja tak mam, że kupuje coś nie będąc jeszcze w ciąży? [emoji23]Zobacz załącznik 1008318
Ja mam już pełno rzeczy, każda moja wizyta w dziale dziecięcym kończyła się zdobyczą, kupowalam z nadzieją, że się przyda, no i chyba w końcu się przyda [emoji3059]

Ogólnie tak sobie myślę, że 2 tygodnie temu dwa dni przed owulacją gdy siedzieliśmy na ogrodzie spadły 3 gwiazdy. Życzenie każda się domyśla jakie pomyślałam [emoji16] nie miałam pojęcia, że tak szybko się spełni [emoji16]

A wczoraj zaprawiłam ogórki, mąż się ze mnie śmieje, że jeszcze tylko bitą śmietanę mi kupi i jestem gotowa na zachcianki [emoji23]

Mogę wstawiać zdj tylko kozze być troszeczkę nie na miejscu mojego znajemego parę dni temu dowiedziała się że jest w. Ciąży tak wynika z testu i 2 tyg spóźnienie okresu dziś weszła do domu i po nodze splynela krew a z niej wyszło coś takiego przspprazzmaa za zdj a pytanie czy jest sznaasa że nadal jest w tej ciąży czy to juz przesadzone że. Poronila.
received_421964845077493.jpeg

Mogę wstawiać zdj tylko kozze być troszeczkę nie na miejscu mojego znajemego parę dni temu dowiedziała się że jest w. Ciąży tak wynika z testu i 2 tyg spóźnienie okresu dziś weszła do domu i po nodze splynela krew a z niej wyszło coś takiego przspprazzmaa za zdj a pytanie czy jest sznaasa że nadal jest w tej ciąży czy to juz przesadzone że. Poronila. Zobacz załącznik 1008344
Szczerze nie mam pojęcia. Może to jakiś skrzep po porostu. Pojechała na IP?

Dziewczyny patrzcie co właśnie kupiłam.. nie mogłam się oprzeć, to jest takie słodkie [emoji7] powiedzcie proszę, że nie tylko ja tak mam, że kupuje coś nie będąc jeszcze w ciąży? [emoji23]Zobacz załącznik 1008318
Ekstra [emoji7]
Ja mam już pełno rzeczy, każda moja wizyta w dziale dziecięcym kończyła się zdobyczą, kupowalam z nadzieją, że się przyda, no i chyba w końcu się przyda [emoji3059]

Ogólnie tak sobie myślę, że 2 tygodnie temu dwa dni przed owulacją gdy siedzieliśmy na ogrodzie spadły 3 gwiazdy. Życzenie każda się domyśla jakie pomyślałam [emoji16] nie miałam pojęcia, że tak szybko się spełni [emoji16]

A wczoraj zaprawiłam ogórki, mąż się ze mnie śmieje, że jeszcze tylko bitą śmietanę mi kupi i jestem gotowa na zachcianki [emoji23]
No ja nie mam jeszcze nic. W sensie mam wózek 3w1 i łóżeczko. Nic więcej. Trochę się boję jeszcze kupowac. Choć to już 18+3 tc

Ale znalazłam piękna pościel no Boska chyba zamówię :

reklama
Do góry