reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Młoda u mnie właśnie silna wola zdechła Jak byłam młodsza była lepsza.

Misia Jasia brawo.

A ja to bym tak bardzo chciała żeby człowiek mógł chudnac siedząc na kanapie oglądając ulubione filmy Jedząc to co chce i popijając smaczne drinki Czemu się tak nie da [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
[emoji23][emoji23][emoji23] patrzysz na Chodakowską I cyk.. 2kg mniej [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
[emoji23][emoji23][emoji23] patrzysz na Chodakowską I cyk.. 2kg mniej [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Oto jest genialny pomysł mogłabym godzinami oglądać haha

Ja to niestety wciągnę powietrza na dziale ze słodyczami i 5 kg do przodu tylko taka magia mi wychodzi [emoji1787][emoji1787][emoji16][emoji16][emoji1787][emoji1787]

Młoda u mnie właśnie silna wola zdechła Jak byłam młodsza była lepsza.

Misia Jasia brawo.

A ja to bym tak bardzo chciała żeby człowiek mógł chudnac siedząc na kanapie oglądając ulubione filmy Jedząc to co chce i popijając smaczne drinki Czemu się tak nie da [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
W taki sposób to możesz tylko zyskać na dodatkowych kilogramach.

Ja to niestety wciągnę powietrza na dziale ze słodyczami i 5 kg do przodu tylko taka magia mi wychodzi [emoji1787][emoji1787][emoji16][emoji16][emoji1787][emoji1787]
A to kupiłaś sobie dietę od Chodakowskiej czy podczytujesz jej przepisy na Internecie?

[emoji23][emoji23][emoji23] wystarczy ze spojzysz na tabliczke czelady i juz 2kg w gore? [emoji23][emoji849]

reklama
Do góry