reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
a my dziewczymy jutro na wakacje, najpierw do Gdanska a potem na mazury. Akurat ok 10.08 powinnam miec owulke wiec moze w tym cyklu. Zwazywszy ze poprzedni byl 2 dni krocej to juz od 7 zaczniemy hihi
@Lilka2304 myślę tak samo jak dziewczyny, ze owulacja może być bezobjawowa. Poleciłabym Ci testy owulacyjne, ale jakoś im nie ufam[emoji85]
Witam się późnym wieczorem
Spotkałam się dzisiaj z przyjaciółką i jakoś tak nas poniosło, ze wylądowałyśmy w Poznaniu[emoji23] dopiero z godzinę temu wróciłam do domu. Dużo mi dał taki spontaniczny dzień tylko z przyjaciółką, totalny reset.
Jeśli chodzi o owulację, cykl, czy co tam jeszcze, to ja już naprawdę głupieję. Okres powinnam mieć za 16 dni, a mnie tak bolą piersi (głównie jedna), ze w nocy się budzę, gdy tylko dziecko mnie dotknie (pod nieobecność taty, dziewczyny lubią wpaść do mnie). Ogólnie nie wiem, czy kiedykolwiek miałam tak wrażliwe. Ja rozumiem, ze każdy cykl jest inny, jednego miesiąca piersi bolą mniej, innego bardziej, ale zawsze to był max tydzień przez okresem, a nie ponad dwa tygodnie[emoji22] irytuje mnie to strasznie, bo mam problem z ubraniem bluzki. Nie wspomnę nawet o czym takim jak ściągnięcie stanika czy badanie progesteronu coś tu może wyjaśnić?
Spotkałam się dzisiaj z przyjaciółką i jakoś tak nas poniosło, ze wylądowałyśmy w Poznaniu[emoji23] dopiero z godzinę temu wróciłam do domu. Dużo mi dał taki spontaniczny dzień tylko z przyjaciółką, totalny reset.
Jeśli chodzi o owulację, cykl, czy co tam jeszcze, to ja już naprawdę głupieję. Okres powinnam mieć za 16 dni, a mnie tak bolą piersi (głównie jedna), ze w nocy się budzę, gdy tylko dziecko mnie dotknie (pod nieobecność taty, dziewczyny lubią wpaść do mnie). Ogólnie nie wiem, czy kiedykolwiek miałam tak wrażliwe. Ja rozumiem, ze każdy cykl jest inny, jednego miesiąca piersi bolą mniej, innego bardziej, ale zawsze to był max tydzień przez okresem, a nie ponad dwa tygodnie[emoji22] irytuje mnie to strasznie, bo mam problem z ubraniem bluzki. Nie wspomnę nawet o czym takim jak ściągnięcie stanika czy badanie progesteronu coś tu może wyjaśnić?
madziolina_p
RoseGold no to ladnie Ci sie porobilo. Mnie bola nieraz od ovu wiec moze i u Ciebie? Ty masz juz 2 dzieci tak?
RoseGold no to ladnie Ci sie porobilo. Mnie bola nieraz od ovu wiec moze i u Ciebie? Ty masz juz 2 dzieci tak?
Tak, dwie córki.
Mnie od owu raczej nigdy nie bolały piersi, a na pewno nie w takim natężeniu. Np w poprzednim cyklu zaczęły bolec na dwa dni przed @. A przestały swoją drogą może ok 5dc, co tez jest dziwne, bo powinny zaraz po przyjściu @ przestać[emoji848] ale oczywiście wszystko się może zdarzyć, zobaczymy, co będzie dalej. I na pewno wspomnę o tym lekarzowi na wizycie 28 sierpnia
Isasza4444
Nast dzięki, napewno skorzystam :-)
Rose ooo to się porobiło. A może jednak fasolka?
Ja niedawno do domu dotarlam po pracy. Alleluja że jutro już Woodstock zaczyna się zwija, jeszcze 2 dni mega korków ( szczególnie jutro) i będzie lepiej :-)
Ja niedawno do domu dotarlam po pracy. Alleluja że jutro już Woodstock zaczyna się zwija, jeszcze 2 dni mega korków ( szczególnie jutro) i będzie lepiej :-)
Nast dzięki, napewno skorzystam :-)
Niestety nie ma opcji na ciążę[emoji17] mąż wyjechał w trakcie @, która była normalnie obfita, ze skrzepami[emoji17]
Ale najważniejsze, ze masz już na horyzoncie koniec korków, ja niestety do końca sierpnia nie będę mogła spokojnie wyjechać ze swojej miejscowości[emoji85] wczoraj przez 10 minut nie mogłam wbić się na drogę[emoji22]
reklama
Witam się i ja. RoseGold no to zaszalalas [emoji23][emoji23] i dobrze czasem trzeba się zresetować. My z dziewczynami z pracy chodzimy do pijani wódki i piwa na starym mieście a potem na karaoke. Uwielbiam takie wypady. Potem mamy ubaw że całe grono Pedagogiczne chleje z kieliszków [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]. No ale czasem trzeba eba się zresetować. Teraz w ciąży oczywiście nie pije ani kropli.
Podziel się: