reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Cześć dziewczyny [emoji6]

Ja zniknęłam na chwilę, bo w czwartek moja koleżanka urodziła i całkowicie mnie to pochłonęło! Jestem totalnie zakochana, maleństwo jest przecudowne. To wszystko jest tak niesamowite, że nadal przeżywam ostatnie dni. Jak tylko wzięłam je na ręce to poczułam jeszcze mocniej, że tak bardzo chcę być mamą [emoji7] nie mogę się doczekać i mam nadzieję, że w tym cyklu się udało [emoji3590]
Dziś 7 dzień po owulacji, rano jajniki mnie bolały, ale tak chwilke, no może z 5 min. No i piersi czuję inaczej niż w poprzednich dwóch cyklach. Nie chce sobie wkręcać nic, ale tak się nie mogę doczekać, że ciężko nie myśleć [emoji16]

Miłego dnia [emoji6]

reklama
Cześć dziewczyny! [emoji5] Mnie również nie było przez jakiś czas.. teraz 5 dni po owu, praktycznie w każdym cyklu czuje owulacje ale w tym wyjątkowo się wycierpiałam.. masakra, ból przeokropny! Zaczęły strasznie boleć mnie piersi..do terminu miesiączki 8 dni i nie wiem co mam myśleć, piersi nigdy mnie nie bolały, wiec po ciuchu liczę, że się udało (zresztą jak w każdym cyklu[emoji23])
Paola425 chyba będziemy testować w podobnym terminie co? [emoji3]
Ściskam i życzę miłego dnia! [emoji5]

Cześć dziewczyny! [emoji5] Mnie również nie było przez jakiś czas.. teraz 5 dni po owu, praktycznie w każdym cyklu czuje owulacje ale w tym wyjątkowo się wycierpiałam.. masakra, ból przeokropny! Zaczęły strasznie boleć mnie piersi..do terminu miesiączki 8 dni i nie wiem co mam myśleć, piersi nigdy mnie nie bolały, wiec po ciuchu liczę, że się udało (zresztą jak w każdym cyklu[emoji23])
I ja się do was dołączam dziewczyny bo testuje 9sierpnia w piątek. Ale itak 1 betę zrobię jutro bo jutro są moje urodziny u jest 10 dni po iui.
Wiem że może być zbyt wcześnie ale może moja fasolka mi prezent zrobi akurat :)

I ja się do was dołączam dziewczyny bo testuje 9sierpnia w piątek. Ale itak 1 betę zrobię jutro bo jutro są moje urodziny u jest 10 dni po iui.

Piękny prezent byś miała! Trzymam kciuki oczywiście i będę czekać na wieści! [emoji6] masz jakieś dolegliwości spowodowane prawdopodobną ciążą? [emoji85]

Ja zniknęłam na chwilę, bo w czwartek moja koleżanka urodziła i całkowicie mnie to pochłonęło! Jestem totalnie zakochana, maleństwo jest przecudowne. To wszystko jest tak niesamowite, że nadal przeżywam ostatnie dni. Jak tylko wzięłam je na ręce to poczułam jeszcze mocniej, że tak bardzo chcę być mamą [emoji7] nie mogę się doczekać i mam nadzieję, że w tym cyklu się udało [emoji3590]
Dziś 7 dzień po owulacji, rano jajniki mnie bolały, ale tak chwilke, no może z 5 min. No i piersi czuję inaczej niż w poprzednich dwóch cyklach. Nie chce sobie wkręcać nic, ale tak się nie mogę doczekać, że ciężko nie myśleć [emoji16]

Miłego dnia [emoji6]
Pogoda w Gdańsku dzisiaj bardzo średnia jak na razie [emoji16]
My jedziemy do Darłowa 12 sierpnia mam nadzieję że pogoda będzie.
Dziewczyny trzymam kciuki za was bardzo mocno. Różne organizmy reagują jednych coś boli innych nie. Ale bardzo bym chciała aby się wam wszystkim udało.
Ja z kolei jak byłam na IP i widziałam kobiety po porodzie jak chodzą cały ból mi się przypomniał. I tak sobie pomyślałam w co ja się wkopalam ha ha ha ha [emoji23][emoji23][emoji23] syn już taki odchowany [emoji23]

My jedziemy do Darłowa 12 sierpnia mam nadzieję że pogoda będzie. Dziewczyny trzymam kciuki za was bardzo mocno. Różne organizmy reagują jednych coś boli innych nie. Ale bardzo bym chciała aby się wam wszystkim udało.
Ja z kolei jak byłam na IP i widziałam kobiety po porodzie jak chodzą cały ból mi się przypomniał. I tak sobie pomyślałam w co ja się wkopalam ha ha ha ha [emoji23][emoji23][emoji23] syn już taki odchowany [emoji23]
Ja dziś zaczynam 9 miesiąc i też do mnie właśnie dotarło, że wszystko się zmieni, że czeka mnie ogromny wysiłek teraz. Ale mąż jak zawsze potrafi pocieszyć i mówi, że za 18 lat wszystko znowu wróci do normy [emoji23][emoji23][emoji23]

My jedziemy do Darłowa 12 sierpnia mam nadzieję że pogoda będzie. Dziewczyny trzymam kciuki za was bardzo mocno. Różne organizmy reagują jednych coś boli innych nie. Ale bardzo bym chciała aby się wam wszystkim udało.

Jak wspominasz swój poród? Mnie przeraża myśl o porodzie[emoji33] nie mam dzieci i nie wiem tak naprawdę jak to jest urodzić dziecko..ale strasznie to sobie wszystko wyobrażam i strasznie się boje[emoji23]

Miłego dnia [emoji6]
Ja niebawem zrzucam brzuszek, więc Wam koniecznie musi się teraz udać, żeby ciągłość utrzymać [emoji6] trzymam mocno kciuki [emoji4][emoji110][emoji110]

reklama
No ja będę testować 08.08, bo data piękna, może się poszczęści [emoji16] a Ty kiedy?
Jak wspominasz swój poród? Mnie przeraża myśl o porodzie[emoji33] nie mam dzieci i nie wiem tak naprawdę jak to jest urodzić dziecko..ale strasznie to sobie wszystko wyobrażam i strasznie się boje[emoji23]
Ja ostatnio totalnie zmieniłam nastawienie do tego tematu. Kiedyś bałam się bardzo porodu i ta myśl blokowała mnie przed staraniami, odkąd zaczęliśmy się starać to jakoś starałam się nie myśleć jaki będzie finał. A jak zobaczyłam to maleństwo koleżanki to jestem już w 100% pewna, że chcę tego, a ten poród to pikuś. To jest jeden dzień, który da się przetrwać, a w zamian dostaje się szczęście na całe życie [emoji7] tak więc mogę rodzić, już nie mam z tym problemu [emoji16]
Bardzo mocno trzymam kciuki za jutrzejszą betę! Oby był piękny wynik w prezencie urodzinowym [emoji3590]

Do góry