reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Już pisaliśmy o tych testach, że jakieś dziwne są bo w większości wypadków wychodza pozytywne. Ja robiłam cały cykl właśnie te i chyba z 3 razy wyszedł pozytyw:(

Sprawdzę z ciekawości za pare dni. W tym cyklu i tak nie ma to jakiegoś większego znaczenia, bo męża nie będzie. Ale chciałam jeszcze bardziej poznać swój cykl, myślałam, ze testy mi w tym pomogą[emoji17]

Kurde, na moje to oba pozytywne. Od momentu pozytywnego testu owu powinna wystąpić od 24 do 36 godzin. Tu minęło więcej czasu, a test dalej pozytywny, więc nie mam pomysłu dlaczego. Może dziewczyny mają trochę większą wiedzę [emoji846]
Ten ostatni wygląda na pozytywny yen na dole. Ten u góry jakby przed owu

Dzięki dziewczyny za pomoc. Ogólnie mam bardzo dziwny cykl, czuję się, jakbym miała dostać zaraz okres, a powinnam mieć jeszcze minimum dwa tygodnie. Pomijam fakt, ze wyglada na to, ze PMS będę mieć nieprzerwanie przez ponad miesiąc[emoji23]

Marta poważnie? Igm i igg miałaś dodatnie? A później się okazało że w normie ?

Jesssuuu ale dajecie nadzieję ♡
Więc tak to są moje wyniki toxo. Te dwa co są po połowie robiłam w diagnostyce. A te drugie z opisem u lekarza chorób zakaźnych i odzwierzecych.
IMG_20190802_205023.jpeg
IMG_20190802_205038.jpeg
IMG_20190802_205504.jpeg

Załączniki

• IMG_20190802_205902.jpeg
    IMG_20190802_205902.jpeg
    81,4 KB · Wyświetleń: 62
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry