reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Już pisaliśmy o tych testach, że jakieś dziwne są bo w większości wypadków wychodza pozytywne. Ja robiłam cały cykl właśnie te i chyba z 3 razy wyszedł pozytyw:(

Sprawdzę z ciekawości za pare dni. W tym cyklu i tak nie ma to jakiegoś większego znaczenia, bo męża nie będzie. Ale chciałam jeszcze bardziej poznać swój cykl, myślałam, ze testy mi w tym pomogą[emoji17]

Kurde, na moje to oba pozytywne. Od momentu pozytywnego testu owu powinna wystąpić od 24 do 36 godzin. Tu minęło więcej czasu, a test dalej pozytywny, więc nie mam pomysłu dlaczego. Może dziewczyny mają trochę większą wiedzę [emoji846]
Ten ostatni wygląda na pozytywny yen na dole. Ten u góry jakby przed owu

Dzięki dziewczyny za pomoc. Ogólnie mam bardzo dziwny cykl, czuję się, jakbym miała dostać zaraz okres, a powinnam mieć jeszcze minimum dwa tygodnie. Pomijam fakt, ze wyglada na to, ze PMS będę mieć nieprzerwanie przez ponad miesiąc[emoji23]

Marta poważnie? Igm i igg miałaś dodatnie? A później się okazało że w normie ?

Jesssuuu ale dajecie nadzieję ♡
Więc tak to są moje wyniki toxo. Te dwa co są po połowie robiłam w diagnostyce. A te drugie z opisem u lekarza chorób zakaźnych i odzwierzecych.
IMG_20190802_205023.jpeg
IMG_20190802_205038.jpeg
IMG_20190802_205504.jpeg

Załączniki

• IMG_20190802_205902.jpeg
    IMG_20190802_205902.jpeg
    81,4 KB · Wyświetleń: 59
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry