Udało się ale przez kompa musiałam wejśćWejdź przez przeglądarkę i w edycji się da bo ja też tak robilam
reklama
Isasza4444
Fanka BB :)
Rose mi tak wychodziło, niby pisze ze jak się wybarwi podobnie tojuz pozytyw a mi kilka wyszło, potem robiłam żeby zoba3az będzie spadek ale nie było więc d a łam spokój. W tym cyklu sor jeszcze raz, ale zamierzam zużyć tylko te ktore mam w domu więcej nie kupie
Isasza4444
U mnie 4dc myślałam że @ zwalnia ale jednak nie tak bardzo,aczkolwiek myślę że po takiej przerwie i po tylu lekach @ do 7 dni będzie akceptowana, jakby co potem zacznę się martwić. Póki co cieszę się że wreszcie @ wygląda jak @ [emoji16]
adzik
Faktycznie ogromna różnica.Więc tak to są moje wyniki toxo. Te dwa co są po połowie robiłam w diagnostyce. A te drugie z opisem u lekarza chorób zakaźnych i odzwierzecych. Zobacz załącznik 1005560Zobacz załącznik 1005561Zobacz załącznik 1005563
Modlę się żeby i tak się stało w moim przypadku
Dziękuję kochana za fatyge !
Isasza4444
Mam też do was pytanie "niestaraniowe,". Mam cerę sucha i zniszczona ale ze skłonnością do przetłumaczenia, jaki krem nawilżający możecie mi polecić żeby ją odżywiać ale żeby kie zapychal tak porów? Miałam kilka opcji ale po każdej robiły mi sie"syfy". Usiłowałam używać też jak polecają bip oilu ale on po dłuższym czasie też zapacha mi pory. Teraz mam krem z bioliq ale dop. Testuje, mam też serum tej firmy jest ok w kwestii ożywienia no ale jako zastępstwo kremu nie może być. Już niewiem co robić, dodam że mam pełno zmarszczek mimicznych bo się dużo śmieje [emoji16]
U
użytkownik 176
Gość
Pytanie trochę z mojej zawodowej kategorii, więc podpowiem [emoji846] bardzo polecam kremy z naszej polskiej firmy Biotaniqe, seria Korean Beauty myślę, że sprawdzi się bardzo dobrze, zwróć proszę tylko uwagę na podziały wiekowe, bo opakowania wyglądają podobnie, a konsystencja kremów jest znacznie różna. Ogólnie te produkty mają proste składy, są lekkie, dobrze wchłanialne i nie pozostawiają tłustego filmu na skórze.
Link do: Biotaniqe, Korean Beauty, Anti-wrinkle Illuminating Cream (Przeciwzmarszczkowy krem rozświetlajacy) - cena, opinie, recenzja zerknij sobie jeszcze na opinie i opis [emoji6]
Link do: Biotaniqe, Korean Beauty, Anti-wrinkle Illuminating Cream (Przeciwzmarszczkowy krem rozświetlajacy) - cena, opinie, recenzja zerknij sobie jeszcze na opinie i opis [emoji6]
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Isasza4444
Nast dzięki już sobie zapisałam i napewno po Woodstocku ruszę. A zakupy, tej firmy jeszcze nie próbowałam.
Lilka nie załamuje się może będzie owu bezobjawow pobocznych. Jeszcze kilka dni może się dużo zmienić :-)
Lilka nie załamuje się może będzie owu bezobjawow pobocznych. Jeszcze kilka dni może się dużo zmienić :-)
U
użytkownik 176
Gość
Myślę, że będziesz zadowolona [emoji6] jakbyś potrzebowała jeszcze czegoś do uzupełnienia pielęgnacji, albo gdybyś miała jakieś pytania związane z kosmetyką, to służę [emoji846]Nast dzięki już sobie zapisałam i napewno po Woodstocku ruszę. A zakupy, tej firmy jeszcze nie próbowałam.
reklama
U
użytkownik 176
Gość
Owu może być bezobjawowa, albo dawać objawy dopiero w momencie jej trwania. Jak skoczy hormon na owu, to i chęci do działania same przyjdą- już taka natura [emoji6]Dziewczyny w tym cyklu jestem załamana ciężko mi na sercu dziś 9 dc za 4 dni planowana. Owu a ja bez jakich kolwiek chęci do czego kolwiek nie czuje nic [emoji24][emoji24][emoji24]
Podziel się: