reklama
fiddlee
Fanka BB :)
@Mayred91 Super, że z bratem już coraz lepiej! [emoji173]
Ja dzisiaj jestem po ostatnim monitoringu, jajeczko pękło samo także owulacja piękna dostałam od razu 2x1 duphaston.
I już wyjaśniam o co kaman z tym badaniem progesteronu bo pytałam dzisiaj mojego gin. Z racji tego, że owulacje miałam we wtorek, to badanie progesteronu mam zrobić w przyszły wtorek, ponieważ powinien być badany min 7 dpo. Standardowo jest to w 21dc przy cyklach 28d. U mnie się przesunęło więc będę robiła go w 25dc.
Ja dzisiaj jestem po ostatnim monitoringu, jajeczko pękło samo także owulacja piękna dostałam od razu 2x1 duphaston.
I już wyjaśniam o co kaman z tym badaniem progesteronu bo pytałam dzisiaj mojego gin. Z racji tego, że owulacje miałam we wtorek, to badanie progesteronu mam zrobić w przyszły wtorek, ponieważ powinien być badany min 7 dpo. Standardowo jest to w 21dc przy cyklach 28d. U mnie się przesunęło więc będę robiła go w 25dc.
@Mayred91 Super, że z bratem już coraz lepiej! [emoji173]
Super, ze jajeczko pękło samo i bardzo dziękuję za informację odnośnie badania progesteronu
adzik
Fanka BB :)
Marta poważnie? Igm i igg miałaś dodatnie? A później się okazało że w normie ?Dokładnie ja tak maialam. Dlatego napisałam żebyś poszła do lekarza zakaznego. Ja miałam mega wysoki wynik aż się gin wystraszyl a w szpitalu w normnie
Jesssuuu ale dajecie nadzieję ♡
Dziewczyny, może pomożecie przy testach owulacyjnych.
Pierwszy zrobiłam w środę, był na 100% pozytywny. Wczoraj nie robiłam, bo nie widziałam sensu. Natomiast dzisiaj już zaczęły mnie bolec piersi (mam wrażenie, ze bolą mnie cały czas od poprzedniej owulacji), wiec pomyślałam sobie, ze powtórzę test owulacyjny, tak dla funu, z ciekawości co pokaże. I on tak samo pozytywny.
Miałyście podobnie? Wiem, ze bez monitoringu ciężko cokolwiek stwierdzić, ale może coś doradzacie, kiedy ta owulacja mogła być/będzie?
Pierwszy zrobiłam w środę, był na 100% pozytywny. Wczoraj nie robiłam, bo nie widziałam sensu. Natomiast dzisiaj już zaczęły mnie bolec piersi (mam wrażenie, ze bolą mnie cały czas od poprzedniej owulacji), wiec pomyślałam sobie, ze powtórzę test owulacyjny, tak dla funu, z ciekawości co pokaże. I on tak samo pozytywny.
Miałyście podobnie? Wiem, ze bez monitoringu ciężko cokolwiek stwierdzić, ale może coś doradzacie, kiedy ta owulacja mogła być/będzie?
Jestem teraz z małym na placu zabaw jak wrócę to zrobię Ci zdjęcia ok?Marta poważnie? Igm i igg miałaś dodatnie? A później się okazało że w normie ?
Jesssuuu ale dajecie nadzieję ♡
Tak samo intensywne? Pokaz zdjDziewczyny, może pomożecie przy testach owulacyjnych.
Czasmi tak jest ze testy owu pokazują że jesteś w ciąży.
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: