reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
@Mayred91 Super, że z bratem już coraz lepiej! [emoji173]

Ja dzisiaj jestem po ostatnim monitoringu, jajeczko pękło samo także owulacja piękna:) dostałam od razu 2x1 duphaston.

I już wyjaśniam o co kaman z tym badaniem progesteronu bo pytałam dzisiaj mojego gin. Z racji tego, że owulacje miałam we wtorek, to badanie progesteronu mam zrobić w przyszły wtorek, ponieważ powinien być badany min 7 dpo. Standardowo jest to w 21dc przy cyklach 28d. U mnie się przesunęło więc będę robiła go w 25dc. :)

@Mayred91 Super, że z bratem już coraz lepiej! [emoji173]

Ja dzisiaj jestem po ostatnim monitoringu, jajeczko pękło samo także owulacja piękna:) dostałam od razu 2x1 duphaston.

I już wyjaśniam o co kaman z tym badaniem progesteronu bo pytałam dzisiaj mojego gin. Z racji tego, że owulacje miałam we wtorek, to badanie progesteronu mam zrobić w przyszły wtorek, ponieważ powinien być badany min 7 dpo. Standardowo jest to w 21dc przy cyklach 28d. U mnie się przesunęło więc będę robiła go w 25dc. :)

Super, ze jajeczko pękło samo i bardzo dziękuję za informację odnośnie badania progesteronu :D

Dokładnie ja tak maialam. Dlatego napisałam żebyś poszła do lekarza zakaznego. Ja miałam mega wysoki wynik aż się gin wystraszyl a w szpitalu w normnie
Marta poważnie? Igm i igg miałaś dodatnie? A później się okazało że w normie ?

Jesssuuu ale dajecie nadzieję ♡

Dziewczyny, może pomożecie przy testach owulacyjnych.
Pierwszy zrobiłam w środę, był na 100% pozytywny. Wczoraj nie robiłam, bo nie widziałam sensu. Natomiast dzisiaj już zaczęły mnie bolec piersi (mam wrażenie, ze bolą mnie cały czas od poprzedniej owulacji), wiec pomyślałam sobie, ze powtórzę test owulacyjny, tak dla funu, z ciekawości co pokaże. I on tak samo pozytywny.
Miałyście podobnie? Wiem, ze bez monitoringu ciężko cokolwiek stwierdzić, ale może coś doradzacie, kiedy ta owulacja mogła być/będzie?

Dziewczyny, może pomożecie przy testach owulacyjnych.
Pierwszy zrobiłam w środę, był na 100% pozytywny. Wczoraj nie robiłam, bo nie widziałam sensu. Natomiast dzisiaj już zaczęły mnie bolec piersi (mam wrażenie, ze bolą mnie cały czas od poprzedniej owulacji), wiec pomyślałam sobie, ze powtórzę test owulacyjny, tak dla funu, z ciekawości co pokaże. I on tak samo pozytywny.
Miałyście podobnie? Wiem, ze bez monitoringu ciężko cokolwiek stwierdzić, ale może coś doradzacie, kiedy ta owulacja mogła być/będzie?
Tak samo intensywne? Pokaz zdj

Czasmi tak jest ze testy owu pokazują że jesteś w ciąży.

Ostatnia edycja:
Zrobiłam osobne zdjęcie, bo test przedwczorajszy po czasie zmienił trochę kolor. Ale dla porównania dwa obok sobie tez niech będą. No i muszę każde zdjęcie w osobnej wiadomości, bo nie mogę dodać dwóch na raz :/
IMG_0343.JPG

reklama
Do góry