Tylko testy [emoji53] w kolejnym cyklu jak się nie uda planuję potwierdzić na usg.
A co do badania to nie wiem, bo nie robiłam tego nigdy [emoji849]Ale objawy ciąży mogą być takie same jak @, więc nie gadaj tak w ogóle [emoji6] lepiej się zastanów co będzie jak będziesz miała trojaczki [emoji16]Jak na moje to ten plecak jest za duży dla niego [emoji53] poza tym tak jak dziewczyny mówią, powinien mieć plecy usztywniane. I to już nie ze względu na to jakie wymogi mają w szkole, ale ze względu na zdrowie jego kręgosłupa [emoji6] na pewno da się znaleźć jakiś lekki usztywniany
Ja pamiętam, że już jak ja szłam do szkoły to były te ciężkie plecaki i mojej mamie się to nie podobało, że mam tyle dźwigać... ale w końcu znalazła mi lekki usztywniany [emoji16]
No właśnie tylko że on nie ma sztywnych pleców takie lekko usztywnione są ale to chyba nie to. Pojadę do factory tam jest autlet smyka. I ceny są o połowę niż w normalnym sklepie w galerii.Wg mnie bardzo trafiony rozmiar. U mojej córki można było zostawiać niektóre książki w szkole ale jak musiała zabrać komplet to przydał się wiekszy plecak .
Na pewno ważne są tez sztywne plecki