reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

No nie idzie się doszukać objawów, bo wszystkie zazwyczaj pokrywają się z tymi na okres właśnie [emoji53] ech, jeszcze mam min tydzień czekania [emoji849]
To już bliżej niż dalej :) A potwierdzałaś sobie owu u ginekologa? Czy tylko testy?

Ja jutro jadę z rana upewnić się, że pecherzyk pękł, a później już tylko czekanie. Dobrze, że dwa tygodnie zawalone to nie będę myśleć [emoji23]

A od wczoraj bolą mnie sutki to w sumie na plus, coś się dzieje [emoji23]

To słuchajcie mogę wbić po południu na progesteron czy czekać do jutra rana? Bo dzisiaj w sumie 20dc, a piszą, że najlepiej 21dc. A mąż mi z rana wybył na zieloną górę po towar i skazana na autobus jestem:)

reklama
To już bliżej niż dalej :) A potwierdzałaś sobie owu u ginekologa? Czy tylko testy?

Ja jutro jadę z rana upewnić się, że pecherzyk pękł, a później już tylko czekanie. Dobrze, że dwa tygodnie zawalone to nie będę myśleć [emoji23]

A od wczoraj bolą mnie sutki to w sumie na plus, coś się dzieje [emoji23]

To słuchajcie mogę wbić po południu na progesteron czy czekać do jutra rana? Bo dzisiaj w sumie 20dc, a piszą, że najlepiej 21dc. A mąż mi z rana wybył na zieloną górę po towar i skazana na autobus jestem:)

Sama z chęcią się dowiem wszystkiego na temat badań progesteronu, ale na moją logikę chyba lepiej jutro rano, jeśli masz możliwość. Ale chętnie poczytam, co dziewczyny myślą

Sama z chęcią się dowiem wszystkiego na temat badań progesteronu, ale na moją logikę chyba lepiej jutro rano, jeśli masz możliwość. Ale chętnie poczytam, co dziewczyny myślą
I tak właśnie zrobię, rano na 8 mam monitoring od razu po nim skoczę do laboratorium i po południu zadzwonię do lekarza z wynikiem :)

No nie idzie się doszukać objawów, bo wszystkie zazwyczaj pokrywają się z tymi na okres właśnie [emoji53] ech, jeszcze mam min tydzień czekania [emoji849]
Hej kochana nie jesteś sama i mnie dzisiaj boli brzuch okropnie ale u mnie to będzie raczej przepowiednia @ bo tydzień przed @ zawsze zaczyna mnie boleć brzuch :(

Hejka dziewczyny mam problem. Nie wiem jaki plecak wybrać dla syna do pierwszej klasy. Kompletnie zwariowała tyle modeli. W zeszłym roku dostałam plecak 4f nie używam go i tak sobie myślę czy on może być dla pierwszoklasity?
IMG_20190801_093444.jpeg

Hejka dziewczyny mam problem. Nie wiem jaki plecak wybrać dla syna do pierwszej klasy. Kompletnie zwariowała tyle modeli. W zeszłym roku dostałam plecak 4f nie używam go i tak sobie myślę czy on może być dla pierwszoklasity? Zobacz załącznik 1004945

Jeśli mu się podoba, to oczywiście, ze może być :D
Masz syna z 2012 roku? Z którego miesiąca?

Podoba mu się. Tylko nie wiem czy jest odpowiedni dla pierwszoklasity. Oliwier urodził się 2 listopada 2012 [emoji4]
Moja koleżankę co Wiktoria szla do pierwszej klasy też dostała ładny plecak z syrenka Ariel ale z miękkimi plecami podobny do twojego tylko różowy i afera do szkoły wzywana że że wcale nie dba o dziecko i o kregoslup.
Zrobisz jak uwarzasz ja się nie znam bo nie mam jeszcze dzieciątka ale przedstawiłam sytuację koleżanki

Moja koleżankę co Wiktoria szla do pierwszej klasy też dostała ładny plecak z syrenka Ariel ale z miękkimi plecami podobny do twojego tylko różowy i afera do szkoły wzywana że że wcale nie dba o dziecko i o kregoslup.
Zrobisz jak uwarzasz ja się nie znam bo nie mam jeszcze dzieciątka ale przedstawiłam sytuację koleżanki
No właśnie panie na zebraniu mówiły że 3 komorowy sztywny. Byliśmy wczoraj w sklepach i te sztywne są cholernie ciężkie.

reklama
Do góry