reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Hej dziewczyny :-)

Ja dziś 3 dc @ dalej "normalna" ale już powoli się mniejsza robi czyli idzie ku końcowi [emoji16]

Ojoj ale to zamieszania ztymi plecakami :-/

reklama
Jak czytam opinie to dobre są te coolpack ale one są podobne i wielkosciowo i materiałów do tych z 4f. A dam mu ten najwyżej kupi się inny.

Dziewczyny muszę się do czegoś przyznać jeszcze nie jestem w ciąży a ciągle przeglądam łóżeczka, wózki, ciuszki a nawet kaszki, pampersy i mleka modyfikowane.. Bardzo to lubię, uważacie że to przesada? ( tzn jak pracuje czy sprzątam to nue ale np jak mam chwilkę wolna).
Jakoś wydaje mi się że mnie to uspokaja i pomaga zrobic to wszystko bardziej realnym. Poza tym nie chce ciągle truc mojemu m o tym, totak sobie robię. I mimo że już raz to przechodziłam to za każdym razem sprawia mi to radość. Jak już zajde to chyba za długo nie wytrzymam żeby nie pójść na zakupy.
Tylko teraz sobie siedzę i myślę czy ja oby nie przesadzam, innym "człowiekom" bym się wstydziła przyznać ale was się nie wstydzę spytać o zdanie????

Dziewczyny muszę się do czegoś przyznać jeszcze nie jestem w ciąży a ciągle przeglądam łóżeczka, wózki, ciuszki a nawet kaszki, pampersy i mleka modyfikowane.. Bardzo to lubię, uważacie że to przesada? ( tzn jak pracuje czy sprzątam to nue ale np jak mam chwilkę wolna).
Jakoś wydaje mi się że mnie to uspokaja i pomaga zrobic to wszystko bardziej realnym. Poza tym nie chce ciągle truc mojemu m o tym, totak sobie robię. I mimo że już raz to przechodziłam to za każdym razem sprawia mi to radość. Jak już zajde to chyba za długo nie wytrzymam żeby nie pójść na zakupy.
Tylko teraz sobie siedzę i myślę czy ja oby nie przesadzam, innym "człowiekom" bym się wstydziła przyznać ale was się nie wstydzę spytać o zdanie????
Myślę, że nie jesteś w tym sama [emoji23] ja akurat na produktach spożywczych się nie skupiam, ale wózki, akcesoria, ciuszki - uwielbiam. Szukam też dużo rzeczy dla mam typu bielizna, torebki [emoji16] jakoś tak mam świadomość, że jak już raz sobie cis i patrzę to później nie będę się Bóg wie ile zastanawiać nad kupnem [emoji16]

Hej kochana nie jesteś sama i mnie dzisiaj boli brzuch okropnie ale u mnie to będzie raczej przepowiednia @ bo tydzień przed @ zawsze zaczyna mnie boleć brzuch :(
Kochana, przestań takie czarnowidztwo tutaj uprawiać :p! Przecież w pierwszej fazie ciąży brzuch może boleć nawet bardzo i są to bóle mega zbliżone do tych @! [emoji8] Nie ma się co smucić jeszcze chwilę wystarczy poczekać i wszystko będzie jasne [emoji8][emoji173] ja cały czas trzymam kciuki [emoji173]

Mnie dzisiaj brzuchol nie boli, czasem coś poczuje ale nie skupiam się za bardzo, bo wiem, że jakby bolało to istniała by możliwość, że jajeczko nie pękło, a na pewno pękło bo mam już wózek upatrzony [emoji23][emoji8]

To już bliżej niż dalej :) A potwierdzałaś sobie owu u ginekologa? Czy tylko testy?

Ja jutro jadę z rana upewnić się, że pecherzyk pękł, a później już tylko czekanie. Dobrze, że dwa tygodnie zawalone to nie będę myśleć [emoji23]

A od wczoraj bolą mnie sutki to w sumie na plus, coś się dzieje [emoji23]

To słuchajcie mogę wbić po południu na progesteron czy czekać do jutra rana? Bo dzisiaj w sumie 20dc, a piszą, że najlepiej 21dc. A mąż mi z rana wybył na zieloną górę po towar i skazana na autobus jestem:)
Tylko testy [emoji53] w kolejnym cyklu jak się nie uda planuję potwierdzić na usg.
A co do badania to nie wiem, bo nie robiłam tego nigdy [emoji849]
Hej kochana nie jesteś sama i mnie dzisiaj boli brzuch okropnie ale u mnie to będzie raczej przepowiednia @ bo tydzień przed @ zawsze zaczyna mnie boleć brzuch :(
Ale objawy ciąży mogą być takie same jak @, więc nie gadaj tak w ogóle [emoji6] lepiej się zastanów co będzie jak będziesz miała trojaczki [emoji16]
Hejka dziewczyny mam problem. Nie wiem jaki plecak wybrać dla syna do pierwszej klasy. Kompletnie zwariowała tyle modeli. W zeszłym roku dostałam plecak 4f nie używam go i tak sobie myślę czy on może być dla pierwszoklasity? Zobacz załącznik 1004945
Jak na moje to ten plecak jest za duży dla niego [emoji53] poza tym tak jak dziewczyny mówią, powinien mieć plecy usztywniane. I to już nie ze względu na to jakie wymogi mają w szkole, ale ze względu na zdrowie jego kręgosłupa [emoji6] na pewno da się znaleźć jakiś lekki usztywniany
Ja pamiętam, że już jak ja szłam do szkoły to były te ciężkie plecaki i mojej mamie się to nie podobało, że mam tyle dźwigać... ale w końcu znalazła mi lekki usztywniany [emoji16]

Też tak mam! [emoji16] Mało tego na przeglądaniu się nie kończy, bo już parę ciuszków zdarzyło mi się kupić i już leżą w kartoniku i czekają na swój moment [emoji849][emoji16] wózek oczywiście też upatrzony [emoji23]

Hejka dziewczyny mam problem. Nie wiem jaki plecak wybrać dla syna do pierwszej klasy. Kompletnie zwariowała tyle modeli. W zeszłym roku dostałam plecak 4f nie używam go i tak sobie myślę czy on może być dla pierwszoklasity? Zobacz załącznik 1004945
Wg mnie bardzo trafiony rozmiar. U mojej córki można było zostawiać niektóre książki w szkole ale jak musiała zabrać komplet to przydał się wiekszy plecak .
Na pewno ważne są tez sztywne plecki :)

Myślę, że nie jesteś w tym sama [emoji23] ja akurat na produktach spożywczych się nie skupiam, ale wózki, akcesoria, ciuszki - uwielbiam. Szukam też dużo rzeczy dla mam typu bielizna, torebki [emoji16] jakoś tak mam świadomość, że jak już raz sobie cis i patrzę to później nie będę się Bóg wie ile zastanawiać nad kupnem [emoji16]
Ooo ie pomyślałam żeby oblookac bieliznę dla mam [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]

reklama
Ja z synem dwa lata przed ciąża oglądałam już wózki i łóżeczka także spoko. To normalne [emoji8]

Do góry