reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Misia Jasia gdzie Ty pracujesz? Wiem że w Piotrze i Pawle ale gdzie. W galerii Malwowej?

Kasia Której będę miała z kim z wózkiem jeździć [emoji23]

reklama
Dziewczyny a powiedzcie mi czy jest sens zebym nadal badala szyjke? Jest roznica miedzy "przed okresem" a "po zaplodnieniu"?
Jasuuu.. jestem juz tak niecierpliwa przez te nerwy z J. ze najchetniej bym wlazla do srodka..

Witaj. Z której części poznania jesteś? Ja ze zwycięstwa Winogrady ale pracyje na Junikowie. Trzymam kciuki żeby się udało [emoji110][emoji110][emoji110]

Zbieram się powolutku do gina za pół godziny wychodzę. Boję się że nic tam nie ma i że pusty pęcherzyk będzie.
Faktycznie już ta godzina, jak ten czas leci [emoji849] trzymam bardzo mocno kciuki [emoji106] daj znać jak będziesz po co powiedział lekarz [emoji6]

Ja zatestowalam, cieszę sie jak głupia, bo wyszła blada kreska testowa, więc niedługo owu [emoji16] zgodnie z radą przykleilam sobie na kartkę i będę porównywać [emoji6]

Faktycznie już ta godzina, jak ten czas leci [emoji849] trzymam bardzo mocno kciuki [emoji106] daj znać jak będziesz po co powiedział lekarz [emoji6]

Ja zatestowalam, cieszę sie jak głupia, bo wyszła blada kreska testowa, więc niedługo owu [emoji16] zgodnie z radą przykleilam sobie na kartkę i będę porównywać [emoji6]
Ooo ale super pokaż?

Paola ale blada wychodzi zawsze.. tylko przy owu wychodzi mocniejsza

Hej Dziewczyny :) Jakiś tydzień temu zaczęłam czytać poprzedni wątek i wraz z Wami przeniosłam się tutaj.

Mam 34 lata, prawie 13 letnią córkę. 1 stycznia odstawiłam tabletki i zaczęliśmy starania z moim. Druga miesiączka po odstawieniu tabsów 9 marca, 15 kwietnia test pokazał bladą kreseczkę , 18 już mocną. Radość ogromna. Los bywa okrutny, W Wielką Sobotę lekkie plamienie, SOR, potwierdza ciąża biochemiczna( 69 Hcg) no i w niedzielę, już konkretne krwawienie. Nie wiedziałam, że tak się rozbeczę po wszystkim :(
W tym miesiącu owulacja 10.05 ( robiłam testy owulacyjne) , były przytulasy :) No i siedzę jak na szpilkach, bo mam za 2 dni dostać @. I mocno trzymam kciuki. Za siebie i za Was wszystkie.
A i jestem z Poznania :)

Bardzo mi przykro, z powodu ciąży biochemicznej[emoji17]
Ale trzymam kciuki za ten cykl, żebyś za dwa dni zobaczyła dwie kreseczki :)

reklama
Do góry