reklama
MisiaJasia
Fanka BB :)
Dziewczyny a powiedzcie mi czy jest sens zebym nadal badala szyjke? Jest roznica miedzy "przed okresem" a "po zaplodnieniu"?
Jasuuu.. jestem juz tak niecierpliwa przez te nerwy z J. ze najchetniej bym wlazla do srodka..
Jasuuu.. jestem juz tak niecierpliwa przez te nerwy z J. ze najchetniej bym wlazla do srodka..
MisiaJasia
TakMisia Jasia gdzie Ty pracujesz? Wiem że w Piotrze i Pawle ale gdzie. W galerii Malwowej?
A no widzisz to blisko [emoji48]
Co do szyjki to ja mam taką spuchnieta jakby taka no nie wiem jak wytłumaczyć to
MisiaJasia
I mieszkam naprzeciwko [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]A no widzisz to blisko [emoji48]
Faktycznie już ta godzina, jak ten czas leci [emoji849] trzymam bardzo mocno kciuki [emoji106] daj znać jak będziesz po co powiedział lekarz [emoji6]Witaj. Z której części poznania jesteś? Ja ze zwycięstwa Winogrady ale pracyje na Junikowie. Trzymam kciuki żeby się udało [emoji110][emoji110][emoji110]
Zbieram się powolutku do gina za pół godziny wychodzę. Boję się że nic tam nie ma i że pusty pęcherzyk będzie.
Ja zatestowalam, cieszę sie jak głupia, bo wyszła blada kreska testowa, więc niedługo owu [emoji16] zgodnie z radą przykleilam sobie na kartkę i będę porównywać [emoji6]
Ooo ale super pokaż?Faktycznie już ta godzina, jak ten czas leci [emoji849] trzymam bardzo mocno kciuki [emoji106] daj znać jak będziesz po co powiedział lekarz [emoji6]
Ja zatestowalam, cieszę sie jak głupia, bo wyszła blada kreska testowa, więc niedługo owu [emoji16] zgodnie z radą przykleilam sobie na kartkę i będę porównywać [emoji6]
MisiaJasia
Paola ale blada wychodzi zawsze.. tylko przy owu wychodzi mocniejszaFaktycznie już ta godzina, jak ten czas leci [emoji849] trzymam bardzo mocno kciuki [emoji106] daj znać jak będziesz po co powiedział lekarz [emoji6]
Hej Dziewczyny Jakiś tydzień temu zaczęłam czytać poprzedni wątek i wraz z Wami przeniosłam się tutaj.
Mam 34 lata, prawie 13 letnią córkę. 1 stycznia odstawiłam tabletki i zaczęliśmy starania z moim. Druga miesiączka po odstawieniu tabsów 9 marca, 15 kwietnia test pokazał bladą kreseczkę , 18 już mocną. Radość ogromna. Los bywa okrutny, W Wielką Sobotę lekkie plamienie, SOR, potwierdza ciąża biochemiczna( 69 Hcg) no i w niedzielę, już konkretne krwawienie. Nie wiedziałam, że tak się rozbeczę po wszystkim
W tym miesiącu owulacja 10.05 ( robiłam testy owulacyjne) , były przytulasy No i siedzę jak na szpilkach, bo mam za 2 dni dostać @. I mocno trzymam kciuki. Za siebie i za Was wszystkie.
A i jestem z Poznania
Bardzo mi przykro, z powodu ciąży biochemicznej[emoji17]
Ale trzymam kciuki za ten cykl, żebyś za dwa dni zobaczyła dwie kreseczki
reklama
Na pewno wszystko będzie dobrze, nie ma po co się stresować, daj znać po wizycieZbieram się powolutku do gina za pół godziny wychodzę. Boję się że nic tam nie ma i że pusty pęcherzyk będzie.
Podziel się: