reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Misia Jasia gdzie Ty pracujesz? Wiem że w Piotrze i Pawle ale gdzie. W galerii Malwowej?

Kasia Której będę miała z kim z wózkiem jeździć [emoji23]

reklama
Dziewczyny a powiedzcie mi czy jest sens zebym nadal badala szyjke? Jest roznica miedzy "przed okresem" a "po zaplodnieniu"?
Jasuuu.. jestem juz tak niecierpliwa przez te nerwy z J. ze najchetniej bym wlazla do srodka..

Witaj. Z której części poznania jesteś? Ja ze zwycięstwa Winogrady ale pracyje na Junikowie. Trzymam kciuki żeby się udało [emoji110][emoji110][emoji110]

Zbieram się powolutku do gina za pół godziny wychodzę. Boję się że nic tam nie ma i że pusty pęcherzyk będzie.
Faktycznie już ta godzina, jak ten czas leci [emoji849] trzymam bardzo mocno kciuki [emoji106] daj znać jak będziesz po co powiedział lekarz [emoji6]

Ja zatestowalam, cieszę sie jak głupia, bo wyszła blada kreska testowa, więc niedługo owu [emoji16] zgodnie z radą przykleilam sobie na kartkę i będę porównywać [emoji6]

Faktycznie już ta godzina, jak ten czas leci [emoji849] trzymam bardzo mocno kciuki [emoji106] daj znać jak będziesz po co powiedział lekarz [emoji6]

Ja zatestowalam, cieszę sie jak głupia, bo wyszła blada kreska testowa, więc niedługo owu [emoji16] zgodnie z radą przykleilam sobie na kartkę i będę porównywać [emoji6]
Ooo ale super pokaż?

Paola ale blada wychodzi zawsze.. tylko przy owu wychodzi mocniejsza

Hej Dziewczyny :) Jakiś tydzień temu zaczęłam czytać poprzedni wątek i wraz z Wami przeniosłam się tutaj.

Mam 34 lata, prawie 13 letnią córkę. 1 stycznia odstawiłam tabletki i zaczęliśmy starania z moim. Druga miesiączka po odstawieniu tabsów 9 marca, 15 kwietnia test pokazał bladą kreseczkę , 18 już mocną. Radość ogromna. Los bywa okrutny, W Wielką Sobotę lekkie plamienie, SOR, potwierdza ciąża biochemiczna( 69 Hcg) no i w niedzielę, już konkretne krwawienie. Nie wiedziałam, że tak się rozbeczę po wszystkim :(
W tym miesiącu owulacja 10.05 ( robiłam testy owulacyjne) , były przytulasy :) No i siedzę jak na szpilkach, bo mam za 2 dni dostać @. I mocno trzymam kciuki. Za siebie i za Was wszystkie.
A i jestem z Poznania :)

Bardzo mi przykro, z powodu ciąży biochemicznej[emoji17]
Ale trzymam kciuki za ten cykl, żebyś za dwa dni zobaczyła dwie kreseczki :)

reklama
Do góry