Ale są też tu dziewczyny z Podhala [emoji177]
Kasiektorek to witaj w gronie Poznanianek [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kasiektorek to witaj w gronie Poznanianek [emoji16]
No pewnie [emoji7]Ale są też tu dziewczyny z Podhala [emoji177]
Ale są też tu dziewczyny z Podhala [emoji177]
Przed okresem jest nisko i dość twarda, w ciąży wysoko, bardzo miękka i taka jakby wypukła bardziej.Dziewczyny a powiedzcie mi czy jest sens zebym nadal badala szyjke? Jest roznica miedzy "przed okresem" a "po zaplodnieniu"?
Jasuuu.. jestem juz tak niecierpliwa przez te nerwy z J. ze najchetniej bym wlazla do srodka..
No zobacz [emoji16] żebym taka drugą za 3 tyg zobaczyła to by było super [emoji16]Ooo ale super pokaż?
Ale ktoś tu pisał, że nic nie wychodziło, zupełnie biało, dlatego się cieszę [emoji16]Paola ale blada wychodzi zawsze.. tylko przy owu wychodzi mocniejsza
Jakbyś chciała odpocząć nad morzem, to zapraszam do Gdańska [emoji16]Ja to pyra z krwi i kosci.. ale kocham jezdzic wiec ktora mnie zaprosi moze sie spodziewac ze szybko zawitam na herbatce [emoji23][emoji16][emoji16]
Jakbyś chciała odpocząć nad morzem, to zapraszam do Gdańska [emoji16]