reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Ja dziś zrobiłam dla porównania i jest taka jak paoli wiec owu na 100% wczoraj było, w nocy mnie kłuł jajnik i rano :) przytulanki były w sobotę i w niedziele i wczoraj kontrolowane. Czyli jest szansa?
Pewnie, że tak [emoji6] trzymam kciuki żeby się udało [emoji106]

Kasiek witaj mam nadzieję że od teraz to już, same dobre wieści będą [emoji4]

Oooo Poznań Poznań miasto doznań widzę zwarte szeregi :-)
Ja to mogę was co najwyżej na Woodstock zaprosić [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Kasiek witaj mam nadzieję że od teraz to już, same dobre wieści będą [emoji4]

Oooo Poznań Poznań miasto doznań widzę zwarte szeregi :-)
Ja to mogę was co najwyżej na Woodstock zaprosić [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Ja Woodstocku nie lubie.. niestety [emoji23] ale mysle ze znajdzie sie inny pretekst [emoji23]

Ja Woodstocku nie lubie.. niestety [emoji23] ale mysle ze znajdzie sie inny pretekst [emoji23]
Uwierz mi ja też mam dość, szczególnie jak przez tydzień stoisz 3 godziny w kolejce po chleb [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Jakoś jak byłam giwniara to nie przeszkadzał mi z roku na rok mam dość.

Uwierz mi ja też mam dość, szczególnie jak przez tydzień stoisz 3 godziny w kolejce po chleb [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Hahah domyslam sie :) dla mieszkancow to uciezliwe.. mam kolezanke w Kolobrzegu i ona na turystow mowi stonki... bo wszedzie ich pelno i sa uciazliwi.. bo korki.. bo.kolejki.. bo nawet na spacer normalnie wyjsc nie mozna [emoji23]

Ja z kolei mieszkam 30km od Międzyzdrojów, 40 od Świnoujścia i wokol mojej miejscowości jest obwodnica, którą można dojechać nad morze. W okresie wakacyjnym wyjechać od nas z miasteczka graniczy z cudem[emoji17] nie wspomnę już o ilości wypadków, do jakich dochodzi, gdy ludzie za bardzo spieszą się nad morze... teraz jeszcze dochodzą roboty drogowe, praktycznie od Szczecina aż do nas (czyli na długości ok 50km), więc w tym roku nie polecam kierunku Świnoujscie[emoji85][emoji85][emoji85]

Ja w sumie tez się na swoje latka nie czuje My walczymy o czwarte w sumie nie byłam do końca pewna czy chce , każdy jak słyszy chcesz 4 o matko zwariowałas i tak jakoś czuje się jak jakiś kosmita ‍♀Jednak kiedy z miesiąca na miesiąc się nie udaje jest żal i pustka
Witaj w klubie. My słyszymy macie już prawie odchowane dzieci po co wam te czwarte blebleble.........

reklama
Do góry