reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Ja dziś zrobiłam dla porównania i jest taka jak paoli wiec owu na 100% wczoraj było, w nocy mnie kłuł jajnik i rano :) przytulanki były w sobotę i w niedziele i wczoraj kontrolowane. Czyli jest szansa?
Pewnie, że tak [emoji6] trzymam kciuki żeby się udało [emoji106]

Kasiek witaj mam nadzieję że od teraz to już, same dobre wieści będą [emoji4]

Oooo Poznań Poznań miasto doznań widzę zwarte szeregi :-)
Ja to mogę was co najwyżej na Woodstock zaprosić [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Kasiek witaj mam nadzieję że od teraz to już, same dobre wieści będą [emoji4]

Oooo Poznań Poznań miasto doznań widzę zwarte szeregi :-)
Ja to mogę was co najwyżej na Woodstock zaprosić [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Ja Woodstocku nie lubie.. niestety [emoji23] ale mysle ze znajdzie sie inny pretekst [emoji23]

Ja Woodstocku nie lubie.. niestety [emoji23] ale mysle ze znajdzie sie inny pretekst [emoji23]
Uwierz mi ja też mam dość, szczególnie jak przez tydzień stoisz 3 godziny w kolejce po chleb [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Jakoś jak byłam giwniara to nie przeszkadzał mi z roku na rok mam dość.

Uwierz mi ja też mam dość, szczególnie jak przez tydzień stoisz 3 godziny w kolejce po chleb [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Hahah domyslam sie :) dla mieszkancow to uciezliwe.. mam kolezanke w Kolobrzegu i ona na turystow mowi stonki... bo wszedzie ich pelno i sa uciazliwi.. bo korki.. bo.kolejki.. bo nawet na spacer normalnie wyjsc nie mozna [emoji23]

Ja z kolei mieszkam 30km od Międzyzdrojów, 40 od Świnoujścia i wokol mojej miejscowości jest obwodnica, którą można dojechać nad morze. W okresie wakacyjnym wyjechać od nas z miasteczka graniczy z cudem[emoji17] nie wspomnę już o ilości wypadków, do jakich dochodzi, gdy ludzie za bardzo spieszą się nad morze... teraz jeszcze dochodzą roboty drogowe, praktycznie od Szczecina aż do nas (czyli na długości ok 50km), więc w tym roku nie polecam kierunku Świnoujscie[emoji85][emoji85][emoji85]

Ja w sumie tez się na swoje latka nie czuje My walczymy o czwarte w sumie nie byłam do końca pewna czy chce , każdy jak słyszy chcesz 4 o matko zwariowałas i tak jakoś czuje się jak jakiś kosmita ‍♀Jednak kiedy z miesiąca na miesiąc się nie udaje jest żal i pustka
Witaj w klubie. My słyszymy macie już prawie odchowane dzieci po co wam te czwarte blebleble.........

reklama
Do góry