Nie odleglosc ma tu znaczenie..
A kiedy macie możliwość się spotkać i na spokojnie porozmawiać?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie odleglosc ma tu znaczenie..
O to chodzi. To nie mam pomysłów, może zgłoś do obsługi problem.
Ja w sumie tez się na swoje latka nie czuje My walczymy o czwarte w sumie nie byłam do końca pewna czy chce , każdy jak słyszy chcesz 4 o matko zwariowałas i tak jakoś czuje się jak jakiś kosmita Jednak kiedy z miesiąca na miesiąc się nie udaje jest żal i pustkaNie jesteś...Ja mam prawie 36 lat. I nie czuje się wcale na ten wiek mamy już synka 7 lat i walczymy o kolejne szczęście. I też od stycznia/lutego starania i nic... Ale się nie poddaje. Są chwile załamania ale mijąją, chwila na forum tu z dziewczynami, i jest fajnie. Także im nas więcejtym fajniej. Czuje że stworzymy tu fajny zgrany team ❤
A kiedy macie możliwość się spotkać i na spokojnie porozmawiać?
W takich okolicznosciach jak teraz to ja na pewno sie z Nim nie spotkam.. do czasu testu nie bede z Nim juz w ogole rozmawiac. A potem.. sila wyzsza.. ale nie bede sie wdawac w dyskusje w takim tonie i z takimi argumentami..
Nie zawsze sie da.. on ma swoj swiat bardziej niz mi sie wydawalo..Jasne, skoro uważasz, że tak będzie dla Ciebie lepiej. Choć myślę, że zawsze warto się spotkać i porozmawiać, chociaż spróbować. Ale oczywiście nie znam sytuacji, więc mogę tylko gdybać
Przede wszystkim trzeba dać opaść emocjom, jak minie trochę czasu, to może dojdziecie jeszcze do porozumienia. A jak masz się teraz tylko denerwować, to pewnie, że nie ma z nim wcale co dyskutować.W takich okolicznosciach jak teraz to ja na pewno sie z Nim nie spotkam.. do czasu testu nie bede z Nim juz w ogole rozmawiac. A potem.. sila wyzsza.. ale nie bede sie wdawac w dyskusje w takim tonie i z takimi argumentami..
Mam zaznaczone to.A tu macie zaznaczone? Zobacz załącznik 975503
Nie zawsze sie da.. on ma swoj swiat bardziej niz mi sie wydawalo..
To lepiej jak w uk pod tym wzgledem. U nas przysluguja dwa tylko o ile ciaza przebiega prawidlowo... bo jesli cos jest nie tak to ewentualnie zrobia to trzecie...Dziękuję. Tu wogule jest dziwnie koleżanka która jest w ciąży dzisiaj mi mówiła że na cala ciążę usg robi A tylko 3 razy w 12tc w 30tc i przed porodem.