reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Nie jesteś...Ja mam prawie 36 lat. I nie czuje się wcale na ten wiek :p mamy już synka 7 lat i walczymy o kolejne szczęście. I też od stycznia/lutego starania i nic... Ale się nie poddaje. Są chwile załamania ale mijąją, chwila na forum tu z dziewczynami, i jest fajnie. Także im nas więcejtym fajniej. Czuje że stworzymy tu fajny zgrany team ❤✊
Ja w sumie tez się na swoje latka nie czuje My walczymy o czwarte w sumie nie byłam do końca pewna czy chce , każdy jak słyszy chcesz 4 o matko zwariowałas i tak jakoś czuje się jak jakiś kosmita ‍♀️Jednak kiedy z miesiąca na miesiąc się nie udaje jest żal i pustka

W takich okolicznosciach jak teraz to ja na pewno sie z Nim nie spotkam.. do czasu testu nie bede z Nim juz w ogole rozmawiac. A potem.. sila wyzsza.. ale nie bede sie wdawac w dyskusje w takim tonie i z takimi argumentami..
A kiedy macie możliwość się spotkać i na spokojnie porozmawiać?

W takich okolicznosciach jak teraz to ja na pewno sie z Nim nie spotkam.. do czasu testu nie bede z Nim juz w ogole rozmawiac. A potem.. sila wyzsza.. ale nie bede sie wdawac w dyskusje w takim tonie i z takimi argumentami..

Jasne, skoro uważasz, że tak będzie dla Ciebie lepiej. Choć myślę, że zawsze warto się spotkać i porozmawiać, chociaż spróbować. Ale oczywiście nie znam sytuacji, więc mogę tylko gdybać

Przede wszystkim trzeba dać opaść emocjom, jak minie trochę czasu, to może dojdziecie jeszcze do porozumienia. A jak masz się teraz tylko denerwować, to pewnie, że nie ma z nim wcale co dyskutować.

Naprawdę nie zazdroszczę, ja jak się z moim M pokloce to jakoś tak na nic nie mam ochoty, myślę, przeżywam i też myślę o tych naszych staraniach,... Podcina mi to strasznie skrzydła [emoji37]ale to też zależy od stopnia zaawansowani kłótni, co nie zmienia faktu że nie powinnyśmy się teraz denerwować a oni powinni być z nami w tych chwilach
Nie zawsze sie da.. on ma swoj swiat bardziej niz mi sie wydawalo..

reklama
Dziękuję. Tu wogule jest dziwnie koleżanka która jest w ciąży dzisiaj mi mówiła że na cala ciążę usg robi A tylko 3 razy w 12tc w 30tc i przed porodem.
To lepiej jak w uk pod tym wzgledem. U nas przysluguja dwa tylko o ile ciaza przebiega prawidlowo... bo jesli cos jest nie tak to ewentualnie zrobia to trzecie...

Do góry