reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
No właśnie..
Ja mam średnio raz na miesiąc. Zazywalam heviran 3 kuracje pod rząd z racji tego że moja opryszczka pojawia się dość często. Po zakończonej kuracji ok 4 dni po budzę się z 7 opryszczkami! 3 na górnej wardze 4 na dolniej!

Pokazała bym wam zdjęcie ale wygląda to tragicznie
Tak heviran jest najlepszy, ja mam dosyć często i zawsze biorę heviran, kilka dni i po opryszczce nie ma śladu polecam
Najlepiej zrobić kuracje 5 dniowa i zapominasz o opryszczce na długie miesiące

Dzisiaj będę wiedzieć czy mąż wyjeżdża w niedziele . Z jednej strony bym wolała zeby był w domu ale z drugiej to on mnie nakręca jeszcze bardziej
Pogadaj z nim, żeby Cię nie nakręcał, bo źle to wpływa na Twoje nerwy, że potrzebujesz teraz spokoju. Na pewno robi to nieświadomie, ale może warto mu delikatnie zwrócić uwagę [emoji846]

No właśnie..
Ja mam średnio raz na miesiąc. Zazywalam heviran 3 kuracje pod rząd z racji tego że moja opryszczka pojawia się dość często. Po zakończonej kuracji ok 4 dni po budzę się z 7 opryszczkami! 3 na górnej wardze 4 na dolniej!

Pokazała bym wam zdjęcie ale wygląda to tragicznie

A jaka dawka ? Ja zawsze 400 w jednej tabletce dwa razy dziennie przez 5 dni

Pogadaj z nim, żeby Cię nie nakręcał, bo źle to wpływa na Twoje nerwy, że potrzebujesz teraz spokoju. Na pewno robi to nieświadomie, ale może warto mu delikatnie zwrócić uwagę [emoji846]

Chyba faktycznie jutro odpuszczę bete bo miałam mieć pazury na 9:30 a teraz napisała ze mam być na 7. Także może wyluzuje przez weekend

Chyba faktycznie jutro odpuszczę bete bo miałam mieć pazury na 9:30 a teraz napisała ze mam być na 7. Także może wyluzuje przez weekend
I słusznie, wyluzuj, skup się na sobie, porób rzeczy, które sprawiają Ci przyjemność i cierpliwie czekaj, bo w sumie nic więcej teraz zrobić nie możesz, a nerwy są tutaj do niczego nie potrzebne [emoji846] po weekendzie powtórzysz betę, do tego czasu na pewno już ładnie urośnie i wtedy zostanie już tylko spokojne czekanie na wizytę.

I słusznie, wyluzuj, skup się na sobie, porób rzeczy, które sprawiają Ci przyjemność i cierpliwie czekaj, bo w sumie nic więcej teraz zrobić nie możesz, a nerwy są tutaj do niczego nie potrzebne [emoji846] po weekendzie powtórzysz betę, do tego czasu na pewno już ładnie urośnie i wtedy zostanie już tylko spokojne czekanie na wizytę.

Masz racje . Biorę dupka i będę czekać [emoji8]

Dziewczyny czy tylko ja mam problem z tymi pojemnikami na mocz? Zawsze mi coś z nich wycieknie aż wstyd w tym labo. A zalecam dobrze potem jeszcze przechylam i nic nie leci a w labo widzę że pojemnik wilgotny:/

reklama
Do góry