reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Wejdź na takie = na górze profilu tam są ustawienia i powiadomienia, musisz tam ustawić

Wydaje mi się właśnie, ze wszystko mam ustawione[emoji26]
IMG_2317.JPG

Ehh.. jestem po kolejnej probie rozmowy z J.. i niestety.. nie da sie.. a na dokladke zaczyna sie odgrazac.. rozumiem ze jest wburzony.. ale kurde.. za duzo tego.. zaczynam watpic co byloby lepiej.. :(

Na odległość bardzo ciężko się dogadać po takiej awanturze, szkoda nerwów ja wiele razy chciałam tu i teraz rozwiązywać problem i nic z tego, minęło trochę czasu i już było inaczej i przede wszytkim żywy kontakt to też człowiek inaczej się zachowuje,
Ehh.. jestem po kolejnej probie rozmowy z J.. i niestety.. nie da sie.. a na dokladke zaczyna sie odgrazac.. rozumiem ze jest wburzony.. ale kurde.. za duzo tego.. zaczynam watpic co byloby lepiej.. :(

Na odległość bardzo ciężko się dogadać po takiej awanturze, szkoda nerwów ja wiele razy chciałam tu i teraz rozwiązywać problem i nic z tego, minęło trochę czasu i już było inaczej i przede wszytkim żywy kontakt to też człowiek inaczej się zachowuje,
Nie odleglosc ma tu znaczenie..

reklama
Do góry