reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Witam,

Młoda oczywiście że trzymamy kciuki i czekamy na relacje.

Ja po nocce wreszcie mam wolne :-)
Powiem że te plamienia mi się jakby przesunely cały dzień nic a po południu lub w nocy są, sądzę że to przez mój nieregularny tryb pracy.

Ohhh Rose ja do lumpka po mojemu "użiwani" [emoji23][emoji23] wybieram się od miesiąca i dotrzeć nie mogę, uwielbiam absolutnie.

Ja tez ostatnio miałam długą przerwę, ale w zeszłym tygodniu kupiłam 2kg ciuchów i liczę, ze w tym tez szczęście mi dopisze :D

reklama
Będę trzymała mocno kciuki przez cały czas, czekamy na późniejsze informacje [emoji110][emoji110][emoji6]
Hej dziękuję że pytasz. Dzisiaj już całkiem super. Ale mam stresa bo dzisiaj ta klinika. Nie wiem dokładnie co tam będzie prócz badania nasienia ale trochę się stresuje.

Ps dziewczyny trzymajcie kciuki. Jak tylko wrócę dam znać co w klinice było i co gadali.

Dziękuję laski za słowa za wsparcie bardzo

wczoraj padłam uspalam się płacząc na siedząco w luzku dzisiaj wstałam oczy spuchnięte jak zombi ale dalej mi smutno jak cholera przez te durne testy pozytywnie. Już będę słuchała lekarza żeby nie robić testów tylko iść na betę teraz mam nauczke. Ze mną zawsze są problemy z moim m po badaniach nasienia wszystko supcio wręcz lepiej niż wzorowo a ja wszystko niszczę. Sadze plany o gromadce a nawet jednego nie mogę :(
mam nadzieję że mi kiedyś uda się zakiełkować

Młoda mam nadzieję że w klinice same dobre wieści dziś będą

A wam laski życzę wielu fasolek, pozytywnych testów , gromadki dzieciaczków, spokojnych 9mc

ja dalej czekam na tą moja niewdzięczna @

Cześć wszystkim [emoji6]

Ja to mam ewidentnie zły dzień dzisiaj... Najgorzej, że brzuch mnie nadal boli, ale dziś daję radę bez tabletek [emoji16]

@młoda1994 trzymam kciuki za wizytę w klinice [emoji110] o której tam jedziecie?

Dziękuję laski za słowa za wsparcie bardzo

wczoraj padłam uspalam się płacząc na siedząco w luzku dzisiaj wstałam oczy spuchnięte jak zombi ale dalej mi smutno jak cholera przez te durne testy pozytywnie. Już będę słuchała lekarza żeby nie robić testów tylko iść na betę teraz mam nauczke. Ze mną zawsze są problemy z moim m po badaniach nasienia wszystko supcio wręcz lepiej niż wzorowo a ja wszystko niszczę. Sadze plany o gromadce a nawet jednego nie mogę :(
mam nadzieję że mi kiedyś uda się zakiełkować

Młoda mam nadzieję że w klinice same dobre wieści dziś będą

A wam laski życzę wielu fasolek, pozytywnych testów , gromadki dzieciaczków, spokojnych 9mc

ja dalej czekam na tą moja niewdzięczna @

Kochana głowa do góry , nie jesteś sama z tym bo ja tez to przechodzę , tyle czasu a nie mogę zajść w normalna ciąże . Niema co się załamywać . Wszystkie będziemy mamami prędzej czy później [emoji8]

reklama
Hej dziękuję że pytasz. Dzisiaj już całkiem super. Ale mam stresa bo dzisiaj ta klinika. Nie wiem dokładnie co tam będzie prócz badania nasienia ale trochę się stresuje.

Ps dziewczyny trzymajcie kciuki. Jak tylko wrócę dam znać co w klinice było i co gadali.

Trzymam kciuki!!![emoji110][emoji110][emoji110]

Do góry