reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Boże ale mam masakre w pracy i 19 dzieci dobrze ze do 13.30 coś mam wzdęcia taki jakiś twardy brzuch mam pójdę i odpoczne
Do domu

reklama
Hejka wszystkim. Dziewczyny ile dni po owulacji najwcześniej można zrobić betę żeby cos wykazała? W niedziele jadę na wakacje i nie ukrywam, że wolałabym wiedzieć czy się udało czy nie.. będę wtedy jakoś 10 dni po owulacji.. na test wiadomo za wcześnie ale jak jest z betą? Robiła któraś z Was tak wcześnie?

Hejka wszystkim. Dziewczyny ile dni po owulacji najwcześniej można zrobić betę żeby cos wykazała? W niedziele jadę na wakacje i nie ukrywam, że wolałabym wiedzieć czy się udało czy nie.. będę wtedy jakoś 10 dni po owulacji.. na test wiadomo za wcześnie ale jak jest z betą? Robiła któraś z Was tak wcześnie?
Kochana A jakie masz cykle?

Ostatnio cykle mam nieregularne, kalendarzyk oblicza mi średnia z 3 ostatnich miesięcy..w tym miesiącu pokazuje 29 dni i mysle, że może faktycznie tak byc bo test owulacyjny pozytywny w 15dc. Dziś mam 21 dc.
Myślę że za wcześnie na bete. Ja bym pojechała na wakacje jak ma być ciaza to będzie.

reklama
Mąż był u lekarza, dostał skierowanie tylko na morfologię i tsh. Za resztę musimy sobie zapłacić [emoji16]
A ja czuję, że zaraz okres dostanę, brzuch zaczyna boleć i ogólnie jakoś tak średnio się czuję [emoji849]

Do góry