reklama
fiddlee
Fanka BB :)
To za chwilę do domku i odpoczywaćBoże ale mam masakre w pracy i 19 dzieci dobrze ze do 13.30 coś mam wzdęcia taki jakiś twardy brzuch mam pójdę i odpoczne
Do domu
Olineekg
Hejka wszystkim. Dziewczyny ile dni po owulacji najwcześniej można zrobić betę żeby cos wykazała? W niedziele jadę na wakacje i nie ukrywam, że wolałabym wiedzieć czy się udało czy nie.. będę wtedy jakoś 10 dni po owulacji.. na test wiadomo za wcześnie ale jak jest z betą? Robiła któraś z Was tak wcześnie?
młoda1994
Kochana A jakie masz cykle?Hejka wszystkim. Dziewczyny ile dni po owulacji najwcześniej można zrobić betę żeby cos wykazała? W niedziele jadę na wakacje i nie ukrywam, że wolałabym wiedzieć czy się udało czy nie.. będę wtedy jakoś 10 dni po owulacji.. na test wiadomo za wcześnie ale jak jest z betą? Robiła któraś z Was tak wcześnie?
Olineekg
I który masz dzisiaj dc?
Ostatnio cykle mam nieregularne, kalendarzyk oblicza mi średnia z 3 ostatnich miesięcy..w tym miesiącu pokazuje 29 dni i mysle, że może faktycznie tak byc bo test owulacyjny pozytywny w 15dc. Dziś mam 21 dc.
młoda1994
Myślę że za wcześnie na bete. Ja bym pojechała na wakacje jak ma być ciaza to będzie.Ostatnio cykle mam nieregularne, kalendarzyk oblicza mi średnia z 3 ostatnich miesięcy..w tym miesiącu pokazuje 29 dni i mysle, że może faktycznie tak byc bo test owulacyjny pozytywny w 15dc. Dziś mam 21 dc.
Olineekg
Myślę że za wcześnie na bete. Ja bym pojechała na wakacje jak ma być ciaza to będzie.
Eh, tak myślałam[emoji39] No nic będę czekać, dzięki [emoji8]
reklama
Podziel się: