reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Młoda ja też lykne tylko mnie raczej o objętość chodzi niż o smak, dużo objętości owo na raz nie lykne. Ale jakby nie było wyjścia :-)

Nast ja wł mam prenatal uno, a duo na mojej aptece 42zl ja przez neta zamawiam, dobrze wiedzieć że takie dobre opinie to zostanę przy prenatalu gdy zafasolkuje [emoji16]

Pan tabletka poleca tez doppel herz mama premium dostał u niego wysokie noty a jest dużo tańszy. Ja go akurat kupiłam. Jest porównywalny do prenatal duo

Ma dużo składników, ale bardzo mało dha 1/3 i żelaza 1/4 w porównaniu do prenatalu, więc na jedno by wyszło, gdybym musiała dokupić jeszcze osobne kapsułki z dha, bo zależało mi, żeby jak najwięcej było.
Pan tabletka poleca tez doppel herz mama premium dostał u niego wysokie noty a jest dużo tańszy. Ja go akurat kupiłam. Jest porównywalny do prenatal duo

Dopelhertz ale faktycznie się opłaca bo 30 zł za 60 tabl
Screenshot_20190708_150451_com.android.chrome.jpeg

Młoda ja też lykne tylko mnie raczej o objętość chodzi niż o smak, dużo objętości owo na raz nie lykne. Ale jakby nie było wyjścia :-)

Nast ja wł mam prenatal uno, a duo na mojej aptece 42zl ja przez neta zamawiam, dobrze wiedzieć że takie dobre opinie to zostanę przy prenatalu gdy zafasolkuje [emoji16]
Nie musisz tego wypić naraz. Możesz to pić lykami i rano jedna saszetke i druga wieczorem lub rano 2 saszetki wypić w 200ml wody i też pić lykami.

reklama
Do góry