reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Kochana widać dwie kreski. Gratuluję. Dla formonalnosci powtórz test jutro lub w środę i wtedy kreska będzie wyrazniejsza. [emoji846]
Na pewno jutro powtórzę tylko muszę dokupić te czule testy. Bo te dwa miałam z internetowej apteki i nie ma ich stacjonarnie. Nie dziękuję jeszcze, bo u mnie właśnie najgorszym problemem jest zagniezdzenie się prawidłowe zarodka. Jak to lekarz stwierdził z zajściem nie ma jako takiego problemu.

Termin @ mam razem z @paola425
na środę może czwartek dlatego tak mnie zaskoczyło to różowe plamienie. Pierwszy raz mi się przytrafiło..

Wiecie co, najbardziej mnie wkurza to, że testy jaksą mokre to mało co widać i ten z dzisiejszego ranka też już miałam wyrzucić do kosza bo zaczęłam sobie tłumaczyć, że już wmawiam sobie, że coś tam jest.

Kuzwa dobrze, że przeznaczenie mnie dopadlo i dzisiaj ruszam z kursem na prawo jazdy, nie będę myśleć.

Na pewno jutro powtórzę tylko muszę dokupić te czule testy. Bo te dwa miałam z internetowej apteki i nie ma ich stacjonarnie. Nie dziękuję jeszcze, bo u mnie właśnie najgorszym problemem jest zagniezdzenie się prawidłowe zarodka. Jak to lekarz stwierdził z zajściem nie ma jako takiego problemu.

Termin @ mam razem z @paola423, na środę może czwartek dlatego tak mnie zaskoczyło to różowe plamienie. Pierwszy raz mi się przytrafiło..

Wiecie co, najbardziej mnie wkurza to, że testy jaksą mokre to mało co widać i ten z dzisiejszego ranka też już miałam wyrzucić do kosza bo zaczęłam sobie tłumaczyć, że już wmawiam sobie, że coś tam jest.

Kuzwa dobrze, że przeznaczenie mnie dopadlo i dzisiaj ruszam z kursem na prawo jazdy, nie będę myśleć.
Kochana możliwe że dzisiaj zagniezdzenie. Ja mam termin @ dopiero na około 15-17lipca więc jeszcze sporo czekania. Dzisiaj dopiero 8dpo więc za wcześnie na jakie kolwiek testy u mnie. A z drugiej strony nie odwazylabym się zrobić testu przed terminem @ ponieważ kilka lat wstecz tak zrobiłam i okazało się że ciaza biochemiczna.

Trzymam za Ciebie kciuki kochana. A możesz przypomnieć ile cykli się już starasz?

Kurczę tak bym chciała żeby mi też się udało jednak i żeby ten dzisiejszy test był po prostu za szybko zrobiony [emoji23] bo i Ty i Mayred pozytywy, zostaję sama z tego naszego terminu [emoji16]

@fiddlee jak masz możliwość to leć od razu na betę, nie będziesz musiała czekac do rana na test [emoji16]

Kurczę tak bym chciała żeby mi też się udało jednak i żeby ten dzisiejszy test był po prostu za szybko zrobiony [emoji23] bo i Ty i Mayred pozytywy, zostaję sama z tego naszego terminu [emoji16]

@fiddlee jak masz możliwość to leć od razu na betę, nie będziesz musiała czekac do rana na test [emoji16]
Ja mam jeszcze 8dni do terminu @ Ale znając mnie to miesiączka nie pojawi się w terminie tylko znowu zrobi mi nadzieję przez kilka dni po terminie @ A okres przyjdzie z dużym opóźnieniem tak jak w poprzednim cyklu.

Kochana możliwe że dzisiaj zagniezdzenie. Ja mam termin @ dopiero na około 15-17lipca więc jeszcze sporo czekania. Dzisiaj dopiero 8dpo więc za wcześnie na jakie kolwiek testy u mnie. A z drugiej strony nie odwazylabym się zrobić testu przed terminem @ ponieważ kilka lat wstecz tak zrobiłam i okazało się że ciaza biochemiczna.

Trzymam za Ciebie kciuki kochana. A możesz przypomnieć ile cykli się już starasz?
Oooo już przestałam liczyć. Teraz jest drugi cykl po poronieniu. Wcześniej z dwa lata już.

Ja musze kupić witaminy dziś na drugi trymestr gin kazał kupić prenatal duo ale drogie są na maksa 30 tab ok 50zl

Nazarlam się borowek i śledzi takich z octu że śmietana

reklama

Wiecie jaki ja mam zryty mózg już. Siedzę na wc i boję się podejrzeć bo boję się zobaczyć że jednak jest @. [emoji52][emoji1787] ale brzuch nie boli ani nic..

Do góry