reklama
fiddlee
Fanka BB :)
Na pewno jutro powtórzę tylko muszę dokupić te czule testy. Bo te dwa miałam z internetowej apteki i nie ma ich stacjonarnie. Nie dziękuję jeszcze, bo u mnie właśnie najgorszym problemem jest zagniezdzenie się prawidłowe zarodka. Jak to lekarz stwierdził z zajściem nie ma jako takiego problemu.Kochana widać dwie kreski. Gratuluję. Dla formonalnosci powtórz test jutro lub w środę i wtedy kreska będzie wyrazniejsza. [emoji846]
Termin @ mam razem z @paola425
na środę może czwartek dlatego tak mnie zaskoczyło to różowe plamienie. Pierwszy raz mi się przytrafiło..
Wiecie co, najbardziej mnie wkurza to, że testy jaksą mokre to mało co widać i ten z dzisiejszego ranka też już miałam wyrzucić do kosza bo zaczęłam sobie tłumaczyć, że już wmawiam sobie, że coś tam jest.
Kuzwa dobrze, że przeznaczenie mnie dopadlo i dzisiaj ruszam z kursem na prawo jazdy, nie będę myśleć.
fiddlee
I dzisiaj może skoczę, zobaczę jaka kolejka będzie, przynajmniej czarno na białym będzie czy jest ciąża czy nie.Ja tez widze 2 kreskępojechalabym na betę
![]()
młoda1994
Kochana możliwe że dzisiaj zagniezdzenie. Ja mam termin @ dopiero na około 15-17lipca więc jeszcze sporo czekania. Dzisiaj dopiero 8dpo więc za wcześnie na jakie kolwiek testy u mnie. A z drugiej strony nie odwazylabym się zrobić testu przed terminem @ ponieważ kilka lat wstecz tak zrobiłam i okazało się że ciaza biochemiczna.Na pewno jutro powtórzę tylko muszę dokupić te czule testy. Bo te dwa miałam z internetowej apteki i nie ma ich stacjonarnie. Nie dziękuję jeszcze, bo u mnie właśnie najgorszym problemem jest zagniezdzenie się prawidłowe zarodka. Jak to lekarz stwierdził z zajściem nie ma jako takiego problemu.
Termin @ mam razem z @paola423, na środę może czwartek dlatego tak mnie zaskoczyło to różowe plamienie. Pierwszy raz mi się przytrafiło..
Wiecie co, najbardziej mnie wkurza to, że testy jaksą mokre to mało co widać i ten z dzisiejszego ranka też już miałam wyrzucić do kosza bo zaczęłam sobie tłumaczyć, że już wmawiam sobie, że coś tam jest.
Kuzwa dobrze, że przeznaczenie mnie dopadlo i dzisiaj ruszam z kursem na prawo jazdy, nie będę myśleć.
Trzymam za Ciebie kciuki kochana. A możesz przypomnieć ile cykli się już starasz?
Kurczę tak bym chciała żeby mi też się udało jednak i żeby ten dzisiejszy test był po prostu za szybko zrobiony [emoji23] bo i Ty i Mayred pozytywy, zostaję sama z tego naszego terminu [emoji16]
@fiddlee jak masz możliwość to leć od razu na betę, nie będziesz musiała czekac do rana na test [emoji16]
@fiddlee jak masz możliwość to leć od razu na betę, nie będziesz musiała czekac do rana na test [emoji16]
młoda1994
Ja mam jeszcze 8dni do terminu @ Ale znając mnie to miesiączka nie pojawi się w terminie tylko znowu zrobi mi nadzieję przez kilka dni po terminie @ A okres przyjdzie z dużym opóźnieniem tak jak w poprzednim cyklu.Kurczę tak bym chciała żeby mi też się udało jednak i żeby ten dzisiejszy test był po prostu za szybko zrobiony [emoji23] bo i Ty i Mayred pozytywy, zostaję sama z tego naszego terminu [emoji16]
fiddlee
Oooo już przestałam liczyć. Teraz jest drugi cykl po poronieniu. Wcześniej z dwa lata już.Kochana możliwe że dzisiaj zagniezdzenie. Ja mam termin @ dopiero na około 15-17lipca więc jeszcze sporo czekania. Dzisiaj dopiero 8dpo więc za wcześnie na jakie kolwiek testy u mnie. A z drugiej strony nie odwazylabym się zrobić testu przed terminem @ ponieważ kilka lat wstecz tak zrobiłam i okazało się że ciaza biochemiczna.
Trzymam za Ciebie kciuki kochana. A możesz przypomnieć ile cykli się już starasz?
młoda1994
O no to długo. Teraz czekamy na piękną betę z twojej strony.Oooo już przestałam liczyć. Teraz jest drugi cykl po poronieniu. Wcześniej z dwa lata już.
U mnie leci już 36cs A jeśli chodzi o wcześniejsze poronienia to już 6rok jak nie wychodzi.
reklama
fiddlee
Wiecie jaki ja mam zryty mózg już. Siedzę na wc i boję się podejrzeć bo boję się zobaczyć że jednak jest @. [emoji52][emoji1787] ale brzuch nie boli ani nic..Kurczę tak bym chciała żeby mi też się udało jednak i żeby ten dzisiejszy test był po prostu za szybko zrobiony [emoji23] bo i Ty i Mayred pozytywy, zostaję sama z tego naszego terminu [emoji16]
Podziel się: