reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Przyjechały :-)
1) myślicie że mogę wypić już dziś czy jutro od rana?
2)piszeze 1 saszetka na 200ml a myślicie że nic się nie stanie jak będę 2 rizrabiac w 300ml? Bo niewiem czy 400 wypije ba raz czy mnie nie cofnie
IMG_20190708_140113.jpeg

Przyjechały :-)
1) myślicie że mogę wypić już dziś czy jutro od rana?
2)piszeze 1 saszetka na 200ml a myślicie że nic się nie stanie jak będę 2 rizrabiac w 300ml? Bo niewiem czy 400 wypije ba raz czy mnie nie cofnie Zobacz załącznik 995593
Możesz pić od dzisiaj wieczora.

I możesz pić 2 naraz ale nie zwiększają ilości wody tylko 2 saszetki w 200ml wody.

Super :-) dzięki, bo jak ja dużo pije naraz to mi się cofa a za drogie są żeby je"zwracac" [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Dlatego ja pije symfolic bo są bez smakowe inne mnie cofaly właśnie. :)

Kupię sobie dzisiaj jeszcze z dwa testy w rossmanie, te czule i zrobię rano. A na bete poczekam do dnia @. Na spokojnie. Nie chce później mieć przykrych pamiątek.

Ale co wam powiem to wam powiem. Pierwszy cykl gdzie nie bolą i nie swędzą mnie cycochy. [emoji16] generalnie nic się nie dzieje [emoji1787][emoji1787]

Ja również prenatal duo przyjmuję. Drogie, to fakt, bo ceny w aptekach od 50 do 75 są. Mi najkorzystniej wychodzi z apteki DOZ zrobić rezerwację przez neta do odbioru osobistego, wtedy wychodzi 49.99, bez rezerwacji internetowej 67zł w tej samej aptece płaciłam.
Ja musze kupić witaminy dziś na drugi trymestr gin kazał kupić prenatal duo ale drogie są na maksa 30 tab ok 50zl

Nazarlam się borowek i śledzi takich z octu że śmietana

reklama
Do góry