reklama
Dziewczyny powiem Wam, że coś zaczyna się dziać, boli mnie lewy jajnik. Jak byłam u gin w grudniu to owu była z prawego, więc by się zgadzało. Ruszam z testami dziś na pewno [emoji3059]
No to trzymamy kciuki
MisiaJasia
Fanka BB :)
Powodzonka!Dziewczyny powiem Wam, że coś zaczyna się dziać, boli mnie lewy jajnik. Jak byłam u gin w grudniu to owu była z prawego, więc by się zgadzało. Ruszam z testami dziś na pewno [emoji3059]
Ja to jeszcze 4h w pracy.. brzuch mnie ćmi jak bym miala zaraz okres dostac.. czuje sie zmeczona tym bólem i chetnie bym sie polozyla do lozka.. a do 16 musze wytrwac tutaj.. jakos bez nastroju.. ehh.. dobrze ze potem 2 dni wolne..
U
użytkownik 176
Gość
Powodzenia! [emoji6]Dziewczyny powiem Wam, że coś zaczyna się dziać, boli mnie lewy jajnik. Jak byłam u gin w grudniu to owu była z prawego, więc by się zgadzało. Ruszam z testami dziś na pewno [emoji3059]
młoda1994
Nic narazie będę się starać na ślepo. Jak tylko mój m wykona badania nasienia i ja będę miała wszystkie wyniki w domu to umowie wizytę do gin którego znajdę jakiegoś nowego i pójdę. Albo on się mną zajmie albo po proszę o skierowanie do kliniki leczenia niepłodności i tam się mną zajmą. Tam wszystko jest za darmo tylko czasami za leki będę płacić.Jeżu kolczasty... Z jednej strony fajnie, bo wszystko "za darmo", ale z drugiej znając podejście lekarzy do pacjentów, to wielka szkoda że nic prywatnie się nie ogarnie. Jak tu kontrolować choćby zdrowie badaniami krwi jeśli nic nie można bez skierowania, a lekarz ma wywalone na profilaktykę?
młoda1994
Dziewczyny mam prośbę. Jest może jakaś dziewczyna na forum która odpłatnie by mi załatwiła w Pl CLO ?
Wiem że leków nie bierze się na własną rękę ale ten lek napewno mi nie zaszkodzi A może pomóc w spełnieniu marzenia jakim jest dziecko.
Ps. Mieszkam w DE i z tego co widzę jak gin podchodzi do kobiet które mają kilogramy na plusie to nie ma szans na CLO. Będę bardzo wdzięczna jeśli któraś z wam mogła by mi pomóc.
Wiem że leków nie bierze się na własną rękę ale ten lek napewno mi nie zaszkodzi A może pomóc w spełnieniu marzenia jakim jest dziecko.
Ps. Mieszkam w DE i z tego co widzę jak gin podchodzi do kobiet które mają kilogramy na plusie to nie ma szans na CLO. Będę bardzo wdzięczna jeśli któraś z wam mogła by mi pomóc.
reklama
Czaaroffnicaa
Od wieki wiekow koper pilo sie na wzdecia, na wspomaganie laktacji, podawalo dzieciaczkom gdy mialy problemy z brzuszkiem... a teraz tez slysze ze nagle szkodliwy... ale herbaty z cytryna tez nie wolno juz pic bo szkodziCo do kopru mam mieszane uczucia, bo u mnie w przychodni wisi wielki plakat, że kopru nie można pić w ciąży, ani podawać małym dzieciom. Jakieś badania wykazały, że źle wpływa na rozwój dziecka. A wokół pełno koperkowych herbatek dla ciężarnych i dzieci.
Podziel się: