reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
W bardzo wielu przypadkach u kobiet z niedoczynnoscia i hashi nawet przy idealnie regularnych cyklach okazuja sie byc one bezowulacyjne... Warto to sprawdzic. U mnie rzadko w ktorym cyklu jest owu.

No właśnie, warto to sprawdzić, bez sensu jest z góry cokolwiek zakładać, a lekarz bezpodstawnie skazał koleżankę na straty :/

W bardzo wielu przypadkach u kobiet z niedoczynnoscia i hashi nawet przy idealnie regularnych cyklach okazuja sie byc one bezowulacyjne... Warto to sprawdzic. U mnie rzadko w ktorym cyklu jest owu.
A jak to sprawdzić jeśli gin nie chce robić monitoringu bo zgania wszystko na moja wagę? Jedyny sposób jaki to pewnie mierzenie temp i testy owu.

Dziewczyny mam prośbę. Jest może jakaś dziewczyna na forum która odpłatnie by mi załatwiła w Pl CLO ?

Wiem że leków nie bierze się na własną rękę ale ten lek napewno mi nie zaszkodzi A może pomóc w spełnieniu marzenia jakim jest dziecko.

Ps. Mieszkam w DE i z tego co widzę jak gin podchodzi do kobiet które mają kilogramy na plusie to nie ma szans na CLO. Będę bardzo wdzięczna jeśli któraś z wam mogła by mi pomóc.
Moze zanim zaczniesz brac cos na wlasna reke, warto wziac gleboki oddech (wiem ze to trudne, tyle czekac, tyle przezyc i jeszcze lekarz buc) i poczekac na wyniki meza? Bo ja tez w siebie ladowalam wszystko, robilam badania jak wariatka i tabsy polykalam jedna za druga na wszystko. Dobiero moj gin mnie oswiecil, ze stopujemy, bo baby sie obwiniaja a to moze byc wina pana... I faktycznie, wyniki tragedia. I owszem, ja mam problemy z owu, bo mam za wysoka prolaktyne i wysokie tsh. Ale mam nadzieje ze wiesz co mam na mysli...

Anty TPO mam dokładnie 586,8 A anty tg nie robił. Dokładniejsze badania będę miała za kilka dni w domu. Mają przyjść wyniki poczta od endo
TSH 2.1 piekny wynik! W ogole dla kobiet planujacych ciaze wynik pomiedzy 1.0 a 2.5 jest super. Marze o takim wyniku jak Twoj i cicho Ci teraz zazdroszcze :D a jakie masz anty przy Hashi?

Moze zanim zaczniesz brac cos na wlasna reke, warto wziac gleboki oddech (wiem ze to trudne, tyle czekac, tyle przezyc i jeszcze lekarz buc) i poczekac na wyniki meza? Bo ja tez w siebie ladowalam wszystko, robilam badania jak wariatka i tabsy polykalam jedna za druga na wszystko. Dobiero moj gin mnie oswiecil, ze stopujemy, bo baby sie obwiniaja a to moze byc wina pana... I faktycznie, wyniki tragedia. I owszem, ja mam problemy z owu, bo mam za wysoka prolaktyne i wysokie tsh. Ale mam nadzieje ze wiesz co mam na mysli...
Tak wiem. Będę ustalać termin na badanie nasienia męża i zrobię te badania. Ale ja wcześniej byłam z nim w ciąży i gin dzisiaj też mi powiedział że jeśli byłam z mężem w ciąży to nie ma podstaw do robienia badań u męża. I nie dał skierowania ale urolog mi da

A jak to sprawdzić jeśli gin nie chce robić monitoringu bo zgania wszystko na moja wagę? Jedyny sposób jaki to pewnie mierzenie temp i testy owu.
No tylko to zostaje. W uk np dopiero po roku udokumentowanego braku owu kieruja na dalsze badania. Nie wiem jak macie w de...
Anty nie takie tragiczne przy tak ladnym tsh. Wg mnie tarczyca nie powinna byc przeszkoda w staraniach tym bardziej, ze mowisz ze hormony ok. Trzymam kciuki!

Tak wiem. Będę ustalać termin na badanie nasienia męża i zrobię te badania. Ale ja wcześniej byłam z nim w ciąży i gin dzisiaj też mi powiedział że jeśli byłam z mężem w ciąży to nie ma podstaw do robienia badań u męża. I nie dał skierowania ale urolog mi da
Glupi lekarz... to ze kiedys nie bylo problemow to nie znaczy ze teraz ich nie ma. Jak idziesz do niego i mowisz, ze macie problemy z zajsciem. A specjalnie mowie MACIE, bo chodzi o Was dwoje i teraz to wiem, ze sprawdzic trzeba jedna strone i druga. Bo tak jak my moglysmy nabyc problemy z tarczyca, tak samo panowie moga miec problem u siebie z czyms. Tylko mnie wkurza takie podejscie, co to za lekarz...

reklama
Do góry