reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Ooo jaki kochany [emoji3059] To udanych zakupów! Pochwal się jak wrócisz co kupiłaś [emoji6]
U mnie 27 dc, śluz mleczny jest, może nie jakiś obfity, ale jest. Ale też nie przypisuje tego do niczego, bo miesiąc temu też był i nic z tego [emoji16]
W ogóle jakoś się nie nastawiam, bo intuicja podpowiada mi, że się nie udalo.
Więc od nowego cyklu wprowadzam reżim. Tylko domowe jedzenie, dużo ruchu, mało stresu, a mąż już ani jednego piwka nie wypije [emoji23] no i kupie ten żel polecany, może to coś da.
Paola witaj w klubie ja też zamierzam "ruszyć z kopyta" i nowy cykl zacząć lepiej, moje nadzieję na ten już raczej przeszly może został 1%.
Też zamierzam zdrowo jeść ( choć to trudne bo pracuje w fast foodzue więc 3maj kciuki za nie), zero gazowanych napoi, dużo ruchu. Także raportuj jak Ci idzie to będzie dla mnie motywacja. A może i przy okazji schludne co nieco :-)

reklama
Paola witaj w klubie ja też zamierzam "ruszyć z kopyta" i nowy cykl zacząć lepiej, moje nadzieję na ten już raczej przeszly może został 1%.
Też zamierzam zdrowo jeść ( choć to trudne bo pracuje w fast foodzue więc 3maj kciuki za nie), zero gazowanych napoi, dużo ruchu. Także raportuj jak Ci idzie to będzie dla mnie motywacja. A może i przy okazji schludne co nieco :-)
Ooo i to jest myśl, będziemy sobie raportować wszystko to łatwiej będzie trzymać się postanowień [emoji16]
U nas ostatnio otworzyli super knajpę z kebabem... Ciężko będzie, ale no mówi się trudno, są rzeczy ważne i ważniejsze [emoji16]
Ja się trochę wkurzam, bo nie myślałam, że będziemy mieć problem z zajściem... Ten pierwszy cykl na próbę to ok, niczego raczej się nie spodziewałam, ale teraz czemu się nie udało to nie mam pojęcia [emoji849] tzn na 95 % się nie udało [emoji16]
W ogóle chcę powtórzyć badania jeśli @ przyjdzie, może męża gdzieś wyślę też żeby sprawdzić co i jak [emoji848]
No i trzymam kciuki za Ciebie, żeby udało nam się trzymać postanowień i w końcu zmajstrować dzidziusia [emoji16]

Dziewczyny mam pytanie. Mój mąż ma badanie nasienia 11.07 i moje pytanie brzmi czy lepiej zrobić przerwy 3 pełne dni i kawałek czwartek czy lepiej zrobić pełne 4 dni i kawałek 5 dnia? Chciałabym aby te wyniki w klinice wyszły jak najbardziej wiarygodne żeby nie było ani trochę wątpliwości że źle się przygotowaliśmy do tych badań.

My robiliśmy zawsze 5 dni ale raz 3 pełne dni i wyniki były lepsze , 5 dni to miał wynik ze lepkość wyszła a przy 3 dniach już nie było lepkości

Nie wiem może ja zwariowałam ....
Pierwszy kropelkowy i zaraz za nim zrobiłam sikańca na sikańca na żywo też coś tam widać na zdjęciu chyba nie. Chyba mi odbijaZobacz załącznik 994849

Super jak zrobisz bete i będzie wynik potwierdzający , może wkoncu się ruszy i znów będą pozytywne testy . Ja mam zamiast testować za jakieś 2 tyg dopiero [emoji24]

Cześć dziewczyny w nocy nie spałam bolało mnie gardło a najgorsze ze nic nie mogę brać.
Jak tam samopoczucie od rana?
O 16 przyjeżdża moja mama na tydzień do Oliwiera. Jutro idę do lekarza z tym nowym wynikiem toxo ciekawe czy będę musiała brać leki.

Dziewczyny powiedzcie mi czy castagnus mógł wywołać u mnie na twarzy "syfy" nie wiem jak to nazwać. Strasznie mnie wysypalo A castagnusa biorę od 29dni.

Dziewczyny powiedzcie mi czy castagnus mógł wywołać u mnie na twarzy "syfy" nie wiem jak to nazwać. Strasznie mnie wysypalo A castagnusa biorę od 29dni.
Myślę że to możliwe. A przeczytaj skutki uboczne na ulotce może coś tam napisali. A może to jednak na fasolę mnie bardzo wysypalo na początku potem przeszło.

Co do nasienia to wydaje mi się że im dłuższy czas to tym lepiej tak 4,5 tak mysle

reklama
Myślę że to możliwe. A przeczytaj skutki uboczne na ulotce może coś tam napisali. A może to jednak na fasolę mnie bardzo wysypalo na początku potem przeszło.
Kochana dzisiaj według testu owu z 30 czerwca mam 7dpo.

Na ulotce nie pisze nic tylko jest zaznaczone że kuracja 90dniowa i w ciąży odstawić.

Do góry