reklama
młoda1994
Fanka BB :)
Może warto się wybrać do lekarza żeby Cię przebadal i jednak wziąć to chorobowe? Nie ma co narażać Ciebie i dziecko bo teraz musicie o siebie dbać i uważać na siebie.Znów nie mogłam wejść na bb [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35] źle się dziś czuję mam katar, gardło mnie boli czuję że mnie coś bierze.
młoda1994
Mi często wychodzi error i muszę się na nowo logować. Bo tak to non stop jestem zalogowana.Ja też miałam problem z aplikacją, coś się dzieje od jakiegoś czasu [emoji849]
Mnie dziś głowa strasznie boli, chyba przez tą pogodę jesienną [emoji53]
Ale też na aplikacji? Mi żaden error nie wyskakuje, ale czasami jest tak, że wgl aplikacja nie chce się załadować [emoji849]Mi często wychodzi error i muszę się na nowo logować. Bo tak to non stop jestem zalogowana.
Mayred91
Nie powtarzałam nie chce robić wiele nadzieji w środę/ czwartek zależy jak będzie rano czas przed pracą idę na betę więcej testów nie robięCześć dziewczyny [emoji6]
Ja dziś padam.. Impreza rodzinna za nami, niedawno wróciłam. Pogoda taka, że nic tylko siedzieć pod kocem i to właśnie robię [emoji16] Od jutra mam na wakacje siostrzeńca, więc będzie się działo [emoji23]
@Mayred91 jak tam u Ciebie? Powtarzałaś dziś test? [emoji6]
młoda1994
Tak na aplikacji. Mi wychodzi error właśnie. Nic innego się z aplikacją bb nie dzieje u mnie.Ale też na aplikacji? Mi żaden error nie wyskakuje, ale czasami jest tak, że wgl aplikacja nie chce się załadować [emoji849]
młoda1994
Kochana to koniecznie daj znać jak tylko zrobisz betę i będziesz miała wynik. Kreska na teście jest więc musi być coś na rzeczy. Trzymam mocno kciuki [emoji110][emoji110]Nie powtarzałam nie chce robić wiele nadzieji w środę/ czwartek zależy jak będzie rano czas przed pracą idę na betę więcej testów nie robię![]()
To trzymam kciuki i życzę aby beta potwierdziła wczorajszy test [emoji6]Nie powtarzałam nie chce robić wiele nadzieji w środę/ czwartek zależy jak będzie rano czas przed pracą idę na betę więcej testów nie robię![]()
Ja sie zastanawiam czy nie zainstalować ponownie... Ale no dobrze, że nie tylko u mnie tak, bo się bałam, że z telefonem coś nie tak.Tak na aplikacji. Mi wychodzi error właśnie. Nic innego się z aplikacją bb nie dzieje u mnie.
reklama
G
guest-1738525525
Gość
Ja teraz miałam problem nie mogłam wejść. Na plikacje ani
Na neta
Na neta
Mi często wychodzi error i muszę się na nowo logować. Bo tak to non stop jestem zalogowana.
Podziel się: