reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Cześć dziewczyny [emoji6]
Haha każde tłumaczenie jest dobre [emoji23] na to bym nie wpadła [emoji23]Noo to jest dobre podejście, dużo dzięki temu już macie i przyszłość spokojna [emoji6] i dla synka i dla Was Ten pierwszy ewidentnie pozytyw [emoji3059] ale super wiadomość z rana, po ciuchu gratuluję [emoji3590]

Ja ze swoim testowaniem czekam do poniedziałku, ale to i tak będzie za wcześnie [emoji849]
Ja też stawiałam że za wcześnie dalej traktuje tak jakby ich nie było bo zrobiłam z czystej ciekawości i w środę idę na betę jak lekarz kazał

reklama
Ja też stawiałam że za wcześnie dalej traktuje tak jakby ich nie było bo zrobiłam z czystej ciekawości i w środę idę na betę jak lekarz kazał
Ale już jest nadzieja [emoji6] ten pierwszy pięknie wyszedł, zastanawiam się tylko dlaczego ten drugi zupełnie inaczej... Mogłaś już tego drugiego nie robić [emoji23]

Ja to dziś znowu poszalałam w ogrodniczym [emoji3059] niedługo to się zgubię w tym wszystkim, więc zaczynam tworzyć plik z nazwami co mam i jak o to dbać [emoji23] a na następny raz dostanę rabat dla stałych klientów [emoji23]

Cześć laski! [emoji173] Dzisiaj pogoda również pochmurna ale w końcu się wyspałam. Pomalowałam pyzę, wyprostowałam włosy, wychodzę z psami bo zaraz wybieramy się na zakupy i.. pada deszcz [emoji16][emoji1787][emoji123] trudno się mówi. Dziś rano przed wyjściem do pracy mój kochany mąż zaproponował zakupy, ale wiecie buty i takie tam.. toż to szok [emoji16] jedziemy też na Gorzów podrzucić trochę towaru na sklep. Przy okazji kupię balony z helem i polecę złożyć koleżance życzenia urodzinowe [emoji3]⚘

Dzisiaj 24dc, dużo śluzu, takiego mlecznego. Ale przestanę to raczej brać pod uwagę ponieważ w poprzednim nie udanym cyklu również był. Więc nie widzę reguły [emoji39]

Miłego dnia Wam życzę, wieczorem będę musiała nadrobić wpisy [emoji7]

Cześć laski! [emoji173] Dzisiaj pogoda również pochmurna ale w końcu się wyspałam. Pomalowałam pyzę, wyprostowałam włosy, wychodzę z psami bo zaraz wybieramy się na zakupy i.. pada deszcz [emoji16][emoji1787][emoji123] trudno się mówi. Dziś rano przed wyjściem do pracy mój kochany mąż zaproponował zakupy, ale wiecie buty i takie tam.. toż to szok [emoji16] jedziemy też na Gorzów podrzucić trochę towaru na sklep. Przy okazji kupię balony z helem i polecę złożyć koleżance życzenia urodzinowe [emoji3]⚘

Dzisiaj 24dc, dużo śluzu, takiego mlecznego. Ale przestanę to raczej brać pod uwagę ponieważ w poprzednim nie udanym cyklu również był. Więc nie widzę reguły [emoji39]

Ooo jaki kochany [emoji3059] To udanych zakupów! Pochwal się jak wrócisz co kupiłaś [emoji6]
U mnie 27 dc, śluz mleczny jest, może nie jakiś obfity, ale jest. Ale też nie przypisuje tego do niczego, bo miesiąc temu też był i nic z tego [emoji16]
W ogóle jakoś się nie nastawiam, bo intuicja podpowiada mi, że się nie udalo.
Więc od nowego cyklu wprowadzam reżim. Tylko domowe jedzenie, dużo ruchu, mało stresu, a mąż już ani jednego piwka nie wypije [emoji23] no i kupie ten żel polecany, może to coś da.

Ale zazdro mój m nigdy tak nie powiedział [emoji23] super udanych zakupów. Pochwal się co upolowalas. W CCC ponoć jest promka że jak dwie pary się kupi to trzecia za grosz.

A tak wam powiem dziewczyny cały dzień dusiłam to w sobie aż w końcu napisze dziś oddałam kicie moja do weterynarza na sterylizację w trakcie zabiegu pani doktor do mnie dzwoni że jest problem z kicia bo się okazało że na dwa naboje śrutowe z wiatrówki w sobie jeden w udzie a jeden w okolicy kregosłupa. Aż mnie zatkało zaczęłam z nią rozmawiać i mówi że to jakiś czas temu ok 2-3 miesiące musiało się stać bo wszystko zabliźnione. I jestem w szoku ale tak sobie przypomnę że jakieś 2-3 miesiące temu nie było jej tydzień czasu w domu bo gdzieś polazała a potem ciągle spała myślałam że to po rojce bo się akurat goniła Co jeszcze dodam po skojarzeniu faktów że jakiś czas temu był artykol w naszym NTO że ktoś strzela do kotów w mojej okolicy ciąg dalszy to odrazy zadzwoniłam na policję i ja i moja pani weterynarz
Okazało się że w mojej okolicy to już 17 kot z takimi nabojami ale sprawca nie namierzony. No szlak mnie trafia jakoś skurwys.... Strzela do kotów rani je kaleczy może nawet już ileś tam zabił a oni go znaleźć nie potrafią no masakra

Jak się.dowiem kto to takie piekło mu zrobię że się ciul opamięta bo inaczej zatluke

Szok, nawet nie wiem, co napisać[emoji50]

Nie wiem może ja zwariowałam ....
Pierwszy kropelkowy i zaraz za nim zrobiłam sikańca na sikańca na żywo też coś tam widać na zdjęciu chyba nie. Chyba mi odbijaZobacz załącznik 994849

Wow!!!! :D wyglądają na pozytywne :D jeszcze nie będę gratulować, bo trochę wcześnie, ale mocno trzymam kciuki za środę[emoji16]

reklama
Poza tym witam się :)
Widzę, ze nie tylko ja miałam jakieś problemy techniczne. Ostatnio pada mi aplikacja za aplikacją, wiec myślałam, ze to wina mojego telefonu.

Odwiedził mnie dzisiaj mój mąż, niestety tylko na 24h, ale zawsze coś, szczególnie, ze jutro mam urodziny :D

Miłego dnia wszystkim!

Do góry