reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Hej dziewczyny. Ja dziś wolne dzień zleciał jak szalony. Dostałam powiadomienie więc myślę że kurier będzie w pon z saszetkami to zacznę od wtorku. Dalej mam raz dziennie plamienia dzisiaj znów plus dużo lepkiego śluzu.

Mayerd sorry jestem w szoku nie mogę napisać co bym zrobiła bo bym musiała pół wiadomośći wygwiazdkowac. Ale co aj niej bym mu te strzelbe w dooope wsadził i odpaliła...z dwieście razy. No kim trzeba być do cholery. Ja nie zmuszam nikogo do kochanie zwierząt, nie chcą niech nie kochają, nie biorą ale do licha nie mają prawa ich krzywdzic. A dwa co k***a takim ludziom we łbie siedzi???!!!!
Czy kotek z tego wyjdzie?
Pani doktor nam powiedziała że będzie ok tylko trochę czasu trzeba

reklama
A to widzisz mój m jest bardzo oszczędny. Cała moja wypłata idzie na konto oszczędnościowe. Żyjemy z jego wypłaty. No nie ogranicza mnie aż tak bardzo z wydatkami w sumie co chce to kupię ale marudzi [emoji23]. Dzięki jego oszczędzaniu kupiliśmy mieszkanie w centrum Poznania dla syna żeby kiedyś miał. I udało się hipotekę spłacić w całości. Ale ja to kurde lubię biegać po sklepach ha ha ha.

Mayred91 trzymam kciuki mocno [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

W ogóle mi się coś dzieje z bb. Najpierw nie mogłam wejść w ogóle to teraz Powiadomienia mi nie wyskakuja
No my tak robiliśmy kiedyś, że moja wypłata była odkladana i uzbieralismy bardzo szybko na kredyt, ale od kiedy juz mamy ten dom to nie oszczedzamy w ogole tylko ciągle coś dokupujemy [emoji23] jeszcze tak z rok dwa i nastaną czasy, gdy znowu zaczniemy odkładać [emoji16]
A tak wam powiem dziewczyny cały dzień dusiłam to w sobie aż w końcu napisze dziś oddałam kicie moja do weterynarza na sterylizację w trakcie zabiegu pani doktor do mnie dzwoni że jest problem z kicia bo się okazało że na dwa naboje śrutowe z wiatrówki w sobie jeden w udzie a jeden w okolicy kregosłupa. Aż mnie zatkało zaczęłam z nią rozmawiać i mówi że to jakiś czas temu ok 2-3 miesiące musiało się stać bo wszystko zabliźnione. I jestem w szoku ale tak sobie przypomnę że jakieś 2-3 miesiące temu nie było jej tydzień czasu w domu bo gdzieś polazała a potem ciągle spała myślałam że to po rojce bo się akurat goniła Co jeszcze dodam po skojarzeniu faktów że jakiś czas temu był artykol w naszym NTO że ktoś strzela do kotów w mojej okolicy ciąg dalszy to odrazy zadzwoniłam na policję i ja i moja pani weterynarz
Okazało się że w mojej okolicy to już 17 kot z takimi nabojami ale sprawca nie namierzony. No szlak mnie trafia jakoś skurwys.... Strzela do kotów rani je kaleczy może nawet już ileś tam zabił a oni go znaleźć nie potrafią no masakra

Jak się.dowiem kto to takie piekło mu zrobię że się ciul opamięta bo inaczej zatluke
Aż nie wiem co napisać.. [emoji24] Ja jestem strasznie wrażliwa na krzywdę zwierząt i aż płakać się chce, że tak wspaniałe stworzenia muszą przez ludzi cierpieć. Od razu bym wszystkich do więzienia wpakowała za takie coś. Zwierz to zwierz, czasami mądrzejszy od człowieka, szkoda że człowiek z taką miłością do świata nie może podejść z jaką miłością obdarzają nas zwierzęta...

Ja itak zrobię chociaż wiem 100 %ze nic nie będzie to sobie chociaż przypomnę jak je się robi [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Wy się śmiejecie, a ja jednej dzisiaj zrobiłam. Ale mam świetne wytłumaczenie, kupiłam jakieś nowe, no name, nigdy wcześniej ich nie miałam i sprawdzam po prostu czy nie przełamują cieniami [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji39]

No my tak robiliśmy kiedyś, że moja wypłata była odkladana i uzbieralismy bardzo szybko na kredyt, ale od kiedy juz mamy ten dom to nie oszczedzamy w ogole tylko ciągle coś dokupujemy [emoji23] jeszcze tak z rok dwa i nastaną czasy, gdy znowu zaczniemy odkładać [emoji16]
Aż nie wiem co napisać.. [emoji24] Ja jestem strasznie wrażliwa na krzywdę zwierząt i aż płakać się chce, że tak wspaniałe stworzenia muszą przez ludzi cierpieć. Od razu bym wszystkich do więzienia wpakowała za takie coś. Zwierz to zwierz, czasami mądrzejszy od człowieka, szkoda że człowiek z taką miłością do świata nie może podejść z jaką miłością obdarzają nas zwierzęta...
Znając mojego m to on zawsze będzie oszczędzal. Kawalerka dla syna splacona a za dwa trzy lata chcemy działkę i dom. Tak jak się uda to działkę za gotówkę a dom na hipotekę. On zawsze będzie oszczędzal taki ma charakter [emoji23]

Nie wiem może ja zwariowałam ....
Pierwszy kropelkowy i zaraz za nim zrobiłam sikańca na sikańca na żywo też coś tam widać na zdjęciu chyba nie. Chyba mi odbija
IMG_20190706_094423.jpeg

reklama
Cześć dziewczyny [emoji6]
Wy się śmiejecie, a ja jednej dzisiaj zrobiłam. Ale mam świetne wytłumaczenie, kupiłam jakieś nowe, no name, nigdy wcześniej ich nie miałam i sprawdzam po prostu czy nie przełamują cieniami [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji39]
Haha każde tłumaczenie jest dobre [emoji23] na to bym nie wpadła [emoji23]
Znając mojego m to on zawsze będzie oszczędzal. Kawalerka dla syna splacona a za dwa trzy lata chcemy działkę i dom. Tak jak się uda to działkę za gotówkę a dom na hipotekę. On zawsze będzie oszczędzal taki ma charakter [emoji23]
Noo to jest dobre podejście, dużo dzięki temu już macie i przyszłość spokojna [emoji6] i dla synka i dla Was
Nie wiem może ja zwariowałam ....
Pierwszy kropelkowy i zaraz za nim zrobiłam sikańca na sikańca na żywo też coś tam widać na zdjęciu chyba nie. Chyba mi odbijaZobacz załącznik 994849
Ten pierwszy ewidentnie pozytyw [emoji3059] ale super wiadomość z rana, po ciuchu gratuluję [emoji3590]

Ja ze swoim testowaniem czekam do poniedziałku, ale to i tak będzie za wcześnie [emoji849]

Do góry