reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Mam kupiłam jest piękny [emoji7]U mnie tak aż nie bo szefowa jest pro rodzinna i ona się cieszy jak ktoś jest w ciąży. Mnie naprzyklad wysciskala. Sama ma dwójkę małych dzieci najmłodsze u nas w zlobku a to starsze 5 letnie u mnie w grupie. Jestem jej nauczycielem [emoji23]
To super, że się udało [emoji3059] facet zmądrzał [emoji16] to już powoli do przodu. Coś jeszcze większego kupujecie, czy po synku coś zostało i tylko ciuszki dla małej?

reklama
Super wózek i za taką cenę nic tylko brać [emoji6] żeby tylko facet faktycznie poczekał na Ciebie [emoji6]
Ja powinnam testować w środę, ale pewnie nie wytrzymam aż tak długo [emoji16]

Wgl dziewczyny co jest najgorsze... Ja jakoś sobie w tym cyklu opuściłam, na spokojnie do tego podchodzę, że co ma być to będzie, nie przeżywam aż tak jak miesiąc temu, a mój mąż to jakby przejął moje zachowanie, ciągle się pyta kiedy test [emoji23]
O widzisz udziela mu się:p mój z kolei nie odzywa się w ogóle w tym temacie jakoś ostatnio. I wczoraj wrócił siedzimy sobie, ja się nic nie odzywam bo byłam zrypana jak koń po westernie, a on z tekstem "Co Ty taka smutna, przecież test w przyszłym tygodniu dopiero robisz" [emoji52][emoji28] zagiął mnie [emoji1787]

Ja ci kochana mówię że żaden nie jest prawdomówny bo @ już do ciebie z najbliższym czasie nie przyjdzie [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
Hej[emoji846] no to w terminie razem ze mną. Ja mam ustawione że ma mi aplikacja wyliczać okres ze średniej 3 miesięcy. To jeden mi pokazuje na 17 lipca druga na 13 lipca no i zobaczymy który kalendarzyk będzie bardziej prawdomowny.

Ja ci kochana mówię że żaden nie jest prawdomówny bo @ już do ciebie z najbliższym czasie nie przyjdzie [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
Obyś miała rację. [emoji8] chciałabym wiedzieć jak to jest być kilka dobrych miesięcy bez @ bo wcześniej w ciąży miałam okres przy dwuch bo jedna to byka biochemiczna..

A ja to w sumie chyba głupia jestem ale jutro rano m w planie zrobić pierwszy test od 2 lat [emoji23][emoji23][emoji23] jutro by wypadało 8-9 dni po owu a może się coś uda może coś wyjdzie. W zasadzie cały czas pobolewa mnie brzuch i mam sporo kremowego śluzu od wczoraj.
Jak fiksuje to sprowadźcie mnie na ziemie.
W środę/czwartek itak zamierzam iść na betę bo tak lekarz kazal.

A ja to w sumie chyba głupia jestem ale jutro rano m w planie zrobić pierwszy test od 2 lat [emoji23][emoji23][emoji23] jutro by wypadało 8-9 dni po owu a może się coś uda może coś wyjdzie. W zasadzie cały czas pobolewa mnie brzuch i mam sporo kremowego śluzu od wczoraj.
Kochana odradzam robienie testów ciazowych. Leoiej poczekaj do terminu miesiączki z testem albo zrób betę tak jak lekarz prosił. Jednak beta będzie wiarygodniejsza napewno niż test.

Ja ogólnie chciałam zatestowac clearblue z wyznacznikiem który tydzień ciąży ale zastanowię się jeszcze. Jak nie będzie najpóźniej @ 17.07 to poczekam 14 dni i jeśli nadal @nie będzie to zrobię test no chyba że wcześniej o ciąży poinformuje mnie gin w klinice. Ale to by było zbyt piękne by stało się możliwe w moim przypadku.

To super, że się udało [emoji3059] facet zmądrzał [emoji16] to już powoli do przodu. Coś jeszcze większego kupujecie, czy po synku coś zostało i tylko ciuszki dla małej?
Nie mam nic, wszystko sprzedalismy bo Oliwier miał być jedynakiem [emoji23]. Ale upatrzylam łóżeczko za 80zl. A ciuszki jeśli dziewczynka dostanę od moich rodziców w sensie od rodziców moich dzieci w przedszkolu[emoji23]. Nie chce zostawiać na ostatnią chwilę bo kasy tak się nie odczuje.
O widzisz udziela mu się:p mój z kolei nie odzywa się w ogóle w tym temacie jakoś ostatnio. I wczoraj wrócił siedzimy sobie, ja się nic nie odzywam bo byłam zrypana jak koń po westernie, a on z tekstem "Co Ty taka smutna, przecież test w przyszłym tygodniu dopiero robisz" [emoji52][emoji28] zagiął mnie [emoji1787]
O widzisz... Oni wbrew pozorom skubani nas słuchają [emoji23]

Jak oni są teraz wyczuleni na nasze emocje [emoji16] mój się nie odzywał w poprzednim nic, a nic, dopiero teraz nagły zwrot akcji [emoji23]
Też dziś jestem jak ten koń po westernie, cały dzień ganiałam po sklepach [emoji849]
Nie kuś, bo ja też mam jutro 9 dpo [emoji23]

Obyś miała rację. [emoji8] chciałabym wiedzieć jak to jest być kilka dobrych miesięcy bez @ bo wcześniej w ciąży miałam okres przy dwuch bo jedna to byka biochemiczna..
Ja itak zrobię chociaż wiem 100 %ze nic nie będzie to sobie chociaż przypomnę jak je się robi [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]

reklama
Ja itak zrobię chociaż wiem 100 %ze nic nie będzie to sobie chociaż przypomnę jak je się robi [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
[emoji23][emoji23][emoji23] no tak jak już 2 lata nie robiłaś to zrób sobie.

Ale będzie wesoło jak dla jaj zrobisz test ciążowy A tam dwie krechy. Życzę Ci tego kochana.

Do góry