reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Kochana po to tu jesteśmy żeby każda z nas mogła marudzić narzekać. Ja też mam takie dni. Mnie wspieracie jak marudzę więc i ja będę wspierać osoby które " marudza" zala się. Lubię ludziom pomagać i wspierać ich jak Tylko potrafię i ktoś potrzebuje tego.

Dla mnie to możesz marudzić i się zalic ile wejdzie. Najważniejsze byś się poczuła lepiej i żebyś wiedziała że zawsze możesz się wygadać. Sama po sobie wiem że dużo to pomaga jak masz gdzie się wygadać wyzalic pomarudzic i każdy Cię wysłucha wspierają jak tylko potrafią.
Ogromne dziękuję [emoji8][emoji3590][emoji3590] Młoda wasze wsparcie to dla mnie duuuzo :-) pozwala mi się pozbierać :-)

Właśnie zamówiłam inofem zamierzam wcinac może mi pomoże, spróbuję wszystko co się da, wracam na dobre tory dzięki wam [emoji123] jak przyjdzie planuje puc 2 saszetki dziennie.

reklama
Ogromne dziękuję [emoji8][emoji3590][emoji3590] Młoda wasze wsparcie to dla mnie duuuzo :-) pozwala mi się pozbierać :-)

Właśnie zamówiłam inofem zamierzam wcinac może mi pomoże, spróbuję wszystko co się da, wracam na dobre tory dzięki wam [emoji123] jak przyjdzie planuje puc 2 saszetki dziennie.
Dobra decyzja. 1 saszetka działa jako suplement diety A 2 saszetki już jako lek. Dużo dziewczyn to chwali i ja też mam zamiar zakupić sobie inofem i stosować go na próbę 3 miesiące jeśli będzie pomagał to chce kurację wydłużyć do pół roku i teraz zażywam.jeszcze agnus castus i clavelle też 2 saszetki dziennie.

Wsparcie bardzo dużo pomaga. Jeśli chcesz narzekaj ile chcesz ja Cię wysłucha m wespre tak jak będę potrafiła i mogła.

Ja tak samo wszystkiego próbuje co tylko mogę. Nawet na kolejny cykl zakupiłam sobie żel wspomagający poruszanie się plemnikóm i wydłuża żywotność w pochwie.

Dobra decyzja. 1 saszetka działa jako suplement diety A 2 saszetki już jako lek. Dużo dziewczyn to chwali i ja też mam zamiar zakupić sobie inofem i stosować go na próbę 3 miesiące jeśli będzie pomagał to chce kurację wydłużyć do pół roku i teraz zażywam.jeszcze agnus castus i clavelle też 2 saszetki dziennie.

Wsparcie bardzo dużo pomaga. Jeśli chcesz narzekaj ile chcesz ja Cię wysłucha m wespre tak jak będę potrafiła i mogła.

Ja tak samo wszystkiego próbuje co tylko mogę. Nawet na kolejny cykl zakupiłam sobie żel wspomagający poruszanie się plemnikóm i wydłuża żywotność w pochwie.
Ooo i co to się przed przytulankami smaruje??

Mi wyszło ok 90zl za 2x60saszetek w mojej aptece ( bo zniżki i zresztą zawsze robię zamówienie zbiorcze dla kilku członków rodziny nie płacę wtedy kosztów przesyłki a zawsze wybieram transport medyczny leków bo wiecie w te upały mogą się grzać w zwykłym aucie, a normalnie tam jakoś 48zl za 60 saszetek). Oby przyszło napoczatku tygodnia :-)

Już mi dużo lepiej, od doła doszłam do "będę działać" głupia ja ze zniklam płakać samopas!!

Ooo i co to się przed przytulankami smaruje??

Mi wyszło ok 90zl za 2x60saszetek w mojej aptece ( bo zniżki i zresztą zawsze robię zamówienie zbiorcze dla kilku członków rodziny nie płacę wtedy kosztów przesyłki a zawsze wybieram transport medyczny leków bo wiecie w te upały mogą się grzać w zwykłym aucie, a normalnie tam jakoś 48zl za 60 saszetek). Oby przyszło napoczatku tygodnia :-)

Już mi dużo lepiej, od doła doszłam do "będę działać" głupia ja ze zniklam płakać samopas!!
Tak po grze wstępnej aplikuje się żel do pochwy. Ja sobie kupiła żel już z aplikatorem bo mi tak wygodniej będzie pewnie.

Jeżeli chodzi o inofem w zwykłym aucie nie powinno się nic stać. Ale jeśli zamawiasz inne leki to warto mieć ten inny transport. Ja będę zamawiać ten normalny za nie całe 50zl za 60 saszetek ale dopiero jak clavella mi się skończy.

Tak po grze wstępnej aplikuje się żel do pochwy. Ja sobie kupiła żel już z aplikatorem bo mi tak wygodniej będzie pewnie.

Jeżeli chodzi o inofem w zwykłym aucie nie powinno się nic stać. Ale jeśli zamawiasz inne leki to warto mieć ten inny transport. Ja będę zamawiać ten normalny za nie całe 50zl za 60 saszetek ale dopiero jak clavella mi się skończy.
A co to za żel tzn nazwa?

Ja biorę "hurtowo" bo plus leki dla teściowej, itp. Dlatego medyczny.

Aneczka czyli mogę początkowo to i to lub prenatal co drugi dzień spokojnie rozumiem?

A co to za żel tzn nazwa?

Ja biorę "hurtowo" bo plus leki dla teściowej, itp. Dlatego medyczny.

Aneczka czyli mogę początkowo to i to lub prenatal co drugi dzień spokojnie rozumiem?
Conceive Plus ale nie wiem czy można kupić to z aplikatorem. Ja mam typowo niemiecki ale sklad też tam co conceive plus. Ja mam 8x4ml i każdy aplikator w środku ma 4ml żelu.

reklama
Do góry