reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

A co to za żel tzn nazwa?

Ja biorę "hurtowo" bo plus leki dla teściowej, itp. Dlatego medyczny.

Aneczka czyli mogę początkowo to i to lub prenatal co drugi dzień spokojnie rozumiem?

Pochwale się bo to ja o tym żelu napisałam i widzę ze Młoda już kupiła . Lepiej z aplikatorem bo każda ampułka osobno a tak żel kupisz i niewiem jak używać trochę nie higieniczne . Poczytaj conceive plus tam gdzieś wstawiałam opis itd . Prenatal bierz najwyżej co drugi dzień . Najlepiej zapytaj lekarza . Mi pozwoliła brać ovarin który jest coś typu inofemu choć chyba lepszy skład ma . I do tego metylowany kwas foliowy biorę

reklama
Ja robiłam badania genetyczne i mi lekarz powiedział ze lepiej brać metylowany jeśli są jakieś wyniki genetyczne złe . Zanim je robiłam to tez powiedziała ze lepiej jak będę brać metylowany i ovarin który ma zwykły nie szkodzi .
Długo bierzesz ovarin ? Powiem Ci ze ja choruje na nadczynna tarczyce i jak go brałam razem z lekami to bardzo fajnie wyregulowal hormony i cykl . Najlepiej brać jak piszą 2 dziennie ale podzielone rano i wieczorem
Zapytam gina czy brać jeszcze ten 2. Ovarin 3 cykl zajadam. 2 tabl po 1 rano wieczorem. Ale nie zauważyłam jakiś większych zmian.

Pochwale się bo to ja o tym żelu napisałam i widzę ze Młoda już kupiła . Lepiej z aplikatorem bo każda ampułka osobno a tak żel kupisz i niewiem jak używać trochę nie higieniczne . Poczytaj conceive plus tam gdzieś wstawiałam opis itd . Prenatal bierz najwyżej co drugi dzień . Najlepiej zapytaj lekarza . Mi pozwoliła brać ovarin który jest coś typu inofemu choć chyba lepszy skład ma . I do tego metylowany kwas foliowy biorę
Zgadza siw Ty pisalas o tym zelu. [emoji6]Tak ovarin ma lepszy sklad. Ja ze względu na to że już od kilku lat zażywam sporo leków na moje choroby zrezygnowałam z ovarinu ponieważ to jest tylko w tabletkach A jednak wolę coś do picia. Więc postawiłam na saszetki.

Zgadza siw Ty pisalas o tym zelu. [emoji6]Tak ovarin ma lepszy sklad. Ja ze względu na to że już od kilku lat zażywam sporo leków na moje choroby zrezygnowałam z ovarinu ponieważ to jest tylko w tabletkach A jednak wolę coś do picia. Więc postawiłam na saszetki.

Ja tez każdego dnia biorę dużo tabletek i czasem się zastanawiam czy wszystko wzięłam bo nie biorę na raz tylko dziele rano popołudniu i wieczorem

Ja tez każdego dnia biorę dużo tabletek i czasem się zastanawiam czy wszystko wzięłam bo nie biorę na raz tylko dziele rano popołudniu i wieczorem
Dokładnie dlatego ja już wolę coś zażywać w saszetkach niż znowu jakieś tabletki. U mnie wątroba też dużo cierpi przez leki więc już nie chce zażywać żadnych tabletek na własną rękę. Chyba że coś klinika zaleci to co innego.

Oh nawet nie mówcie... ilość tabletek mnie przeraża. Zawsze muszę naszykowac sobie dzień wcześniej żeby o żadnej nie zapomnieć. I jak emerytka do kieliszeczkow i heja

reklama
Hejka tak czytałam że w Niemczech nie można prywatnie bety zrobić. Tak jak pisała koleżanka może ci test podesłac. I z nim do lekarza pójdziesz i da ci skierowanie na betę a później zawsze można ciut nasciemniac jakby nie wyszło że może wadliwa seria albo test był uszkodzony. Ja bym tak kombinowała
[emoji23][emoji23] ja mam tak samo kochana. Nie jesteś sama.

Do góry