[emoji23][emoji23] ja dzisiaj mam 27dc ale test owu pozytywny w 24dc i nic nie czuje nic mnie nie boli. Nawet się nie wsluchuje w organizm żeby sobie objawów nie wkrecac bo tylko się rozczaruje tak jak w poprzednim cyklu. Niby objawy ciazowe A tu miesiączka przyszła z 10 dniowym opóźnieniem. W tym cyklu staram się wyluzować i zajmować czymś głowę jak tylko mogę. Do terminu @ jeszcze daleko. Prędzej bym ze swirowala.
No i dobrze, najważniejsze to chyba się czymś zająć. Ja to tak sobie myślę, że co można to się zrobiło, reszta już nie należy do nas i jeśli ciąża ma być to będzie, a jak jeszcze nie teraz to od kolejnego cyklu jazda od nowa [emoji16]
Może u ciebie a nie, się uda bo przestalas poniekąd szukać właśnie tych objawów.
Fajnie by było jakby się udało obie w podobnym terminie różnica kilku dni.
Co do moich pseudo objawów bardziej po przemyśleniach stawiam że to jest efekt owulacyjny jakiś który działa na mój organizm bo jeśli ja wcale nie miałam owulacji teraz dopiero po clo w 2 cyklu się pojawiła to myślę że tak poprostu działa mój organizm wreszcie na właściwych torach. I jak się nauczę rozpoznawać wszystko jak reaguje w poszczególne dni cyklu mój organizm to wtedy będzie dzidzi teraz jakoś w to nie wierzę
Chciałabym żeby się udało, ale no zobaczymy za tydzień [emoji4]
Ja właśnie na to liczę, że uda się razem z którąś z nas tutaj mieć podobny termin, zawsze raźniej przeżywać coś razem [emoji6]
Więc liczę na Ciebie, bo owu miałyśmy w podobnym czasie (ja w czwartek) [emoji16] uwierz w to skoro wyskoczyłaś na dobre tory i za tydzień będziemy razem świętować piccolo [emoji16]