reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Hej laski ja jeszcze w pracy ale dziś można wreszcie żyć bo temperatura na to pozwala :)
Dziś mam 19dc więc coraz dalej i w zasadzie od rana wodnisty śluz się skończył cały dzień sucho a teraz ciut takiego gęstego bialego i trochę pobolewanie w dole brzucha. Nie doszukuje się u mnie żadnych objawów bo to itak za wcześnie ale ja cały dzień na nogach jestem i zawsze było ok a dziś taki delikatny dyskomfort z powodu takich dziwnych odczuć bulowych.
Czy myślicie że to może być zagnieżdżanie jeśli owu była piątek/sobota max ??
Nie nastawiam się że się uda tym cyklem ale fajnie by było wreszcie

Hej laski ja jeszcze w pracy ale dziś można wreszcie żyć bo temperatura na to pozwala :)
Dziś mam 19dc więc coraz dalej i w zasadzie od rana wodnisty śluz się skończył cały dzień sucho a teraz ciut takiego gęstego bialego i trochę pobolewanie w dole brzucha. Nie doszukuje się u mnie żadnych objawów bo to itak za wcześnie ale ja cały dzień na nogach jestem i zawsze było ok a dziś taki delikatny dyskomfort z powodu takich dziwnych odczuć bulowych.
Czy myślicie że to może być zagnieżdżanie jeśli owu była piątek/sobota max ??
Nie nastawiam się że się uda tym cyklem ale fajnie by było wreszcie

Pobolewanie może być objawem zagniezdżania, a to następuje niby 6-12 dni po zapłodnieniu. Dziś masz 5 dzień jeśli owu była w piątek, więc może się coś dziać [emoji6] trzymam kciuki aby był to objaw [emoji110]

Ja w tym cyklu jakoś w ogóle bez entuzjazmu, dziś 24 dc. Od wczoraj czuję piersi, dziś jak schodziłam ze schodów to aż musialam je złapać taki dyskomfort odczuwałam [emoji23] ale po tych dolegliwościach książkowych z zeszłego miesiąca i późniejszym rozczarowaniu jakoś nie traktuję tego jako prawdopodobny objaw ciąży...
W ogóle jak sobie pomyślę jak się ekscytowałam w zeszłym miesiącu i co Wam wpisywałam to aż się dziwię, że mnie stad nie pogoniłyście [emoji23]

Pobolewanie może być objawem zagniezdżania, a to następuje niby 6-12 dni po zapłodnieniu. Dziś masz 5 dzień jeśli owu była w piątek, więc może się coś dziać [emoji6] trzymam kciuki aby był to objaw [emoji110]

Ja w tym cyklu jakoś w ogóle bez entuzjazmu, dziś 24 dc. Od wczoraj czuję piersi, dziś jak schodziłam ze schodów to aż musialam je złapać taki dyskomfort odczuwałam [emoji23] ale po tych dolegliwościach książkowych z zeszłego miesiąca i późniejszym rozczarowaniu jakoś nie traktuję tego jako prawdopodobny objaw ciąży...
W ogóle jak sobie pomyślę jak się ekscytowałam w zeszłym miesiącu i co Wam wpisywałam to aż się dziwię, że mnie stad nie pogoniłyście [emoji23]
[emoji23][emoji23] ja dzisiaj mam 27dc ale test owu pozytywny w 24dc i nic nie czuje nic mnie nie boli. Nawet się nie wsluchuje w organizm żeby sobie objawów nie wkrecac bo tylko się rozczaruje tak jak w poprzednim cyklu. Niby objawy ciazowe A tu miesiączka przyszła z 10 dniowym opóźnieniem. W tym cyklu staram się wyluzować i zajmować czymś głowę jak tylko mogę. Do terminu @ jeszcze daleko. Prędzej bym ze swirowala.

Może u ciebie a nie, się uda bo przestalas poniekąd szukać właśnie tych objawów.
Fajnie by było jakby się udało obie w podobnym terminie różnica kilku dni.

Co do moich pseudo objawów bardziej po przemyśleniach stawiam że to jest efekt owulacyjny jakiś który działa na mój organizm bo jeśli ja wcale nie miałam owulacji teraz dopiero po clo w 2 cyklu się pojawiła to myślę że tak poprostu działa mój organizm wreszcie na właściwych torach. I jak się nauczę rozpoznawać wszystko jak reaguje w poszczególne dni cyklu mój organizm to wtedy będzie dzidzi teraz jakoś w to nie wierzę

Dziewczyny ten progesteron za niski? :(
IMG_20190703_214850.jpeg

reklama
Przepraszam nie zauważyłam norm. Według tego jest ok wskazuje na pierwszy trymestr. Ale warto pokazać wynik lekarzowi lub dziewczyny bardziej które się znają niech się wypowiedza. Bo ja nie chce niczego palnac żeby Cię zaniepokoic

Do góry