reklama
nikolka1203
Fanka BB :)
Według OM lutowa, ale wg gin marcowa więc dołączę [emoji3590] sama jestem z marca więc to dobry znakNikolka zapraszamy tez na wątek mam marcowych bo chyba jesteś marcowka co?
G
guest-1738525525
Gość
Już 5 dzień @ a ciągle leci i to dosyć mocny kolor skrzep minęły ale kolor cisglle ten sam [emoji849][emoji2955][emoji848]
młoda1994
Dziękuję. To jak kupisz wózek to nam pokaż jakie cudo wybralasMłoda gratki piękna kruszynka
Ja dziś jadę obejrzeć wózek może kupię piękny jest też z olx. Dla syna też miałam z olx.
Nic mi się nie chce, ja już w domu byłam w pracy do 11 [emoji4]
Oki jak mi nikt nie sprzątanie z pod nosa bo 3 już mi ktoś wykupił. Więc tu już pisałam do gościa o 6 rano [emoji23]Dziękuję. To jak kupisz wózek to nam pokaż jakie cudo wybralas
Cześć dziewczyny [emoji6]
Trzymam kciuki, żeby tym razem nikt nie wykupił wózka [emoji16]
U mnie dziś latanie od rana, właśnie wracam do domu. Po obiedzie nic już nie robię [emoji23] plan jak zawsze, ciekawe co z tego wyjdzie [emoji16]
Też nie mogłam tu wejść [emoji53] coś musiało się zawiesić...No w końcu mogę wejść na bb coś się stało i w oogole nie mogłam otworzyć. Idę was poczytac
Trzymam kciuki, żeby tym razem nikt nie wykupił wózka [emoji16]
U mnie dziś latanie od rana, właśnie wracam do domu. Po obiedzie nic już nie robię [emoji23] plan jak zawsze, ciekawe co z tego wyjdzie [emoji16]
U
użytkownik 176
Gość
Ja to mam dzisiaj jakiś dół energetyczny. W ostatnich tygodniach codziennie dosypiałam w ciągu dnia po trochu, a w tym tygodniu nie mam możliwości, jak z młodym siedzę. Dodatkowo obudziłam się o 3, bo coś mu się przyśniło i płakał i siedziałam tak długo, aż znowu zaśnie, a potem już się na tyle rozbudziłam, że sama nie mogłam dalej zasnąć. Nie jestem zwolennikiem wciskania dzieciom gier, ale dziś odpaliłam mu konsolę i odpoczywam możliwie najwięcej.
reklama
młoda1994
[emoji23][emoji23] no to trzeba się spieszyćOki jak mi nikt nie sprzątanie z pod nosa bo 3 już mi ktoś wykupił. Więc tu już pisałam do gościa o 6 rano [emoji23]
Podziel się: