reklama
Anita1990
moderatorka
Dziękuję [emoji6] prosty, klasyczny model i przede wszystkim bardzo wygodny i zwrotny, żebym swobodnie mogła nim wszędzie wjechać. Akurat jeżeli chodzi o wózek, to nie czułam potrzeby, że musi być nowy. Nie oszczędzam na dziecku, będzie miało wszystko, czego będzie potrzebowało, ale uznałam, że dla mnie bez sensu wydać kilka tysięcy na nowy, który pewnie posłuży max rok, bo potem przerzucimy się i tak na lżejszą spacerówkę [emoji846]
Mam zamiar używać go jakieś 3 lata przy Michale tez tyle używałam tego dużego prócz tego miałam 2 małe ale tylko ba wyjazdy je brałam. Ja w ogóle mam bzika ba tym punkcie
młoda1994
Fanka BB :)
Ja nie wytrzymałam. Musiałam jej napisać swoje zdanie. Teraz będę siedzieć i ryczec cały dzień.Widziałam, ale powstrzymałam się ze swoim komentarzem, bo nie chciałam być zbyt chamska w stosunku do autorki postu.
Anita1990
moderatorka
Ja nie wytrzymałam. Musiałam jej napisać swoje zdanie. Teraz będę siedzieć i ryczec cały dzień.
Gdzie znaleźć ten artykuł?
młoda1994
Jeżeli chodzi o wózek to tez jestem tego zdania że nie trzeba kupować wózka który kosztuje kilka tysięcy złotych. Można kupić nowy ale z rozsądkiem. Dzieci mniej więcej 6 miesięcy jeżdżą w gondoli później już się zmienia na spacerowke. A wiadomo leoiej kupić lżejsza spacerowke niż robić z głębokiego i jest o wiele wiele ciezsza i większa. Popieram twoje zdanie. Lepiej przeznaczyć te pieniądze z wózka na coś innego dla dziecka niż żeby dac 2 tyś na wózek jak nie więcej. U nas już nowe wózki w DE są za nie całe 200 euro 3 w1 z torbą folia na deszcz i pokrowcem i czasami nawet parasolka przeciwsłoneczna jest.Dziękuję [emoji6] prosty, klasyczny model i przede wszystkim bardzo wygodny i zwrotny, żebym swobodnie mogła nim wszędzie wjechać. Akurat jeżeli chodzi o wózek, to nie czułam potrzeby, że musi być nowy. Nie oszczędzam na dziecku, będzie miało wszystko, czego będzie potrzebowało, ale uznałam, że dla mnie bez sensu wydać kilka tysięcy na nowy, który pewnie posłuży max rok, bo potem przerzucimy się i tak na lżejszą spacerówkę [emoji846]
młoda1994
Na staramy się i założyła to jatakaGdzie znaleźć ten artykuł?
U
użytkownik 176
Gość
Na dłuższy czas ma to sens, ja natomiast wiem, że dla własnej wygody będę się później chciała przerzucić na mniejszy, a w mieszkaniu nie mam aż tyle miejsca, żeby trzymać dwa [emoji16]
Mam zamiar używać go jakieś 3 lata przy Michale tez tyle używałam tego dużego prócz tego miałam 2 małe ale tylko ba wyjazdy je brałam. Ja w ogóle mam bzika ba tym punkcie
Tak to już niestety jest z ludźmi... Przykra sytuacja. Jedni chcą a nie mogą, a drudzy nie chcą i mają... Jak zawsze niesprawiedliwość na tym świecie [emoji53]Ja nie wytrzymałam. Musiałam jej napisać swoje zdanie. Teraz będę siedzieć i ryczec cały dzień.
młoda1994
Jest mi bardzo przykro że ja bardzo chcąc dziecko nie mogę je mieć A ona po prostu napisała że wpadła ( niezabezpieczajac sie) i że myśli o poronieniu. [emoji22][emoji22]Tak to już niestety jest z ludźmi... Przykra sytuacja. Jedni chcą a nie mogą, a drudzy nie chcą i mają... Jak zawsze niesprawiedliwość na tym świecie [emoji53]
reklama
Anita1990
moderatorka
Na dłuższy czas ma to sens, ja natomiast wiem, że dla własnej wygody będę się później chciała przerzucić na mniejszy, a w mieszkaniu nie mam aż tyle miejsca, żeby trzymać dwa [emoji16]
My mieszkamy na wsi, w okol dużo lasów, pół i lak. Parasolka nie da rady prócz tego mamy duży dom wiec miejsca pod dostatkiem. Ale właśnie mając mało miejsca to ciężko trzymać 2 wózki.
Podziel się: