reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Cześć dziewczyny [emoji6]
Ja właśnie skończyłam pisać cv (do tej samej firmy, w której pracuje mój mąż). Strasznie się napociłam, bo musiało być w języki angielskim. Niby prosta sprawa, kilka zdań, ale tak bardzo bałam się, ze zrobię jakiś błąd, ze każde możliwe słowo sprawdzałam ze słownikiem[emoji23]
Teraz tylko się modlić, żeby się odezwali
Ojj też bym miała problem z ang.. Od tego u nas jest mój mąż [emoji23] fajnie, że może będziecie razem pracować, trzymam kciuki żeby zaprosili Cię na rozmowę [emoji110] to oznacza, że latałabyś razem z nim po świecie na te różne projekty?
Hej dziewczyny.
Marta gratuluję kolejnej ok wizyty co do lekarza została bym u obu. Zawsze to zabezpieczenie jak jeden nie daj Bóg coś przeoczy to drugi go poprawi a do tego są plusy jeden na NFZ badania gratis a u prywatnego w szpitalu będziesz rodzic

Młoda super włosy
Co do kolorów ja już miałam wszystko na głowie ombre różnego koloru rudy czerwony czarny kruczy biały słoneczko blond nawet niebieski [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Teraz chwilowo z kolorów mi przeszło i został piaskowy blond ale zobaczymy jak długo [emoji38][emoji38][emoji38]

Dziś 18 DC a u mnie nadal sporo śluzu jak woda rzadki i przezroczysty (4dni już )
No zobaczymy w przyszłą środę/ czwartek wybieram się na betę będzie ok 10 dni od planowanej owu. Jak nie wyjdzie lekarz kazał czekać do ok 33dc i powtórzyć betę jeszcze raz a żeby testami się nie bawic.
Że jak beta wyjdzie nawet malutka mam dzwonic po zwolnienie bo w pracy nie mogę byc.

No zobaczymy co bedzie. 2 cykl na clo więc już czas najwyższy [emoji38][emoji38]

Poczekamy zobaczymy

padam po pracy kolejny dzień zaliczony od 8 do 21 i zmęczona a jeszcze 3 dni do weekendu
To teraz nieprzerwanie do środy trzymanie kciuków [emoji106] oby piękna beta wyszła [emoji3059] wierzę że tym razem Wam się udało [emoji6]
Cześć dziewczyny :) ile wy produkujecie... masakra ;)
@RoseGold witaj z powrotem :)
Młoda ja za Ciebie trzymam cały czas kciuki urodziny mam za 12dni i wtedy usłyszę od Ciebie mega wiadomość :D
Nikolka zapraszamy tez na wątek mamuś marcowych bo tak Ci chyba termin wypadnie :) ja mam dziś 4t+5d ale wizytę mam dopiero 19lipca ;)
Co do wózków to ja już wszystko wybrałam [emoji23]łącznie z fotelikiem :D wariatka jestem.
Marta ja mam ten sam dylemat mam lekarkę na NFZ która prowadziła moja ciąże z Michałem i byłam zadowolona plusem są bezpłatne badania poza tym ona jest do rany przyłóż ale już nie pracuje w szpitalu w którym będę rodzic.. Mam tez lekarza prywatnie który właśnie ran pracuje ale każda wizyta to koszt około 200zl co 3tyg. Dużo.
Poza tym w tym szpitalu jest anastezjologiem moja ciocia wiec może nie potrzebuje tego prywatnie? Sama nie wiem i już głupieje. Podwójnie nie chce chodzić chyba.
Też właśnie zawsze mam dużo nadrabiania jak nie ma mnie tu kilka godzin [emoji16]
Pochwalisz się swoimi wyborami? Może mnie zainspirujesz [emoji6]
Dziewczyny wczoraj o 14.29 zostałam ciocia ślicznej dziewczynki waży 3380kg i ma 53cm 10 punktów w skali apgarZobacz załącznik 993367
Jaka śliczna kruszynka! Piękna waga i wzrost, tak w sam raz [emoji3059] Niech się zdrowo chowa. Na jakie imię zdecydowali się rodzice maleństwa? [emoji6]

Miłego dnia wszystkim [emoji6]

reklama
Cześć dziewczyny [emoji6]
Ojj też bym miała problem z ang.. Od tego u nas jest mój mąż [emoji23] fajnie, że może będziecie razem pracować, trzymam kciuki żeby zaprosili Cię na rozmowę [emoji110] to oznacza, że latałabyś razem z nim po świecie na te różne projekty?
To teraz nieprzerwanie do środy trzymanie kciuków [emoji106] oby piękna beta wyszła [emoji3059] wierzę że tym razem Wam się udało [emoji6]
Też właśnie zawsze mam dużo nadrabiania jak nie ma mnie tu kilka godzin [emoji16]
Pochwalisz się swoimi wyborami? Może mnie zainspirujesz [emoji6]
Jaka śliczna kruszynka! Piękna waga i wzrost, tak w sam raz [emoji3059] Niech się zdrowo chowa. Na jakie imię zdecydowali się rodzice maleństwa? [emoji6]

Miłego dnia wszystkim [emoji6]
Mała śliczna Wiktoria.

Paola jasne :) wózek albo bugaboo fox albo joolz day 3:) skłaniam się ku joolzowi:) a fotelik cybex aton m i-size ;)
A ja mam wózek Jedo Specjal Edition, ale odkupiłam z olx, jest w stanie naprawdę idealnym, mega solidny i bardzo podobają mi się te skórzane wstawki [emoji6]
IMG_20190514_140052.jpeg
IMG_20190514_140211.jpeg

Dziewczyny które chcą dzieci i te co są w ciąży po długiej walce i przeżyciach. Przeczytajcie post pod tytułem wpadka małżeńska. Ja się poplakalam jak to przeczytałam. Ale jeśli któraś z Was to przeczyta proszę mnie nie oceniać bo to co tam jest napisane jest dla mnie niesprawiedliwe i bardzo mnie zabolały te słowa.

Mała śliczna Wiktoria.
Śliczne imię [emoji3059]
Paola jasne :) wózek albo bugaboo fox albo joolz day 3:) skłaniam się ku joolzowi:) a fotelik cybex aton m i-size ;)
O kurczę, to już wyższa półka [emoji16] my pewnie taki kolo 2,5 tys kupimy. Z tych dwóch wizualnie bardziej podoba mi się joolz [emoji3059] ale nie wiem jakie mają funkcje, a to też do rozważenia
A ja mam wózek Jedo Specjal Edition, ale odkupiłam z olx, jest w stanie naprawdę idealnym, mega solidny i bardzo podobają mi się te skórzane wstawki [emoji6]Zobacz załącznik 993420Zobacz załącznik 993421
Fajny, też mi się właśnie te skórzane wstawki podobają w wózkach [emoji16]

Ja patrzyłam sobie na Bebetto Tito Premium Class, ale no to wiadomo, raz, że pewnie mi się odmieni, a dwa, że za rok to już nowe modele będą [emoji16]

Dziękuję [emoji6] prosty, klasyczny model i przede wszystkim bardzo wygodny i zwrotny, żebym swobodnie mogła nim wszędzie wjechać. Akurat jeżeli chodzi o wózek, to nie czułam potrzeby, że musi być nowy. Nie oszczędzam na dziecku, będzie miało wszystko, czego będzie potrzebowało, ale uznałam, że dla mnie bez sensu wydać kilka tysięcy na nowy, który pewnie posłuży max rok, bo potem przerzucimy się i tak na lżejszą spacerówkę [emoji846]
Bardzo ładny wózek. Podobają mi się takie.

Gdzie to znaleźć?
Dziewczyny które chcą dzieci i te co są w ciąży po długiej walce i przeżyciach. Przeczytajcie post pod tytułem wpadka małżeńska. Ja się poplakalam jak to przeczytałam. Ale jeśli któraś z Was to przeczyta proszę mnie nie oceniać bo to co tam jest napisane jest dla mnie niesprawiedliwe i bardzo mnie zabolały te słowa.

reklama
Widziałam, ale powstrzymałam się ze swoim komentarzem, bo nie chciałam być zbyt chamska w stosunku do autorki postu.

Do góry