Cześć dziewczyny [emoji6]
Pochwalisz się swoimi wyborami? Może mnie zainspirujesz [emoji6]
Miłego dnia wszystkim [emoji6]
Ojj też bym miała problem z ang.. Od tego u nas jest mój mąż [emoji23] fajnie, że może będziecie razem pracować, trzymam kciuki żeby zaprosili Cię na rozmowę [emoji110] to oznacza, że latałabyś razem z nim po świecie na te różne projekty?Ja właśnie skończyłam pisać cv (do tej samej firmy, w której pracuje mój mąż). Strasznie się napociłam, bo musiało być w języki angielskim. Niby prosta sprawa, kilka zdań, ale tak bardzo bałam się, ze zrobię jakiś błąd, ze każde możliwe słowo sprawdzałam ze słownikiem[emoji23]
Teraz tylko się modlić, żeby się odezwali
To teraz nieprzerwanie do środy trzymanie kciuków [emoji106] oby piękna beta wyszła [emoji3059] wierzę że tym razem Wam się udało [emoji6]Hej dziewczyny.
Marta gratuluję kolejnej ok wizyty co do lekarza została bym u obu. Zawsze to zabezpieczenie jak jeden nie daj Bóg coś przeoczy to drugi go poprawi a do tego są plusy jeden na NFZ badania gratis a u prywatnego w szpitalu będziesz rodzic
Młoda super włosy
Co do kolorów ja już miałam wszystko na głowie ombre różnego koloru rudy czerwony czarny kruczy biały słoneczko blond nawet niebieski [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Teraz chwilowo z kolorów mi przeszło i został piaskowy blond ale zobaczymy jak długo [emoji38][emoji38][emoji38]
Dziś 18 DC a u mnie nadal sporo śluzu jak woda rzadki i przezroczysty (4dni już )
No zobaczymy w przyszłą środę/ czwartek wybieram się na betę będzie ok 10 dni od planowanej owu. Jak nie wyjdzie lekarz kazał czekać do ok 33dc i powtórzyć betę jeszcze raz a żeby testami się nie bawic.
Że jak beta wyjdzie nawet malutka mam dzwonic po zwolnienie bo w pracy nie mogę byc.
No zobaczymy co bedzie. 2 cykl na clo więc już czas najwyższy [emoji38][emoji38]
Poczekamy zobaczymy
padam po pracy kolejny dzień zaliczony od 8 do 21 i zmęczona a jeszcze 3 dni do weekendu
Też właśnie zawsze mam dużo nadrabiania jak nie ma mnie tu kilka godzin [emoji16]Cześć dziewczynyile wy produkujecie... masakra
![]()
@RoseGold witaj z powrotem![]()
Młoda ja za Ciebie trzymam cały czas kciuki urodziny mam za 12dni i wtedy usłyszę od Ciebie mega wiadomość![]()
Nikolka zapraszamy tez na wątek mamuś marcowych bo tak Ci chyba termin wypadnieja mam dziś 4t+5d ale wizytę mam dopiero 19lipca
![]()
Co do wózków to ja już wszystko wybrałam [emoji23]łącznie z fotelikiemwariatka jestem.
Marta ja mam ten sam dylemat mam lekarkę na NFZ która prowadziła moja ciąże z Michałem i byłam zadowolona plusem są bezpłatne badania poza tym ona jest do rany przyłóż ale już nie pracuje w szpitalu w którym będę rodzic.. Mam tez lekarza prywatnie który właśnie ran pracuje ale każda wizyta to koszt około 200zl co 3tyg. Dużo.
Poza tym w tym szpitalu jest anastezjologiem moja ciocia wiec może nie potrzebuje tego prywatnie? Sama nie wiem i już głupieje. Podwójnie nie chce chodzić chyba.
Pochwalisz się swoimi wyborami? Może mnie zainspirujesz [emoji6]
Jaka śliczna kruszynka! Piękna waga i wzrost, tak w sam raz [emoji3059] Niech się zdrowo chowa. Na jakie imię zdecydowali się rodzice maleństwa? [emoji6]Dziewczyny wczoraj o 14.29 zostałam ciocia ślicznej dziewczynki waży 3380kg i ma 53cm 10 punktów w skali apgarZobacz załącznik 993367
Miłego dnia wszystkim [emoji6]