reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Kurde.. a mnie takie dziwne bóle łapią w podbrzuszu.. porownalabym je do delikatnych skurczy ba poczatku porodu.. co pare minut czuje nasikajacy sie bol jak by mial mnie zaraz okres zalac.. i za chwile puszcza.. ehh.. nieprzyjemne to to..

reklama
Dziewczyny wróciłam od gin. Nie dostałam clo nie zrobi mi monitoringu owu nie dostałam nic na wyregulowanie okresu. Powiedział że brak owu może być spowodowana moja waga ciała. Nawet nie zrobił mi kontrolnego USG czy wszystko jest w porządku.

Dziewczyny... co jest grane. Z tych testów owu nic nie rozumie... czy któraś z Was może wrzucić je jeszcze raz ? Robię od 11 dc. Na zdj jest 11, 12, 13, 15 i dziś 16 dc. Głupia ja pominęłam dzień 14 ! W 15dc wyszła mocniejszą 2 kreska A dziś znowu taki bladzioch ! Bylam pewna ze dzis test pokaze owu... Czy to znaczy że załapałam owu ? Albo owu w ogóle nie było? Pomocy! Chyba się rozplacze ! [emoji21][emoji21][emoji21]

Przepraszam za te niechlujstwo ale szybko przyklejalam żeby się z Wami tym podzielić [emoji85]Zobacz załącznik 975287Zobacz załącznik 975288
O to moje
IMG_20190425_191332.jpg

Z tym że ja mam cykle 26 dniowe. Ostatni test 12dc i 13dc przytulasy

Dziewczyny wróciłam od gin. Nie dostałam clo nie zrobi mi monitoringu owu nie dostałam nic na wyregulowanie okresu. Powiedział że brak owu może być spowodowana moja waga ciała. Nawet nie zrobił mi kontrolnego USG czy wszystko jest w porządku.

A nie masz możliwości zmiany lekarza?

Co to za doktor? Lepiej go zmień.

Młoda zmień lekarza. Bez przesady żeby od wagi to zależało. Znam bardzo o tyle osoby które zachodzą w ciąże.

Karpat co się stało?

A chodzi o wagę za niską czy za wysoką?

reklama
Nie daj sobie wmówić, że wina leży tylko i wyłącznie w Twojej wadze. Ja zaczynałam teraz ciąże z wagą 95kg przy wzroście 172 i żaden lekarz nie wypomniał mi wagi. Jeżeli masz możliwość, to zmień lekarza na innego, na takiego, który będzie chciał rzeczywiście pomóc, a nie tylko osądzał.

Do góry