reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Wątpliwa przyjemność i masa stresu, aż mi cukier wczoraj skakał przez pół dnia, ciśnienie pewnie nie lepiej. Za 15 minut muszę wyjść a jeszcze włosy mokre, taxi nie zamówione a ja w majtkach latam;)

A na ile chcą Cię położyć w szpitalu? I w sumie, co chcą robić? Bo znam parę dziewczyn, które miały cukrzycę w ciąży i żadna nie kładła się do szpitala

reklama
Dziewczyny... co jest grane. Z tych testów owu nic nie rozumie... czy któraś z Was może wrzucić je jeszcze raz ? Robię od 11 dc. Na zdj jest 11, 12, 13, 15 i dziś 16 dc. Głupia ja pominęłam dzień 14 ! W 15dc wyszła mocniejszą 2 kreska A dziś znowu taki bladzioch ! Bylam pewna ze dzis test pokaze owu... Czy to znaczy że załapałam owu ? Albo owu w ogóle nie było? Pomocy! Chyba się rozplacze ! [emoji21][emoji21][emoji21]

Przepraszam za te niechlujstwo ale szybko przyklejalam żeby się z Wami tym podzielić [emoji85]Zobacz załącznik 975287Zobacz załącznik 975288
U mnie to tak to wygladalo
20190513_182045.jpeg

Poza tym.. wystarczy ze pilam ciut wiecej wody i juz stezenie jest mniejsze w moczu;) mi dzien przed owu jak widzisz na zdjeciu w ogole nie wyszla kreska zadna.. a wypilam tego dnia dobre 3l wody.. nastepnego dnia 2 tluste krechy na owu

Poza tym.. wystarczy ze pilam ciut wiecej wody i juz stezenie jest mniejsze w moczu;) mi dzien przed owu jak widzisz na zdjeciu w ogole nie wyszla kreska zadna.. a wypilam tego dnia dobre 3l wody.. nastepnego dnia 2 tluste krechy na owu
Właśnie widzę że u Ciebie gdzieś też spadek był. Czyli jest szansa że owu jeszcze nie było?

reklama
Do góry