reklama
młoda1994
Fanka BB :)
To kochana musisz podjąć decyzję sama lub porozmawiać jeszcze ze swoim m.No wątpię że mi da wiesz bo niby lekarz super mega dobre opinie na znany lekarz pl i na innych portalach przychodnia wypasiona a on mi te statystyki papa w telefon wpisywal bo tam miał ten program. Nie ma komputera nie ma nawet drukarki. No i chce rodzic w tym szpitalu co pracuje. A dobrze mieć lekarza takiego. Nie martw się wszystko jest dobrze. Ciąża może być młodsza jak miałaś później owulacje. Jeśli to 4+6 tc to sam pęcherzyk będzie widział u mnie było to samo. Dopiero w 6+4 tc było widać malutki zarodek. Więc spokojnie ciąża może być młodsza.
2 tygodnie młodsza może być więc głowa do góry myśl pozytywnie
Mój synus już z mama[emoji7] m jak po niego pojechał to rzucił mu się na szyję i się rozplakal. Teraz już śpi bidulek.
No tak, za tym prywatnie przemawia jeszcze ten szpital.. To fakt, że dobrze mieć lekarza prowadzącego ze szpitala w którym się rodzi [emoji6]No wątpię że mi da wiesz bo niby lekarz super mega dobre opinie na znany lekarz pl i na innych portalach przychodnia wypasiona a on mi te statystyki papa w telefon wpisywal bo tam miał ten program. Nie ma komputera nie ma nawet drukarki. No i chce rodzic w tym szpitalu co pracuje. A dobrze mieć lekarza takiego. Nie martw się wszystko jest dobrze. Ciąża może być młodsza jak miałaś później owulacje. Jeśli to 4+6 tc to sam pęcherzyk będzie widział u mnie było to samo. Dopiero w 6+4 tc było widać malutki zarodek. Więc spokojnie ciąża może być młodsza.
2 tygodnie młodsza może być więc głowa do góry myśl pozytywnie
Mój synus już z mama[emoji7] m jak po niego pojechał to rzucił mu się na szyję i się rozplakal. Teraz już śpi bidulek.
Ciężki orzech do zgryzienia przed Tobą [emoji849]
młoda1994
Dokładnie też tak uważam.. choć jeśli koleżanka będzie rodzic SN to może akurat trafić tak że pod czas porodu może nie być tego lekarza i inny będzie się zajmował odbieraniem porodu.No tak, za tym prywatnie przemawia jeszcze ten szpital.. To fakt, że dobrze mieć lekarza prowadzącego ze szpitala w którym się rodzi [emoji6]
Ciężki orzech do zgryzienia przed Tobą [emoji849]
Wiadomo, ale sama świadomość, że tam pracuje i lada moment się pojawi wydaje mi się, że dużo daje [emoji6] prędzej czy później pewnie będzie miał dyżur w szpitaluDokładnie też tak uważam.. choć jeśli koleżanka będzie rodzic SN to może akurat trafić tak że pod czas porodu może nie być tego lekarza i inny będzie się zajmował odbieraniem porodu.
młoda1994
No tak tu się z Tobą zgodzę. Samo to że nawet jak przyjedzie spóźniony że poród się zakończy to i tak jest miło że przyjechał przyszedł do swojej pacjentki zapytal jak się czuje jak dziecko czy wszystko ok i wogule. To jest napewno bardzo miłe ze strony lekarza.Wiadomo, ale sama świadomość, że tam pracuje i lada moment się pojawi wydaje mi się, że dużo daje [emoji6] prędzej czy później pewnie będzie miał dyżur w szpitalu
No właśnie... Dlatego ja tak rozmyślam z którego szpitala ogarnąć sobie lekarza. Tym bardziej, że to pierwszy poród [emoji849] jeszcze tej ciąży nie ma, a już się problemy zaczynają [emoji16]No tak tu się z Tobą zgodzę. Samo to że nawet jak przyjedzie spóźniony że poród się zakończy to i tak jest miło że przyjechał przyszedł do swojej pacjentki zapytal jak się czuje jak dziecko czy wszystko ok i wogule. To jest napewno bardzo miłe ze strony lekarza.
młoda1994
Nie zdążysz się odwrócić A już nam tu wstawisz test ciążowy z pięknymi dwoma krechami.No właśnie... Dlatego ja tak rozmyślam z którego szpitala ogarnąć sobie lekarza. Tym bardziej, że to pierwszy poród [emoji849] jeszcze tej ciąży nie ma, a już się problemy zaczynają [emoji16]
Ja pamiętam jak koleżanka nam.sie tu chwalił że test ciążowy pozytywny A już ma rozpoczęty drugi trymestr ciąży. Więc szybko zleci zobaczysz.
młoda1994
@paola425: mi ten gin Polak w DE powiedział że jeśli klinika pomoże mi zajść w ciążę lub uda nam się bez ich pomocy zajść ( może ten cykl będzie szczesliwy) to bez problemu m9ge przyjechać do niego i jak będę mogła to rodzic też będę mogła w jego szpitalu ale to jest 73km od mojej miejscowości A jesteśmy bez samochodu. Więc ciężko będzie wrócić do domu tyle km z tak malutkim dzieckiem ale do tego jeszcze dużo czasu. Będę się tym martwić dopiero jak uda mi się zajść w ciążę i najgorsze 14tygodni przetrwam w ciąży.
reklama
U
użytkownik 176
Gość
To prawda, kobieta jak się zaweźmie, to wszystko wytrzyma. Z takim wsparciem, jak mam tutaj, to na pewno poradzę sobie [emoji4]
Napewno sobie poradzisz. Kto jak kto ale kobieta zniesie dużo bólu A zwłaszcza porodowy bo jak już przyjdzie takie małe cudo na świat i dostaniesz pierwszy raz w ramiona to zapomnisz o bólu pod czas porodu. Będziesz płakać ze szczęścia.
Napewno nic złego się po drodze nie stanie. Jak jest teraz wszystko w porządku to będzie już do końca. Dodatkowo będę za to trzymać bardzo mocno kciuki.
Podziel się: