reklama
młoda1994
Fanka BB :)
Widzę że mamy coś ze sobą wspólnego [emoji6]Super są takie żywe kolory [emoji4]
młoda1994
Super że wszystko ok. Szkoda że nie daje zdjęć. Wiem że nie którzy dawaja mimo że lekarze z NFZ ale może nie mają takiego obowiązku. Nie wiem. Ważne że Ty widziałaś na USG i jesteś spokojniejsza.Wszystko ok. Dziecko jest starsze o tydzień z usg niż Om. Ale z Oliwierem też tak miałam. Oczywiście zdjęcia jie dostałam bo na NFZ nie dają.
U
użytkownik 176
Gość
Super, że jest wszystko ok [emoji6]
Ja chodzę na NFZ i zawsze dostaję zdjęcie, jeżeli tylko uda się ładnie malucha uchwycić, bo on to się bardzo chowa zawsze na badaniach [emoji16]
Ja chodzę na NFZ i zawsze dostaję zdjęcie, jeżeli tylko uda się ładnie malucha uchwycić, bo on to się bardzo chowa zawsze na badaniach [emoji16]
Wszystko ok. Dziecko jest starsze o tydzień z usg niż Om. Ale z Oliwierem też tak miałam. Oczywiście zdjęcia jie dostałam bo na NFZ nie dają.
Cześć dziewczyny, witam Was po przerwie
Szczerze chciałam Was nadrobić, ale zanim nadrobię ponad 1000 postów, to Wy zdążycie naprodukować kolejne 1000 i koło się zamknie, wiec bez bicia przyznaję, ze nie dam rady[emoji17]
U mnie nastąpiło jakieś przesilenie po prostu. Odbiór samochodu, przyjazd męża, ekstremalna ilość projektów, sesja i do tego gdzieś w przerwach służbowe podróże do Świnoujście, po prostu to wszystko zebrane razem do kupy mnie zabiło.
Dzisiaj pierwszy dzień wolnego i mimo że pół dnia byłam poza domem, już mam depresje zbyt dużej ilości wolnego[emoji26] mi się nie dogodzi[emoji23]
I widzę, ze pisałyscie o farbowaniu włosów. Przez okres swojej nieobecności zdążyłam przefarbować włosy na czerwony ci którzy widzieli mnie już w takim kolorze, stwierdzili, ze w końcu wyglądam jak ja, a ci co widzieli mnie w tym kolorze po raz pierwszy, powiedzieli, ze nigdy nie wyglądałam lepiej, dlatego mam +100 do radości i pewności siebie[emoji85]
Wam życzę miłego wieczora i będę starała się na bieżąco nadrabiać co tam się u Was działo przez ten czas
Szczerze chciałam Was nadrobić, ale zanim nadrobię ponad 1000 postów, to Wy zdążycie naprodukować kolejne 1000 i koło się zamknie, wiec bez bicia przyznaję, ze nie dam rady[emoji17]
U mnie nastąpiło jakieś przesilenie po prostu. Odbiór samochodu, przyjazd męża, ekstremalna ilość projektów, sesja i do tego gdzieś w przerwach służbowe podróże do Świnoujście, po prostu to wszystko zebrane razem do kupy mnie zabiło.
Dzisiaj pierwszy dzień wolnego i mimo że pół dnia byłam poza domem, już mam depresje zbyt dużej ilości wolnego[emoji26] mi się nie dogodzi[emoji23]
I widzę, ze pisałyscie o farbowaniu włosów. Przez okres swojej nieobecności zdążyłam przefarbować włosy na czerwony ci którzy widzieli mnie już w takim kolorze, stwierdzili, ze w końcu wyglądam jak ja, a ci co widzieli mnie w tym kolorze po raz pierwszy, powiedzieli, ze nigdy nie wyglądałam lepiej, dlatego mam +100 do radości i pewności siebie[emoji85]
Wam życzę miłego wieczora i będę starała się na bieżąco nadrabiać co tam się u Was działo przez ten czas
młoda1994
To dużo zależy właśnie od gin na NFZ jedni dawaja na każdej wizycie ie którzy dawaja dopiero jak ciężarna poprosi A jedno nie dawaja wogule bo mówią że nie mają takiego obowiązku.Super, że jest wszystko ok [emoji6]
U nas w DE jest taki ginekolog w mojej miejscowości który nie życzy sobie żeby przyszły ojciec dziecka był przy USG kontrolnym. Dla mnie głupota. Każdy facet chciałby chociaż raz iść zobaczyć na USG swoje dziecko zanim się urodzi.
U
użytkownik 176
Gość
Ja męża zabierałam tylko na prenatalne, więc nie wiem, jak podszedł by dr do jego obecności na wizycie kontrolnej, ale raczej nie robiłby problemu. Chodzę na NFZ, a mam naprawdę fantastycznego lekarza ze świetnym podejściem i marzeniem dla mnie byłoby trafić na jego dyżur w szpitalu, jak przyjadę rodzić. Każdej kobiecie życzę lekarza z takim podejściem i żeby nie musiała za taką opiekę płacić majątku, bo byłam u wielu ginow na NFZ i zazwyczaj Ci lekarze maja wszystko w dupie.
To dużo zależy właśnie od gin na NFZ jedni dawaja na każdej wizycie ie którzy dawaja dopiero jak ciężarna poprosi A jedno nie dawaja wogule bo mówią że nie mają takiego obowiązku.
U nas w DE jest taki ginekolog w mojej miejscowości który nie życzy sobie żeby przyszły ojciec dziecka był przy USG kontrolnym. Dla mnie głupota. Każdy facet chciałby chociaż raz iść zobaczyć na USG swoje dziecko zanim się urodzi.
młoda1994
Dokładnie tak. Gratuluję takiego fantastycznego lekarza. Też bym takiego kiedyś chciała mieć. Życzę Ci aby twój gin był w dniu kiedy będziesz rodzic. Wtedy będziesz napewno jeszcze bardziej szczęśliwa niż by miał inny lekarz odbierać poród. A będziesz miała SN czy CC?Ja męża zabierałam tylko na prenatalne, więc nie wiem, jak podszedł by dr do jego obecności na wizycie kontrolnej, ale raczej nie robiłby problemu. Chodzę na NFZ, a mam naprawdę fantastycznego lekarza ze świetnym podejściem i marzeniem dla mnie byłoby trafić na jego dyżur w szpitalu, jak przyjadę rodzić. Każdej kobiecie życzę lekarza z takim podejściem i żeby nie musiała za taką opiekę płacić majątku, bo byłam u wielu ginow na NFZ i zazwyczaj Ci lekarze maja wszystko w dupie.
Ja zawsze podziwiam takich ludzi [emoji16] to naprawdę duża odwaga i pewność siebie robić włosy takie rzucające się w oczy [emoji6]Dla mnie im bardziej jaskrawo na głowie, tym lepiej [emoji23][emoji23][emoji23] miałam na głowie już chyba wszelkie możliwe kolory. W pracy przez jakiś czas wymagali po zmianie stanowiska stonowanego wyglądu, więc włosy przyciemniłam, ale jak tylko poszłam na zwolnienie to wróciłam do ukochanej pomarańczy na głowie [emoji16][emoji16][emoji16]
Super, że wszystko z maleństwem w porządku [emoji6] a płeć się potwierdziła?Wszystko ok. Dziecko jest starsze o tydzień z usg niż Om. Ale z Oliwierem też tak miałam. Oczywiście zdjęcia jie dostałam bo na NFZ nie dają.
reklama
No właśnie nie. Powiedział że za wcześnieJa zawsze podziwiam takich ludzi [emoji16] to naprawdę duża odwaga i pewność siebie robić włosy takie rzucające się w oczy [emoji6]
Super, że wszystko z maleństwem w porządku [emoji6] a płeć się potwierdziła?
Podziel się: