reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Tak prywatny mi za każdym razem robi usg i tan na NFZ też i wizyty mi się przeplatają mniej więcej co 2 tyg. Nie wiem czy to takie zdrowe jest co 2 tyg usg.

Gratulacje dla siostry. A czemu ja tyle razy cieli.
Usg nie jest groźne ani dla Ciebie ani dla dziecka. Teraz tak robią żeby nic się nie stało w razie wu częstych USG.

Ponieważ 10 lat temu przy pierwszej ciąży miała zielony wody i rwe kulszowa. Musiała mieć cc teraz drugi syn ma 1.5 roku i też były wskazania do cc i teraz trzeci poród przez cc wskazania do cc i chciała by ja podwiazali ale ordynator się nie zgodził bo pow ze w tych czasach 3 cc nie są wskazaniem do podwiazania zdrowej kobiety która rodzi dzieci duże i zdrowe.

reklama
@młoda1994 jakie boskie włosy [emoji7] śliczne, lśniące! Meeeeega!

Ja też mam długie, takie prawie do pasa, ale trochę się czapierzą jak nie wyprostuję, a że staram się za często nie traktować ich szczotką prostującą (bo prostownicy to nie używałam chyba z 3 lata) to najczęściej po prostu związuję w kucyk i tyle z tych długich włosów mam [emoji23] ale nie oddałabym ich za nic, muszą być długie i już [emoji16]
Dziękuję kochana. Ja też uwielbiam długie włosy A zwłaszcza proste ale doprowadzają mnie do szału. Nie mam pomysłów na nie. A kucyk czy kok mi się już znudził[emoji23] do wiosny daleko zastanowię się czy je zetne ale napewno chce je rozjaśnić na to aby zrobić mocny czerwień lub kolor rudy.

Dziękuję kochana. Ja też uwielbiam długie włosy A zwłaszcza proste ale doprowadzają mnie do szału. Nie mam pomysłów na nie. A kucyk czy kok mi się już znudził[emoji23] do wiosny daleko zastanowię się czy je zetne ale napewno chce je rozjaśnić na to aby zrobić mocny czerwień lub kolor rudy.
Wow, szalona [emoji16]
Ja to mam ombre. Kiedyś też kombinowałam z kolorami, a to jasne, a to ciemne, ale znudziło mi się że co miesiąc odrosty byly [emoji849] no i teraz mam ciemno jasno i bezproblemowo [emoji16]

Wow, szalona [emoji16]
Ja to mam ombre. Kiedyś też kombinowałam z kolorami, a to jasne, a to ciemne, ale znudziło mi się że co miesiąc odrosty byly [emoji849] no i teraz mam ciemno jasno i bezproblemowo [emoji16]
Ale ja bardzo często i dużo razy zmieniam zdanie także teraz pisze rudy albo ostry czerwień A pewnie zrobię całkiem inny kolor [emoji23][emoji23]

Jak ja to mówię tylko krowa nie zmienia zdania i zawsze jada trawę.

Ale ja bardzo często i dużo razy zmieniam zdanie także teraz pisze rudy albo ostry czerwień A pewnie zrobię całkiem inny kolor [emoji23][emoji23]

Jak ja to mówię tylko krowa nie zmienia zdania i zawsze jada trawę.
Do wiosny dużo czasu, może się odmienić [emoji16] ale no już sam pomysł szalony. Trzeba mieć odwagę zrobić sobie taki ognisty kolor [emoji16] ja to wolę być szara myszka [emoji16]

Do wiosny dużo czasu, może się odmienić [emoji16] ale no już sam pomysł szalony. Trzeba mieć odwagę zrobić sobie taki ognisty kolor [emoji16] ja to wolę być szara myszka [emoji16]
Ja miałam całe życie czarne teraz czas na zmiany. Chciałam jasny brąz ale zobaczymy. Do wiosny jeszcze 9 miesięcy.

Ciężko utrzymać ładny rudy na rozjaśnianych włosach, ponieważ kolor mega szybko się wypłukuje. Ja kładę farbę co 4 tygodnie, a pomiędzy farbowaniami wspomagam się maską z rudym pigmentem. Dużo z tym zabawy, ale warto [emoji4][emoji4][emoji4]

Dla mnie im bardziej jaskrawo na głowie, tym lepiej [emoji23][emoji23][emoji23] miałam na głowie już chyba wszelkie możliwe kolory. W pracy przez jakiś czas wymagali po zmianie stanowiska stonowanego wyglądu, więc włosy przyciemniłam, ale jak tylko poszłam na zwolnienie to wróciłam do ukochanej pomarańczy na głowie [emoji16][emoji16][emoji16]

Ciężko utrzymać ładny rudy na rozjaśnianych włosach, ponieważ kolor mega szybko się wypłukuje. Ja kładę farbę co 4 tygodnie, a pomiędzy farbowaniami wspomagam się maską z rudym pigmentem. Dużo z tym zabawy, ale warto [emoji4][emoji4][emoji4]
No ja miałam ombre czerń z czerwienią na zdjęciu wygląda jak brązowy A na żywo typowo rudy[emoji23][emoji23] mówię o obecnym kolorze na włosach.

reklama
Do góry